طبق اخبار موجود در اینترنت ، خطیب زاده گفت: “متأسفانه برخی از کشورها از جمله کانادا از حقوق بشر و سازوکارهای بین المللی به عنوان ابزاری برای پیشبرد جاه طلبی ها و آرزوهای سیاسی خود استفاده می کنند.”
چنین اقدامات غیر سازنده ای نه تنها موجب ارتقا وضعیت حقوق بشر و ارتقا it آن در سطح جهانی می شود ، بلکه باعث تشدید کلیشه های منفی و نمادهای سیاسی علیه دولت های مستقل می شود.
حاتب زاده افزود: ما اقدامات دولت کانادا و سایر بنیانگذاران این قطعنامه را که مصداق بارز پیشبرد مفاهیم و ارزشهای متعالی حقوق بشر و اهداف کوته بینانه سیاسی است و هیچگونه نیروی قانونی ندارد ، محکوم می کنیم.
خطیب زاده با استناد به این واقعیت که 114 کشور از 193 کشور عضو سازمان ملل به موافقان یا مخالفان موسس قطعنامه رأی مثبت داده اند ، از دولت کانادا خواست که به جای آن درک ریاکارانه ای از حقوق بشر نشان دهد. ایران باید حمایت دولت آمریكا از تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران را متوقف كند و از قرار دادن مالباختگان و سارقان ایرانی كه پناهگاه های امن برای انتقال و سرمایه گذاری اموال مسروقه خود در كانادا پیدا كرده اند ، دست بردارد.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: کمتر از نیمی از اعضای سازمان ملل از جمله رژیم صهیونیستی ، ایالات متحده ، عربستان سعودی و بحرین به این قطعنامه رای مثبت داده اند که سالها با سیاست خصمانه ایران در قبال جمهوری اسلامی همسو بوده است. ، امارات ، آلبانی ، انگلیس ، کانادا. 114 ایالت مخالف قطعنامه بودند یا رای ممتنع دادند یا در جلسه رأی گیری شرکت نکردند.
سعید خطیب زاده طرفداران قطعنامه ضد ایران را “مهم” در اتحاد “گروه دولت های بد در زمینه حقوق بشر” کانادا ، از جمله رژیم های آمریکا ، صهیونیست ها ، بحرین و ایالات متحده ، برای آموزش مردم ایران در زمینه حقوق بشر توصیف کرد. وی خواستار پایان دادن به سیاست این رژیم در نسل کشی سیستماتیک علیه کانادایی های بومی و رژیم های سعودی و اسرائیلی به دلیل جنایات خود علیه بشریت شد. مردم یمن و فلسطین.
311311