تجهیز باشگاه و فضای ورزشی با کمترین هزینه

تجهیز باشگاه و فضای ورزشی

بیش از هر چیزی شما اول باید بتوانید تا حدودی سرمایه اولیه مورد نیاز و بازده مالی آن برای خود را پیش بینی کنید تا پیش از اقدام، از میزان تقریبی سود آگاهی داشته باشید و از موجود بودن سرمایه کافی در حساب بانکیتان اطمینان حاصل کنید.

برای بررسی میزان سرمایه اولیه برای تاسیس و تجهیز باشگاه بدنسازی

نیاز به یک طرح توجیهی دارید، که در آن دستگاههایی که باید خریداری شود و قیمت آنها، تعداد مربی و پرسنل، مشتریان هدف شما و انتظاراتشان و مواردی از این قبیل مورد بررسی قرار گیرد. نسبت به مشتریان مورد نظر شما، منطقه ای از شهر را انتخاب میکنید و حال وقت بررسی و پیدا کردن ملک مناسب برای تاسیس باشگاه شماست. توجه داشته باشید که انتخاب ملک هم روی میزان سرمایه اولیه شما تاثیر داره و هم روی درآمد شما، چون شهریه عضویت در باشگاه شما را تحت تاثیر قرار میدهد.

ویژگی های ملک مناسب برای باشگاه بدنسازی که حتما باید مد نظر داشته باشید، انتخاب سالنی با مساحت حداقل ۲۰۰ مترمربع ، به ارتفاع ۳ متر جهت تهویه ونورگیری مناسب سالن و در آخر اینکه دسترسی آن به خیابان اصلی مناسب باشد. دسترسی باشگاه بانوان حتما باید کاملا مستقل و جدا باشد و با اماکن عمومی دیگر ورودی مشترک نداشته باشد. پس از بررسی و پیدا کردن ملک مورد نظر برای تکمیل طرح توجیهی، نوبت به اقدام برای می رسد که به طور کلی این ۳ شاخصه را رعایت فرمایید:

حال با توجه به نوع خدمات دهی به ورزشکاران، نحوه استخدام مدیر، مربیان و پرسنل خدماتی، حقوق در نظر گرفته شده برای آنها و آموزش های لازمه را باید مد نظر قرار دهید.

در نهایت پس از تکمیل طرح توجیهی خواهید دانست که به چه میزان سرمایه اولیه جهت تاسیس یک باشگاه بدنسازی نیاز خواهید داشت و سود ماهیانه ی شما حدودا چقدر خواهد بود.

تجهیز باشگاه بدنسازی

ابتدا باید به هیئت ورزش های همگانی سری بزنید؛ بعد از ثبت درخواست، در کلاس های تئوری و عملی مربوط شرکت کنید. بعد از این که دوره ها را با موفقیت پشت سر گذاشتید، کارت مربیگری برایتان صادر می شود. ناگفته نماند که این روند بستگی به شرایط آن زمان فدراسیون دارد؛ که خوش بینانه ترین حالت دو ماه و بدبینانه ترین حالت ممکن است، حتی تا یک سال هم، طول بکشد. به دست آوردن این کارت حدود ۵۰۰ هزار تومانی خرج برمی دارد.

قبل از هر اقدامی، برای گرفتن مجوز باید تکلیف دو مورد مهم را برای خود مشخص کنید؛ انتخاب همکار و انتخاب رشته های ورزشی در باشگاه بدنسازی.

بهتر است، فردی را که برای همکاری انتخاب می کنید؛ از لحاظ روحی و اخلاقی به شما بسیار نزدیک باشد. وجود موسس (سرمایه گذار) و مدیر با کارت مربیگری الزامی است. طبق قوانین موجود در هیئت ورزشی، تنها موسس است که می تواند، همزمان سمت مربیگری را هم داشته باشد. پس چنان چه می خواهید از هزینه هایتان کم کنید، همت کنید و هر دو وظیفه موسس ومدیریت را خود بر عهده بگیرید.

