روابط عمومی / همدان معاون امور جنگل داری در امور جنگلداری ، مراتع و مدیریت آب گفت: درخت وان می تواند تا سطح 2500 متری از سطح دریا رشد کند که اکنون به دلیل گرم شدن کره زمین از 400 به 600 متر رسیده است که این یک هشدار است.
عباسعلی نوبخت چهارشنبه ، 4 ژوئن ، هنگام بازدید از پروژه های جنگلداری در استان همدان: گرم شدن کره زمین باعث افزایش جمعیت و ایجاد آفات و بیماری ها می شود ، بنابراین این آفات و بیماری ها می توانند گسترش پیدا کنند ، بنابراین ما از گیاهان مراقبت می کنیم ، سپس دوباره احیا می کنیم ، غنی سازی و توسعه آن.
وی با اشاره به اقدامات م ofثر این سازمان در زمینه بیابان زدایی گفت: سال گذشته 35 هزار هكتار از اراضی بیابانی كشور كاشت ، بنابراین اجرای این طرح و توسعه پوشش گیاهی و جنگل های كشور ، گونه های دارای چشم انداز ضروری است. و انتخاب و برای حفظ و بازیابی پوشش گیاهی در مناطق کویری کاشته می شود.
نوبخت افزود: مناطق مهمي از مراتع كشور براي حفظ و احياي پوشش گياهي كشت و كشت شده است كه به دليل نوسانات و تغييرات اقليمي وظيفه حفاظت از تمام مناطق كشور را بر عهده دارد.
به گفته وی ، باید به فکر ایجاد تولیدات مرتبط با درخت باشیم: برای رفع نیازهای مردم در زمینه جنگل کاری کارهایی انجام شده است و سال گذشته این کشور بیش از 22000 هکتار زمین را زیر کشت برد که سهم آن 550 بود هکتار در استان همدان.
معاون جنگلداری در امور جنگلها ، مراتع و مدیریت آب کشور تأکید کرد: سازمان جنگل ها برای جلوگیری از آسیب رساندن به این منطقه و پوشش گیاهی کشور برنامه ای مکتوب و سالانه برای حفاظت ، ترمیم ، غنی سازی و توسعه جنگل ها در نظر گرفته است.
به گفته نوبخت ، سال گذشته 35000 هکتار جنگل کاری در کشور کاشته شد و اجرای این پروژه در سال جاری نیز ادامه دارد.
وی با بیان اینکه اجرای طرح تنفس جنگل به دلیل فعالیت های غیر بازاری اجباری است ، تأکید کرد: تحقیقات در مورد طرح تنفس جایگزین جنگل در مراحل پایانی است و این طرح مطالعاتی امسال به اتمام می رسد. “اقدامات حفاظت بیولوژیکی می تواند انجام شود.
معاون جنگلداری در امور جنگلداری ، مراتع و مدیریت آب گفت: سازمان جنگل ها امسال مطالعه مقدماتی مرحله حفاظت از جنگل ها را برای اجرای حفاظت بیولوژیکی در جنگل های کشور بر اساس این طرح به اتمام رسانده است. . “تقریباً سه سال است که شاهد این امر در جنگل های شمال کشور هستیم.
نوبخت با بیان اینکه مطالعاتی بر روی 103 جسم آب در کشور انجام شده است خاطر نشان کرد: مدیریت آب علاوه بر فعالیت های مکانیکی و بیومکانیکی ، مدیریت یکپارچه آب های دارای فعالیت بیولوژیکی است.
وی گفت: “طی سه سال گذشته ، سطح قابل توجهی از توسعه ، مرمت و غنی سازی جنگل ها و مراتع از طریق وام های تخصیص آب به دست آمده است و سال گذشته کارهای بیولوژیکی زیادی با هزینه صندوق توسعه ملی انجام شد. . «
معاون جنگلداری سازمان جنگل ها ، مراتع و مدیریت آب: “منابع طبیعی محدود به این سازمان نیست ، بلکه کارکنان این گروه نگهبانان انفال هستند که امیدوارند بتوانند به مردم این سازمان برای حفاظت از این مناطق کمک کنند. “
به گفته نوباچ ، 80 درصد از سرزمین کشور از منابع طبیعی تشکیل شده است و تعداد نیروها در برابر این منطقه وسیع بسیار ناچیز است و این سازمان و سایر دستگاه های مسئول حفاظت از انفال بسیاری از شهدا و جانبازان را تقدیم کرده اند.
به گزارش روابط عمومی ، نشست هم اندیشی دو روزه پیشگیری از آتش سوزی منابع طبیعی با حضور روسای سازمان های جنگلی ، اداره حفاظت منابع طبیعی ، هیئت های ضد بحران و کوهنوردی استان های چهارمحال و بختیاری ، همدان و لرستان برگزار شد. همدان shd
انتهای پیام