علیرضا نوروزی در گفت و گو با خبرنگار آنلاین اظهار کرد: الکترونیکی شدن پروانه کسب از اقدامات مؤثر در راستای به روز رسانی خدمات است.
وی با اشاره به فراخوان درگاه ملی مجوزهای کشور مبنی بر الکترونیکی کردن مجوزهای کاغذی بیان کرد: فعالان اقتصادی اعم از صنفی، صنعتی، کشاورزی و خدماتی بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، باید نسبت به تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی اقدام کنند.
نوروزی با اشاره به اینکه گاه شمار الکترونیکی کردن مجوزهای کاغذی تا ۲۵ اردیبهشت ماه است، گفت: از این تاریخ هر فعال اقتصادی که مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) نداشته باشد، از نظر قانون و سامانههای دولتی و بانکی فاقد مجوز محسوب میشود.
وی تصریح کرد: ️با همت سازمان فناوری اطلاعات، تمهیدات فنی لازم روی درگاه ملی مجوزها به نحوی فراهم شده است تا هر فعال اقتصادی با داشتن کارت ملی، کد پستی و شماره مجوز، بتواند مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کند و نامش در بانک اطلاعت کسب و کارها qr.mojavez.ir قرار بگیرد.
به گفته نوروزی، هر فعال اقتصادی که نامش در بانک اطلاعات کسب و کار کشور نباشد، از ۲۶ اردیبهشت ماه، فاقد مجوز تلقی و به تدریج از دریافت خدمات در سامانههای دولتی محروم میشود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان از الکترونیکی شدن بیش از ۳۱۷ هزار پروانه کاغذی در این استان خبر داد و اضافه کرد: استانهای لرستان، گیلان و خراسان جنوبی همچنان در صدر جدول رتبه بندی استانها در حذف پروانههای کسب کاغذی قرار دارند.
به گفته وی متقاضیان میتوانند ️با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان با اشاره به رتبه بندی شهرستانهای استان در تبدیل مجوزهای قدیمی به الکترونیکی و صدور شناسه یکتا تاکنون بیان کرد: ️شهرستان های انزلی، آستانه اشرفیه و رودسر پیشتاز در صدور شناسه یکتا و حذف مجوزهای کاغذی هستند و همچنین شهرستانهای آستارا، تالش و لاهیجان در جدول رتبه بندی طی روزهای ابتدایی سال ۱۴۰۳ جهش چند پلهای داشتند.