از چند مربی حرفه ای دعوت به همکاری کنید. با در نظر داشتن تقاضای جامعه، نوع رشته هایی را که می خواهید؛ در باشگاه تان آموزش دهید، انتخاب کنید. اکنون رشته های متنوعی مانند ایروبیک، پلاتس، تیارکس و… وجود دارد.

حالا وقت این است که شال و کلاه کنید، در کوچه پس کوچه های شهر به دنبال مکان مناسبی برای باشگاه تان بگردید و محل انتخابی را رهن یا اجاره کنید. سالن های حاشیه اصلی خیابان، مزایا و مشکلات خاص خود را دارند. از مزایای آن ها، این است که بیشتر در معرض دید عموم هستند و این یعنی از هزینه های تبلیغات شما کاسته می شود. اما مشکل بزرگ آن ترافیک و کمبود جای پارک است. که زیاد به مذاق مشتریان خودرو سوارتان خوش نمی آید. برای رهن و اجاره یک سالن در منطقه متوسط شهر، باید چیزی حدود ۱۰میلیون تومان به عنوان ودیعه و۲ میلیون تومان اجاره ماهانه در نظر بگیرید.

پس از انتخاب و اجاره محل باشگاه، باید درخواست کتبی خود را به اداره ورزش جوانان شهرستان متبوع ارائه دهید، حالا نوبت بازرسی کارشناسان فرا رسیده است. تاییدیه نظریه ترافیکی اماکن عمومی و مجوز استحکام بنا هم لازم دارید؛ تا مجوز برای شما صادر شود. دریافت مجوز حدود یک میلیون تومان خرج روی دستتان می گذارد.

تجهیز باشگاه لاکچری

ابتدا باید سالن را از نظر امکانات مدیریتی و مکانی آماده کنید و بعد به سراغ تجهیز ورزشی سالن بروید. گفتنی است، که باشگاه های بدنسازی براساس متراژ، تهویه هوا و تاسیسات گرمایشی و سرمایشی به سه درجه تقسیم می شوند.

از ابتدا بگویم که، آماده سازی سالن خرج زیادی روی دست تان می گذارد، آماده سازی سالن، و خرید کفپوش ورزشی  یعنی پوشاندن کف باشگاه با کف پوش، آیینه کاری دیوارها، نصب کمدهای تعویض لباس و میز مدیریت. میزان هزینه ها بستگی به متراژ سالن، سلیقه شما و صد البته موجودی جیب تان دارد.

بدنسازی

وقتی برای سری به بازار می زنید، شاید سرتان از تنوع مارک ها و قیمت ها گیج برود و همین تنوع، انتخاب شما را با سختی همراه می کند. شما باید با کمترین هزینه، وسایلی با ماندگاری بالا، کیفیت خوب و خدمات پس از فروش عالی (نظیر تعمیر و تعویض قطعات) انتخاب و خریداری کنید.

شما می توانید با اندکی هزینه و البته گرفتن مجوز از وزارت بهداشت، فضای کوچکی از سالن خود را، با دکوری جذاب به یک کافی شاپ تبدیل کنید. کافی شاپ ها، به عنوان یک منبع درآمد عالی در سالن های ورزشی بسیار مورد توجه موسسان آن هاست. اگرخودتان را جای ورزشکاران بگذارید، می بینید؛ که پس از ورزشی پر تحرک، نوشیدنی های لذت بخشی مانند: عرقیجات گیاهی چربی سوز یا پروتئین های مکمل، حسابی می چسبد. بنابراین این بوفه کوچک و کم هزینه، کم کم به محلی برای گذراندن وقت و رفع خستگی ورزشکاران تبدیل می شود و این به معنای وجود یک فرصت مناسب، برای فروش اقلام رژیمی و مکمل های غذایی پیشنهادی مربیان به ورزشکاران است.

یکی دیگر از کارهای ساده و کم هزینه که سود سرشاری برایتان دارد، استفاده از انواع شیوه های تبلیغاتی برای باشگاه تان است. بنرها و تراکت های تبلیغاتی ابتدایی ترین شیوه تبلیغاتی است که البته به دلیل ملاحظات زیست محیطی اصلا آن را توصیه نمی کنیم. استفاده از فضاهای مجازی و درج آگهی در روزنامه های پر خواننده یکی از بهترین شیوه های تبلیغات است.

