تاثیرات آبوهوا دامن اقتصاد را گرفت
روابط عمومی/خراسان رضوی محققان اظهار کردند که تغییرات اقلیمی ناشی از انتشار دی اکسیدکربن در جو، تولید ناخالص داخلی جهانی را در سال ۲۰۵۰ حدود ۳۸ تریلیون دلار یا تقریباً یک پنجم کاهش میدهد.
به نقل از خبرگزاری فرانسه، نتایج این تحقیق نشان داد که کاهش انتشار گازهای گلخانهای در سریعترین زمان ممکن برای جلوگیری از اثرات مخرب اقتصادی پس از اواسط قرن بسیار مهم است.
محققان نشان دادند، اگر این سیاره بهطور قابلتوجهی بیش از ۲ درجه سانتیگراد بالاتر از سطح اواسط قرن ۱۹ گرم شود، اثرات اقتصادی ناشی از تغییرات اقلیمی میتواند تا سال ۲۱۰۰ به میزان دهها تریلیون دلار در سال افزایش یابد.
میانگین دمای سطح زمین در حال حاضر ۱.۲ درجه سانتیگراد بالاتر از این معیار بوده که برای تقویت امواج گرما، خشکسالی، سیل و طوفانهای استوایی که با بالا آمدن دریاها مخربتر شدهاند، کافی است.
محققان دریافتند که سرمایهگذاری سالانه مورد نیاز برای کاهش گرمایش زمین به زیر ۲ درجه سانتیگراد و هدف اصلی توافقنامه پاریس ۲۰۱۵ از بخش کوچکی از آسیب میتوان اجتناب کرد.
مکس کوتز، محقق اصلی در موسسه تحقیقاتی تاثیرات آبوهوایی پوتسدام اظهار کرد که ماندن در زیر آستانه ۲ درجه سانتیگراد میتواند میانگین کاهش درآمد منطقهای را به ۲۰ درصد در مقایسه با ۶۰ درصد محدود کند.
انتهای پیام