در بین اماکن عمومی، کارگاه ها و مشاغل کوچک زیر 25 سال، نانوایی ها و رستوران ها در رتبه های اول تا سوم و مدارس به دلیل تخلف از قوانین بهداشتی و دریافت اخطار و ارجاع به مراجع قضایی در رتبه چهارم قرار دارند.
به گفته معاون بهداشتی وزارت بهداشت، در هفته منتهی به 23 آذر 1400، میزان رعایت مقررات بهداشتی در کشور 59.74 درصد بوده است.
نرخ اقدامات ضد کرونا در کشور از 59 درصد گذشت که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی فرودگاه ها 92.68 درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک در نانوایی ها با 51.17 درصد است.
روند رعایت قوانین بهداشت و درمان از 15 تا 22 ژانویه 1400 در نمودار زیر قابل مشاهده است:
بهداشت فردی شامل جلوگیری از ورود و اقامت مراجعین و کارکنان دارای علائم، ثبت نام در وزارت بهداشت، دریافت و نصب QR-CODE، استفاده از ضدعفونی کننده یا ضدعفونی کننده دست، آموزش کارت یا سایر روش های پرداخت الکترونیکی است.
میانگین سطح بهداشت فردی در اماکن عمومی در استان های کشور
این میزان از 15 دسامبر تا 13 ژانویه 62.94 درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان انطباق مربوط به دانشگاه ها با 94.01 درصد و کمترین میزان انطباق مربوط به نانوایی ها با 58.21 درصد بوده است.
میانگین استفاده از ماسک در اماکن عمومی در استان های کشور
در این مدت 58.63 درصد بوده که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی فرودگاه ها با 92.68 درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک در نانوایی ها با 51.17 درصد بوده است.
فاصله گذاری شامل: علامت گذاری، حفاظت و غیره، حفظ فاصله حداقل یک متری بین کارکنان و کارکنان است. و عدم موفقیت توسط ارائه دهنده خدمات در سرویس بریکرها.
میانگین درصد فواصل در اماکن عمومی در استان های تارتپاР
از 15 دسامبر تا 13 ژانویه 2014، 57.72 درصد، بالاترین میزان انطباق 90.14 درصد برای دانشگاه ها و کمترین میزان انطباق 50.07 درصد برای انتقال بود.
درصد تهویه مناسب در اماکن عمومی در استان های کشور
تهویه مناسب شامل تهویه طبیعی، تهویه مکانیکی و تهویه مطبوع می باشد. از 15 دسامبر تا 13 ژانویه به طور متوسط 60.89 درصد تهویه مناسب، 95.12 درصد فرودگاه ها و 54.93 درصد از مراکز ورزشی در این مکان ها نگهداری شده است.
درصد واکسیناسیون در اماکن عمومی کشور
مرحله اول مدیریت هوشمند کرونا در تاریخ 6 تا 10 ژانویه برگزار می شود. 86.27 درصد بود. بیشترین میزان انطباق در فرودگاه ها 100 درصد و کمترین میزان 80.62 درصد در مهدکودک ها بوده است.
میزان هشدارهای بهداشتی به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی
در نتیجه تشدید بازرسی ها از 15 تا 22 دی ماه 1396 از 3577807 مرکز تهیه، توزیع و تحویل مواد غذایی، اماکن عمومی و کارگاه ها مورد بازرسی قرار گرفت.
در این مدت 31 هزار و 355 مرکز از مراکز تهیه، توزیع، تحویل و فروش فرآورده های غذایی، اماکن عمومی و مغازه ها ابلاغ و به مراجع قضایی معرفی شدند که 968 مورد پلمب شدند.
از 1400 لغایت 15 تا 22 دی ماه، مغازه ها و مشاغل کوچک، نانوایی ها و رستوران های زیر 25 نفر رتبه های اول و سوم را در دریافت اطلاعیه ها و ارائه به مراجع قضایی در بین اماکن عمومی به خود اختصاص دادند. سپس در این مدت مدارس از نظر دریافت تذکرات مردمی و ارجاع به قوه قضائیه رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند. سپس شبکه ای از فروشگاه ها، بانک ها، ادارات و سازمان ها، صندوق ها و پلیس +10 و مراکز ورزشی وجود دارد.
گزارش رعایت دستورالعمل های بهداشتی در بازگشایی مدارس در سال تحصیلی
تعداد کل مدارس در سال تحصیلی 1400-1401 می باشد. 135856 مدرسه وجود داشت.
– 61346 مدرسه ابتدایی
– 23579 مدرسه ابتدایی و متوسطه
– دبیرستان 21186
– 1560 مدرسه استثنایی
– 21702 مدرسه پیش دبستانی
– هنرستان 5996
– 987 مجتمع هنری
لازم به ذکر است تا 15 دی ماه تعداد بازرسی ها 1400 90336 مدرسه بوده است.
آزمایشات مهم و خطرناک
– تعداد ناکافی دانش آموز در کلاس (درک بیش از حد از ظرفیت کلاس)
– فاصله نامناسب بین دانش آموزان
– عدم رعایت وضعیت صندلی به دلیل مسافت
– رعایت نکردن دستور استفاده از ماسک در بین دانش آموزان کادر مدرسه
– نبود شرایط مناسب برای تهویه و جریان هوا در کلاس ها