روابط عمومی/قزوین کتاب «کاربرد تکنولوژیهای نسل چهار در صنعت ساختمان با رویکرد پرورش منابع انسانی» با «مهدی اخوان»، «مهسا علیویردی» و «پوریا رشوند» توسط انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی، صنعت ساختمان که محرک مهم رشد اقتصادی است، در عصر حاضر به واسطه پیشرفتهای فناوری که انقلاب صنعتی چهارم مقدمه آن بوده و به صنعت چهار نیز معروف است در حال تحول است. این تحول به روشها و مهارتهای خاصی برای اجرای مؤثر نیاز دارد و این انقلاب از این جهت مهم است که صنعت ساختمان تقویتکننده اقتصاد و منشأ اصلی فرصتهای شغلی است.
فناوریهای صنعت چهار بر صنایع دیگر، خصوصاً صنعت ساختمان که نقطه اتکای بشر است نیز تأثیر میگذارد. تأثیر این فناوریها بر صنعت ساختمان در انقلابی نمود پیدا میکند که صنعت ساختمان چهار نامیده میشود.
صنعت ساختمان چهار به ایجاد کارگاه ساختمانی دیجیتالی از طریق حسگرهای متصل به اینترنت بر روی تجهیزات و بهکارگیری آنها در فناوریهای نوین در کلیه مراحل پروژه ساختمانی میپردازد که این مفهوم آغازگر تغییرات متعددی در صنعت ساختمان شده است.
در کتاب «کاربرد تکنولوژیهای نسل چهار در صنعت ساختمان با رویکرد پرورش منابع انسانی» ۶ فناوری عمده صنعت ساختمان چهار، شامل BIM، پهپادها و هواپیماهای بدون سرنشین، سازههای پیشساخته، چاپ سه بعدی، ساخت رباتیک و اینترنت اشیا بررسی شده است.
این کتاب ضرورت مهارت آموزی و ارتقای مهارت در صنعت ساختمان را که به سبب فناوریهای صنعت ساختمان چهار پیش آمده است بررسی کرده و وظایف ذینفعان این صنعت مانند دانشگاهیان، صنعت و دولت را در ارتقای مهارتهای صنعت ساختمان چهار تجزیه و تحلیل میکند.
این کتاب به سه بخش تقسیم شده است. بخش «الف» به معرفی فناوریهای صنعت ساختمان چهار میپردازد و پیشزمینه مفهومی و تاریخی، ابعاد فناوریهای صنعت ساختمان چهار در این صنعت و تهدیدهای ناشی از این فناوریها را بررسی میکند. بخش الف دو فصل دارد.
بخش «ب» در طی ۶ فصل فناوریهای مختلف ساختمان چهار را شرح میدهد و مصارف، فواید، خطرات و مهارتهای فناوریهای مختلف را تعریف میکند.
بخش «ث» تنها یک فصل دارد که به مهارتآموزی در صنعت ساختمان طبق فناوریهای مختلف میپردازد. بخش ث نقش ذینفعان اصلی در صنعت ساختمان درباره ضرورت مهارتآموزی در زمینه فناوریهای صنعت ساختمان چهار را نشان میدهد. در پایان، در بخش ث، نکات برجسته و فحوای مطلب به طور خلاصه بیان شده است.
این کتاب در ۲۸۸ صفحه و قطع وزیری به بهای ۱۰۰ هزار تومان از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشر شده است و علاقهمندان میتوانند برای تهیه این کتاب به لینک https://B2n.ir/w41067 مراجعه کنند.
انتهای پیام