جهان‌بین: از کیفیت آموزشی به هیچ قیمتی کوتاه نمی‌آییم

جهان‌بین: از کیفیت آموزشی به هیچ قیمتی کوتاه نمی‌آییم

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هیچگاه خطایی که درباره تحصیلات تکمیلی شد را تکرار نمی‌کنیم و از کیفیت در تحصیلات تکمیلی به هیچ قیمتی کوتاه نمی‌آییم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند تشکیل شد، اظهار کرد: درون یک مثلث با سه مسئله درگیریم. وزنی که گذشته داشته و فشاری که از حال وارد می‌شود و کششی که آینده دارد. غلبه هر کدام و نیافتن نقطه تعادل، دانشگاه را دچار سقوط خواهد کرد. اگر نگاه به آینده نداشته باشیم و همین وضع موجود را ادامه بدهیم بی‌شک از قطار تحولات شتابان آینده جا خواهیم ماند.

وی با بیان خطر کاهش تمایل بین جوانان برای ادامه تحصیل و خطر جایگزینی آموزش رسمی با آموزش غیررسمی و انتقال مرجعیت از استاد به هوش مصنوعی با اشاره به کتاب منحنی دوم اثر جارلز هندی افزود: وقتی یک سیستم به حد اشباع می‌رسد در قوس نزول و سقوط می‌افتد و اگر نتوان ایده جدیدی ارائه کرد و سیستم را در منحنی جدیدی قرار داد، کار آن سیستم تمام است. 

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اهمیت نوآوری در این زمینه بیان کرد: وقتی در خراسان جنوبی تعداد شرکت کنندگان در کنکور امسال حدود ۱۳ هزار نفر هستند باید دید که چه نوآوری‌هایی باید انجام شود تا با توجه به چشم انداز بلندی که رئیس دانشگاه آزاد مطرح کرد این دانشگاه انتخاب اول داوطلبان شود. موارد متعددی دیدم که خانواده‌ها ثبت نام فرزندانشان در دانشگاه را منوط به طرح پویش کردند. این نشان می‌دهد یک ایده نو چگونه می‌تواند فضای جدیدی پیش روی ما بگذارد.

جهان‌بین با تأکید بر چهار«ت» (تربیت تخصصی با تاکید بر آمایش و تلفیق تئوری و عمل و استفاده از دانش در حل مسائل مردم (فناوری)، تربیت هویتی، تربیت مهارتی و تربیت اجتماعی) به عنوان ارکان دانشگاه جامع که برگرفته از سخنرانی رئیس دانشگاه آزاد بود، افزود:کنار هم بودن اینها چهره جدیدی از آموزش عالی عرضه خواهد کرد و ضروری است این سخنرانی به دقت مورد مطالعه قرار گیرد.

وی با تأکید بر دانش‌پذیر و دانش آموز به عنوان دو گروه دیگر که باید مورد توجه باشند و نیز توجه به حوزه دانش بنیان، بیان کرد: باید روی همه این حوزه‌ها فکر کرد و نوآوری داشت. نمونه‌های متعددی در دانشگاه آزاد اسلامی جدید از واحد‌ها وجود دارد که در این چارچوب راه و مزیت رقابتی خود بر اساس زیست بوم را یافتند و امروز می‌توان از آنها به عنوان الگو یاد کرد و قطعا خراسان جنوبی می‌تواند چنین باشد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اهمیت تحصیلات تکمیلی بیان کرد: هیچگاه خطایی که در دوره‌ای پیشین در دانشگاه آزاد اسلامی درباره تحصیلات تکمیلی شد را تکرار نمی‌کنیم و از کیفیت در تحصیلات تکمیلی به هیچ قیمتی کوتاه نمی‌آییم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند نیز با بیان اینکه اردیبهشت ماه امسال مصادف با چهلمین سالگرد تاسیس این واحد دانشگاهی است با بیان گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی استان خراسان جنوبی گفت: ارتقای ۱۸ رتبه‌ای این دانشگاه مرهون استعانت از الطاف الهی و تلاش و مجاهدت خالصانه مسئولان و همکاران استان و حمایت‌های بی دریغ مسئولان عالی دانشگاه آزاداسلامی است.

علیرضا عزیزی با اشاره به برگزاری اردوی زیارتی فرهنگی دانشجویان برادر اتحادیه شرق استان‌های خراسان، کرمان و سیستان و بلوچستان همزمان با سالروز شکست حمله نظامی امریکا به صحرای طبس و ابتکار پیشنهاد دانشگاه آزاداسلامی استان خراسان جنوبی مبنی بر ایجاد دبیرخانه دائمی مقاومت و استکبار ستیزی در این استان بیان کرد:ایجاد این دبیرخانه آثار و برکات ارزشمند فرهنگی و بصیرتی خواهد داشت و موجب تقویت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خواهدشد.

به گزارش آنا، دیدار با استادان همیار فرهنگ، دیدار با فعالان کانون‌ها، تشکل‌ها و نشریات و دیدار با بسیج دانشجویی و بازدید از خوابگاه، اماکن ورزشی و مرکز مشاوره دانشگاه از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه  فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به خراسان جنوبی بود.

خروج از نسخه موبایل