توصیه‌های تغذیه‌ای در ایام روزه‌داری

توصیه‌های تغذیه‌ای در ایام روزه‌داری

دار خالی‌که روزه داری تاثیر مابتی در زالماد

به گزارش روابط عمومی، پرخوری یا زیاده روی در خوردن هر وعده غذایی سحری و افطار همچنین انتخاب مواد غذایی نامناسب می تواند به نفخ و ناراحتی خوراکی شود و بر متابولیسم بدن نیز تأثیر بگذارد.

مصرف این مواد غذایی در طول ماه رمضان توصیه نمی شود:

* غذاهای شور، شیرین، برب یا شده: چنین غذاهایی می تواند باعث کم آبی بدن شود و احساس تشنگی زود در.

* بهترین راه برای از بین بردن شلوغی چیست: بهترین راه برای از بین بردن شلوغی چیست؟

* نوشیدنی های حاوی کافئین مانند چای، قهوه، نوشابه و غیره.

مواد غذایی مناسب برای وعده غذایی سحری:

ساهری ، مواد غذایی مواد غذایی حاوی ماقدار کاروتین و فیبر ماسرف کنید تا برای

مصرف خوراکی هایی مانند خشکبار، دانه ها و میوه ها پیشنهاد می شود.

مواد غذایی مناسب برای وعده غذایی افطار:

نیازی به داشتن یک متخصص در زمینه انرژی های تجدیدپذیر نیست. ایمن بودن بهتر از ایمن بودن است.

به گزارش روزنامه ایندین اکسپرس، مصرف غلات کامل، عصاره ها و سلامتی های سالمی که حاوی اسیدهای چرب تک و غیراشباع و منابع غذایی مانند شیر، ماست، لوبیا، حبوبات، تخم مرغ و گوشت بدون چربی های گوشتی در این وعده غذایی توصیه می شود. می شود.

برخی از بایدها و نبایدهای روزه داری در ماه رمضان

* تامین آب مورد نیاز بدن: با نوشیدن آب کافی در طول شب برای روزه داری بدن آماده می شود همچنین مصرف انواع میوه ها و سبزیجات برای تامین آب مورد نیاز کمک می کند.

* وعده غذایی سحری را حذف ننید: این وعده غذایی است که انرژی بدن را در طول روز حفظ می‌کند.

* به میزان مواد غذایی مصرفی و کیفیت آن توجه کنید. توناد تونها دو وعده غذایی بسیار سنگین (اوایل صبح سس شب)

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا