الاخبار| جزئیات توطئه آمریکایی-اسرائیلی-عربی برای کوچ اجباری ساکنان رفح
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنلاین روابط عمومی، «دشمن اسرائیلی اعلام کرده است که برای عملیات نظامی بزرگی در منطقه رفح واقع در جنوب نوار غزه آماده میشود؛ تصمیمی که در روزهای اخیر گرفته نشد و نتیجه اختلافات دولت آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیست.. به همین دلیل باید عملیات زمینی مانند سایر مناطق نوار غزه صورت گیرد».
ابراهیم الامین سردبیر روزنامه الاخبار لبنان با مقدمه فوق، به توطئه جدید آمریکایی-اسرائیلی علیه ساکنان رفح پرداخت و نوشت، مشکل اصلی اسرائیل، اردوگاههایی است که یک میلیون و چهار صد هزار آواره فلسطینی را در خود جای داده است، ولی این رژیم از مدتها پیش، برای این عملیات طراحی کرده بود. در واقع طرحهای عملیاتی مربوط به آوارگان، پیش از این با همکاری و هماهنگی کامل با آمریکا، مصر و سایر طرفها طراحی شده است.
الامین در یادداشت خود مینویسد: «دشمن اینگونه تبلیغ میکند که نابودی باقیمانده توانمندی نظامی حماس و تونلهای آن که از رفح تا سیناء امتداد دارد، باعث شده است که دست به این عملیات بزند. کما اینکه رهبران حماس نیز در آنجا (رفح) حضور دارند، ولی واقعیت این است که اسرائیل، موافقت آمریکا و مصر را به صورت مشروط برای این عملیات گرفته است.
در ادامه این گزارش آمده است: واشنگتن خواستار عملیاتی با سقف زمانی و محدوده جغرافیایی معین است. آمریکا مخالف حمله به رفح نیست. مصر هم فقط خواستار دریافت این تضمین است که آوارگان به سیناء سرازیر نشوند.
الامین موارد زیر را به عنوان جزئیات طرح مذکور عنوان میکند:
نخست؛ حصول توافق سیاسی-امنیتی بین اسرائیل، مصر، اردن و امارات بر سر نحوه احداث و تأمین مالی اردوگاههای جدید؛ مشروط بر اینکه آمریکا هم تمامی هزینههایی که مصر برای این اردوگاهها خواهد کرد، بپردازد.
دوم؛ تعیین محل جدید استقرار آوارگان در مناطق غربی نوار غزه که شامل نوار ساحلی است که از منطقه «المواصی» (جنوب غرب نوار غزه) تا منطقه «الشیخ عجلین» امتداد دارد. دشمن اسرائیلی تأکید دارد که اجازه نخواهد داد اردوگاههایی در شمال فلسطین احداث شود، ولی با ایجاد اردوگاه در شمال غرب خانیونس موافقت کره است.
سوم؛ تعیین ۱۲ تا ۱۵ نقطه که در آن اردوگاهها احداث خواهد شد؛ بزرگترین اردوگاهها در المواصی و مرکز نوار غزه احداث میشود و قرار است یک میلیون فلسطینی در آن مستقر شوند.
چهارم؛ شمال غزه به صورت کامل از منطقه الشیخ عجلین و همه مناطق واقع در شمال «وادی غزه» به سمت شرق جدا میشود. 300 هزار نفری هم که در این مناطق سکونت دارند، به اردوگاهها انتقال خواهند یافت.
پنجم؛ در هر منطقهای، ۲۵ اردوگاه دایر میشود. آوارگان نیز نمایندگانی برای هماهنگی خواهند داشت که الیته هر کسی که ارتباطی با حماس داشته باشد، هیچ نقش سیاسی، اداری یا مدنی نخواهد توانست داشته باشد.
ششم؛ اسرائیل کنترل تمامی گذرگاههای مرزی مشترک با مصر را به دست خواهد گرفت. حرکت کامیونهای مصر و اردن هم از طریق گذرگاههایی خواهد بود که در مرزهای شرقی نوار غزه قرار دارد.
هفتم؛ امارات نیز یک بندر شناور ایجاد خواهد کرد. کمکهایی هم که وارد غزه میشوند، از سوی صهیونیستها تفتیش خواهد شد.
هشتم؛ مصر مسئولیت برپایی اردوگاه، احداث سرویسهای بهداشتی موقت و بیمارستانهای صحرایی را بر عهده خواهد داشت. تصمیم خارج کردن افراد زخمی به خارج از نوار غزه هم در دست مصر خواهد بود و مصر هم با اسرائیل هماهنگ خواهد بود. البته در حال حاضر، قاهره لیست افراد و زخمی را که باید از نوار غزه خارج شوند، به صهیونیستها میفرستد و اسرائیلیها هم به اتهامات واهی مانند وابستگی این افراد به نیروهای مقاومت، مانع از خروج شمار زیادی آنان و در نهایت مرگشان میشود.
در همین راستا، منابع خبری بامداد امروز از حملات شدید هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی در شمال رفح خبر دادند. صدها نفر از آوارگان که به رفح پناه برده بودند از ترس بمباران هوایی به بیمارستان کویتی گریختند.
خسارات ناشی از حملات تلآویو
جنگندههای اسرائیلی هم چندین خانه و مسجد را در مناطق پرجمعیت رفح بمباران کردند. اسرائیل پیش از این رفح را به عنوان یکی از مناطق امن برای فرار فلسطینیان خوانده بود.
هلال احمر فلسطین نیز با تایید حملات سنگین رژیم اشغالگر در مناطق مختلف استان رفح از شهادت دست کم ۵۲ نفر و مجروح شدن دهها نفر از جمله چندین کودک در این حملات خبر داد.
طی روزهای گذشته بسیاری از سازمانهای حقوق بشری و کشورهای عضو جامعه بین المللی درباره هرگونه عملیات ارتش اشغالگر در رفح هشدار دادهاند.
پایان پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید