آشنایی با انواع درب شیشه سکوریت

در حال حاضر شیشه سکوریت‌ها به مصارف مختلفی می‌رسند، اما حضور آن‌ها در قالب درب‌ های شیشه‌ای موهبتی عظیم است. انواع درب شیشه سکوریت به علت زیبایی، ظرافت، کاهش مصرف انرژی، رنگ‌ های متنوع و … مورد توجه سازه‌ های ساختمانی مدرن امروزی واقع‌ شده‌اند. استقبال از این درب‌ ها زمینه تولید گونه‌ های متفاوتی از آن را پدید آورده است که هر یک به‌ راستی با آن که پیکری شیشه‌ ای را به نمایش می‌گذارند، اما به‌ واقع از نظر امنیت بخشی به فضا توانمند هستند. در ادامه سعی می‌کنیم شما را با شیشه سکوریت و انواع درب‌های ساخته‌ شده با این متریال محبوب آشنا نماییم.

انواع درب‌های مجهز به شیشه سکوریت:

انواع درب شیشه سکوریت را می‌توان به مصاف مکان‌های مختلفی برد که مهم‌ترین و صد البته رایج‌ ترین آن شیشه سکوریت مغازه است.مغازه‌ ها فضاهایی هستند که دائماً در معرض باد، ضربه، تغییر دمای هوا و … بوده و انتخاب شیشه‌ هایی با ویژگی‌ های مقاومتی بالا و الگوی نشکن برای آن‌ ها ضروری است. در حال حاضر درب‌ های بسیاری خود را از ساختار متفاوت و مزایای فراوان شیشه سکوریت بهره‌مند ساخته‌ اند و بدین ترتیب ضریب امنیت بالا و هدایت حرارتی محدود تر را برای خود فراهم نموده‌اند. در ادامه بیشتر با انواع درب شیشه‌ ای سکوریت آشنا می‌شویم.
بدین‌ صورت شما نیز اگر تمایل دارید، برای مغازه، فروشگاه، مرکز اداری و … خود یک درب شیشه مقاوم و صد البته زیبا و شکیل تهیه نمایید، بتوانید با اطلاعات جامعی که به دست آورده‌ اید، انتخابی اصولی را برای خود رقم بزنید.

درب شیشه‌ای سکوریت دستی:

صنعت ساختمان و دکوراسیون خارجی به‌ خوبی توانسته‌ اند از عرض طویل و ارتفاع بلند درب‌ های شیشه‌ ای بهترین بهره را ببرند و با طرحی چشم‌ نواز تر از گذشته ظاهر شوند. درب شیشه‌ ای سکوریت دستی یکی از پر استفاده‌ ترین نمونه‌ هایی است که به علت اشغال فضای محدود به یکی از المان‌ های پرکاربرد تبدیل‌شده است. این درب‌ ها به‌ مانند نمونه‌ های معمولی چوبی و فلزی دارای لولا و چهارچوب بوده و با تمام سادگی ایمنی و حفاظت را به اجرا می‌گذارند. ولی در نقش دکوراتیو، آرشیتکت‌ های طراحی و دیزاین را یاری نمی‌رساندند.

درب شیشه‌ای سکوریت اسپایدری:

از لحاظ زیبایی، کاربرد و دوام درب‌ های شیشه‌ای سکوریت اسپایدری در رتبه دوم توجه قرار دارند. اگر چه مدت‌ زمان زیادی از ظهور آن‌ ها در صنعت ساختمان نمی‌گذرد، اما به‌جرئت می‌توان گفت جزو رایج‌ ترین بوده و به دو صورت تک لنگه و در برخی موارد دو لنگه طراحی می‌شوند. سکوریت به‌ کار رفته در این درب‌ ها اغلب 10 میلی‌متری است، اما گونه‌ های شیشه دو لایه 5 میلی‌ متری سکوریت لمینت را نیز می‌توان در این‌ گونه درب‌ ها به اجرا گذاشت. البته انتخاب نوع شیشه در انواع درب شیشه سکوریت بسته به کاربرد فضا داشته و بر اساس آن شیشه با ضخامت مناسب انتخاب می‌شود.

درب شیشه‌ای سکوریت کشویی:

این درب‌ ها داخل یک ریل استیل یا آلومینیومی که با یراق‌ آلات خاصی پوشانده شده حرکت کرده و درب به‌ راحتی باز یا بسته می‌شود. شیشه سکوریتی که برای این نوع درب‌ ها انتخاب می‌شود با ضخامت 10 میلی‌متر بوده و ازلحاظ زیبایی، دوام و تحمل فشار در درجه بالایی قرار دارد. نصب دستگیره‌ های بزرگ و شیشه‌ های دو لایه لمینت نیز در این نوع درب‌ ها رایج است.

درب شیشه‌ای سکوریت ریلی:

درب شیشه‌ ای سکوریت ریلی که بیشترین کارایی‌ اش مربوط به درب‌ های ورودی و کابین دوش‌ های حمام است، درگذشته داخل یک فریم U شکل حرکت می‌کرد و عملکرد درب را فراهم می‌ساخت.

