افزایش فوتی‌های تب کریمه کنگو به ۵ نفر / توصیه‌های چند باره وزارت بهداشت

رئیس گروه مدیریت بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام وزارت بهداشت با اشاره به افزایش موارد و تلفات بیماری تب کریمه کنگو در کشور، بار دیگر بر اهمیت ذبح دام سالم و طبخ گوشت کامل تاکید کرد. برای مصرف

دکتر بهزاد امیری در گفتگو با روابط عمومی، وی درباره آخرین آمار ابتلا به تب کریمه کنگو در کشور گفت: از ابتدای امسال تا 29 تیرماه 57 نفر به این بیماری مبتلا شدند که از این تعداد 5 نفر فوت کردند.

وی با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه یکی از بیماری های مشترک بین انسان و دام است، افزود: خوشبختانه بعد از عید قربان در روزهای اخیر با افزایش ناگهانی موارد این بیماری مواجه نبودیم و روند شناسایی بیماران مشابه الگویی است که از سال اول داشتیم، به شکل

وی با اشاره به سه راه انتقال این بیماری گفت: راه اول از طریق گذر است و ممکن است خود به خود انسان را مبتلا کند یا از طریق بدن منتقل شود و فرد آن را سرایت کند. دانسته یا ناآگاهانه راه بعدی انتقال از طریق خون، مایعات و ترشحات حیوانات آلوده به انسان است که در هنگام ذبح حیوانات یا انتقال خون و اعضای بدن اتفاق می افتد. البته اگر فردی گوشت و گوشت خام یا نیم پز مصرف کند، احتمال ابتلا به این بیماری نیز وجود دارد. راه تنافس سوم هم از برام کولتا به دیگران انسانها است.

وی تاکید کرد: گوشت ذبح شده باید قبل از مصرف حداقل 24 ساعت در یخچال با دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری شود و جگر و سایر روده ها و اندام های دام پس از 48 ساعت نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد باید نگهداری شود. مصرف شود. تبدیل شود

امیری به ردوم کرد: بهتر است، کرید را از مایادین مازود دام خرید; زیرا این مراکز زیر نظر سازمان دامپزشکی هستند. کشتار دام باید در کشتارگاه ها انجام شود زیرا در تمامی کشتارگاه های مجاز دامپزشک حضور دارند و قبل و بعد از کشتار دام ها را بازرسی و بازرسی می کنند. برخی از انواع بیماری ها در حیوانات مانند CCHF علائم واضحی ندارند و تنها توسط دامپزشکان و کارشناسان بهداشت قابل تشخیص هستند.

پیام پایانی

خروج از نسخه موبایل