مازندران رتبه برتر فعالیتهای قرآنی در کشور را دارد
به گزارش روابط عمومی از مازندران، حجت الاسلام اسماعیل رمضانی در اولین کارگاه استانی آموزش تخصصی صوت و لحن در قرائت با اشاره به اینکه در حوزه قرآنی رتبه یک فعالیتهای قرآنی ماه مبارک رمضان را در سطح کشور کسب کردیم، گفت: برگزاری ۱۲۰۰ دوره آموزشی قرآنی از طریق مؤسسات قرآنی تحت پوشش، برگزاری آزمون و اعطای مدرک رسمی حفظ قرآن، آموزش ۱۱ هزار پیشدبستانی قرآنی، آموزش ۷ هزار دانش آموز در مهدهای قرآنی، نهضت جلسات تفسیر و تدبر قرآن، ۱۰۰ مسجد پایگاه قرآنی برای نمونه و اجرای طرح مصباح الهدی و نورالهدی مهمترین اقدامات این حوزه است.
وی با بیان اینکه فعالیتهای سازمان تبلیغات اسلامی در سه عرصه فرهنگی، قرآن، رسانه و فضای مجازی متمرکز شده است، افزود: شبکههای اجتماعی سازمان تبلیغات اسلامی، هیئتها و شبکههای مذهبی و تشکلها، مداحان، شاعران، مبلغات و … هستند و بیش از هزار مؤسسه و خانه شهری و روستایی و قرآنی در استان فعالیت میکند و در ماه مبارک رمضان در فعالیتهای قرآنی و با برپایی کارناوالهای قرآنی از گلوگاه تا رامسر رتبه اول را در کشور کسب کردیم.
حجت الاسلام رمضانی با اشاره به ۵۰ فعالیت قرآنی در استان گفت: این سازمان مرکز رسمی اعطای مدرک قرآن به شمار میرود و عهدهدار برگزاری آزمون حفظ قرآن کریم هستیم.
وی با اشاره به فعالیت نهضت تدبیر و تدبر قرآن کریم در استان افزود: ۲۳۰۰ نفر از افراد در طرحهای سازمان مبنی بر مصباح الهدی و نور الهدی شرکت کردند و تربیت چهار هزار مربی و داور قرآنی از دیگر دستاوردهای این سازمان است.
تربیت بیش از ۵ هزار حافظ قرآن کریم در مازندران
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان گفت: تا کنون ۵۴۱۱ حافظ یک تا سی جز قرآن کریم در استان مازندران تربیت شدند.از این تعداد ۳۶۸ نفر حافظ کل قرآن کریم هستند که ۲۷۹نفر خانم و ۸۹ نفر آقا هستند.
وی گفت: ۱۲ هزار مربی قرآن دارای گواهینامه تدریس در استان مازندران مسئولیت ترویج فرهنگ قرآنی را برعهده دارند.
به گفته رئیس دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران بیش از هزار موسسه قرآنی در زمینه ترویج فرهنگ قرآنی، آموزش روخوانی، روانخوانی، قرائت و حفط قرآن کریم در استان مازندران فعالیت دارند که استان مازندران بعد از استان تهران بیشترین موسسات و خانههای قرآنی شهری و روستای کشور را دارد.
حجت الاسلام رمضانی گفت: مؤسسات و خانههای قرآن شهری و روستایی یکی از مهمترین کانونهای جهاد تبیین در جامعه هستند.
وی با اشاره به اینکه مردمی بودن برنامهها و مراسم موجب ماندگاری طرح ها، سیاستها و ابلاغیههای سازمان دارالقرآن الکریم در لایههای مختلف جامعه خواهد بود تصریح کرد: فلسفه جهاد تبیین، روشنگری، بصیرت افزایی و دشمن شناسی آحاد و اقشار مختلف مردم جامعه است که با حضور و شراکت مردم در این امر واجب قطعی موجب تسریع در کارها میشود.
وی گفت: واگذاری طرحها و برنامههای قرآنی به تشکلهای مردمی و بهره گیری از ظرفیتهای عظیم خیرین قرآنی و دوستداران اهل بیت رمز موفقیت در تحقق و اجرای صحیح منویات مقام معظم رهبری است.
رئیس دارالقرآن کریم اداره کل تبلئغات اسلامی مازندران از ثبت بیش از هزار مؤسسه و خانه قرآن شهری و روستایی در مازندران خبر داد و افزود: محوریت مساجد به عنوان پایگاههای قرآنی و توسعه مخاطبین فعالیتهای قرآنی یکی از اساسیترین راهبردهای اداره امور قرآنی مازندران در سال جاری میباشد.
46