امروزه با طراحی بسیار زیباتر و مستحکم در دو حالت روکار و توکار با یراق‌ آلاتی پیشرفته‌ تر عرضه می‌شود؛ که در نمونه توکار یراق‌آلات به‌طور کامل داخل دیوار نصب‌ شده و در معرض رؤیت نیستند. ولی نمونه روکار برعکس عمل نموده و کاملاً یراق‌ آلات قابل‌ مشاهده می‌باشند.

درب شیشه‌ای سکوریت لولایی:

درب شیشه‌ ای سکوریت لولایی یکی از متداول‌ ترین درب‌ ها برای استفاده در قالب شیشه سکوریت مغازه، ورودی پاساژها، واحد های تجاری و پاگرد ساختمان‌ های مسکونی و … می‌باشد و از اسلوب رایج درب‌ ها پیروی می‌کند. کسانی که تمایل به استفاده از شیشه و ساختن دربی با شیشه سکوریت برای مکان‌های تجاری دارند، به‌راحتی می‌توانند در کنار درب شیشه‌ ای سکوریت لولایی به خواسته خود برسند. سکوریت هایی که در اینجا استفاده می‌شود در دو مدل شفاف یا دودی و با ضخامت 10 میلی‌ متر می‌باشند.یراق‌ آلات به‌ کار رفته در این نوع درب‌ ها اغلب ضد زنگ، ضد رطوبت، ضد خش و … انتخاب می‌شوند تا مقاومت خوبی در فضا های بیرونی و هم‌ جواری با شرایط جوی مختلف داشته باشند.

درب شیشه‌ای سکوریت توکار:

در میان انواع درب شیشه سکوریت نمونه‌های توکار پرطرفدار هستند و در واقع می‌توانند به هر سه حالت ریلی، کشویی، اسپایدر طراحی شوند. یراق‌ آلات درب شیشه‌ ای سکوریت توکار به صورتی کاملاً حرفه‌ای و غیرقابل دید در سقف، دیوار یا کناف و رابیتس‌ بندی قرارگرفته بدین ترتیب از هرگونه دیدی پنهان هستند. بسیاری این مدل را پسندیده و برای ساختمان‌های مسکونی و اداری خود به سفارش آن اقدام می‌نمایند.

درب شیشه‌ای سکوریت اتوماتیک:

ریموت کنترل، سنسور و قطعات و ابزارهای اتوماتیک در درب‌ های شیشه‌ای اتوماتیک توانسته‌اند، طراحی مدرنی را بر درب‌ های سکوریت قالب سازند. شما می‌توانید برحسب میزان تردد، ارتفاع درب، موقعیت مکانی و … خود به سفارش یک نمونه از این درب‌ ها در میان مدل‌ های متنوع آن بپردازید. درب شیشه‌ای سکوریت اتوماتیک کشویی، لولایی و تلسکوپی هرکدام نمونه‌ای از این درب‌ ها هستند که همگی توانسته‌ اند امنیت بالا، دوام، سهولت استفاده و … را برای کاربرانشان مهیا نمایند.

 اکنون درب اتوماتیک کشویی در دو مدل شیشه سکوریت ساده و طرح دار عرضه‌ شده که به مدد سنسور های حسگر که در بالای درب نصب می‌شوند، پروسه باز و بسته نمودن درب را به انجام می‌رساند. این نوع درب‌ها محبوبیت بالایی داشته به‌ گونه‌ ای که در حال حاضر 90 درصد از سفارش‌ها را به خود اختصاص داده است.

بعد از آن درب تلسکوپی با مزایایی مانند امکان باز و بسته شدن درب به‌ صورت تلسکوپی و به حالت کامل یا نیمه‌ باز، ایجاد فضای فراوان برای عبور و مرور و قابلیت تنظیم قرار می‌گیرد که در درجه دوم توجهات است.

درنهایت درب اتوماتیک لولایی به دلیل مجهز بودن به چشمی و سنسور الکتریکی، کارایی در مکان‌هایی با دهانه کوچک و وجود برد الکتریکی در هر دو لنگه درب توانسته، برای بسیاری با محدودیت‌های مکانی، قابل‌ قبول و جذاب باشد.

قیمت انواع درب شیشه سکوریت:

قیمت انواع درب شیشه سکوریت بسته به رنگ شیشه انتخابی، ضخامت و همچنین برند تولید کننده و این‌ که شیشه‌ها تمام سکوریت یا نیمه سکوریت باشند متغیر است. برند شیشه سکوریت می‌تواند، محصولی باکیفیت که در برابر حرارت، فشار و ضربه مقاوم است را به شما عرضه نماید و بدین ترتیب خسارات جانی و مالی که اغلب از شکست شیشه‌ های معمولی به مالکان وارد می‌شود را دور سازد.

 شما می توانید برای دیدن جزئیات بیشتر به سایت کاراگلس مراجعه کنید.

خروج از نسخه موبایل