به گزارش خبرگزاری آنلاین، مسئول اداره نمایندگیهای وزارت امور خارجه گفت: این بازدید در راستای دیپلماسی علمی و فناوری ایران برای کمک به شرکتها و استارتاپهای فناور برای ورود به بازارهای منطقهای و بین المللی و در نتیجه توسعه کسب و کارهای نوین برنامه ریزی شده است.
آقا محمدی افزود: تلاشهای نخبگان جوان این سرزمین در دستیابی به قلههای دانش در بخشهای مختلف، ضمن تأمین نیازمندیهای کشور و قطع وابستگی به خارج، میتواند معرف توانمندیهای کشور در بازارهای خارجی و تقویت کننده رشد و توسعه ایران عزیز باشد.
مجید کزازی، رئیس پارک علم و فناوری همدان نیز گفت: استان همدان دارای ۳۸۰ واحد فناور است که شامل مؤسسات فناور، شرکتهای دانش بنیان و مراکز رشد و هستههای فناور میباشد.
وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۷۰۰ نفر در واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان مشغول به فعالیت هستند، افزود: در سال گذشته میزان ۱,۰۰۰ میلیارد تومان فروش ریالی و ۵.۵ میلیون دلار فروش ارزی توسط واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان همدان رقم خورد.
وی با اشاره به اینکه ۷۸ شرکت دانش بنیان در استان همدان فعالیت دارند و بیشترین فروش محصولات تولیدی خود را داشتند، تصریح کرد: گسترش و پراکنش شرکتهای دانش بنیان در حوزه فناوری شیمیایی است.
کزازی اظهارداشت: همچنین در سال گذشته با مساعدتهای مرکز تحقیقات کشاورزی استان، پردیس کشاورزی راه اندازی شده است.
وی در خصوص ارائه تسهیلات ارزان قیمت به شرکتهای دانش بنیان، گفت: در سال گذشته ۱۱۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت از محل تبصره ۱۶ و ۱۸ و همچنین از طریق مساعدتهای مالی استانداری، صندوق پژوهشی و نوآوری، بنیاد برکت و علوی به شرکتهای دانش بنیان پرداخت شده است.
رئیس پارک علم و فناوری همدان خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام وزارت کشور استان همدان سال گذشته با ۸۹ امتیاز رتبه اول اقتصاد دانش بنیان را بین سایر استانهای کشور کسب کرده است.
وی از توسعه حضور در سلیمانیه عراق با محوریت شرکت فناور ایرسا رسانه خبرداد و گفت: همچنین درصدد راه اندازی مرکز علمی و فناوری در شهر بخارا هستیم که تعلاماتی با اتاق بازرگانی نیز انجام شده است.