تجهیز باشگاه بدنسازی

۱. تناسب مدل دستگاه های بدنسازی باشگاهی شما با رقیبانتانپیش از انتخاب و از، حتما به  های رقیب خود سری بزنید و مدل و تنوع و برند دستگاه های بدنسازی را بررسی کنید. حال با توجه به توان مالی خود، مدل و تنوع مناسب برای امکان حضور باشگاهتان در آن بازار رقابت را انتخاب کنید. همچنین توجه داشته باشید که این انتخاب شما تاثیر مستقیم بر شهریه دریافتی شما از ورزشکاران دارد که خود پارامتری بسیار رقابتی است.

۲. خریدتان را از فروشگاه های معتبر انجام دهیدشاید در ابتدا این نکته به نظر خیلی بدیهی باشد اما در عمل میبینیم که موسسان باشگاه های بدنسازی هنوز هم در دام فروشندگان غیرمعتبر می افتند و دچار ضررهای گاه جبران ناپذیر میشوند. فروشندگانی که در سایت های تبلیغات رایگان می یابید و از آنها جز یک شماره همراه هیچ چیز در دست ندارید. بابت ثبت سفارش دستگاهی که شما فقط تصویرش را دیده اید از شما بیعانه دریافت میکنند؛ گاه دیگر خبری از آنها نمیشود، گاه دستگاه غیر اوریجینال و مشابه دستگاه سفارشی شما تحویل میدهند و گاه با اعلام عدم موجودی دستگاه گران تر یا بی کیفیت تر را به خریدار میفروشند که موسس باشگاه هم چون محدودیت زمانی برای افتتاح باشگاه خود دارد به ناچار شرایط تحمیلی را میپذیرد.دقت کنید چون برخی فریبکاران با مشتریان و فاکتورهای جعلی و تماس تلفنی های نمایشی سعی در ترقیب شما به خرید سریع و نقدی دارند.

۳. در زمان عقد قرارداد با فروشنده بسیار آگاه و هشیار باشیداز فروشنده بخواهید تا در قرارداد مدل دستگاه، قیمتشان و زمان تحویل را با مهر و امضای معتبر، ثبت کند تا در صورت تخطی قابل پیگیری قضایی باشید. هم چنین اگر فروشنده وعده ی هرگونه خدمات پس از فروش، گارانتی و وارانتی به شما میدهد، حتما باید در قرارداد واضح و کامل ذکر شود.۴. هر دستگاه بدنسازی باشگاهی گران و خارجی الزاما بهترین گزینه نیست

بهترین برند دستگاه بدنسازی

توضیحش خیلی ساده است. گاهی دستگاهی به دلیل فروش کم (که فروش کم خود دلایل متعددی میتواند داشته باشد که قطعا نشانه ی مثبتی نیست) در بازار به تعداد کم عرضه میشود، در نتیجه قیمت آن بالا میرود. در حالی که دستگاه بهتری هست با قیمت مناسب تر، چون عرضه و تقاضای آن در بازار تناسب دارد.اگر بودجه محدودی دارید و ترجیح شما بر صرفه جویی است اما به کیفیت دستگاه ها بدنسازی به شدت اهمیت می دهید، لازم نیست همه را خارجی تهیه کنید. می توانید دستگاه های هوازی، سیم کش و به طور کلی تجهیزاتی که خیلی به چشم می آیند را خارجی تهیده کرده و سایر از جمله وزنه ها، میز، نیمکت، خرک و … را از محصولات داخلی خریداری کنید.۵. حتما یک مشاور با تجربه در کنار خود داشته باشیددر زمان، در نظر گرفتن مدل، قیمت، دوام، ظاهر و استاندارهای زاویه های تجهیزات بدنسازی باشگاهی، به صورت هم زمان با هم اصلا آسان نیست و توصیه میکنم که اگر در این زمینه از تجربه کافی برخوردار نیستید، ختما از افراد با تجربه تر مشاوره بگیرید. یک مشاور آگاه و با تجربه با شناخت فروشنده های معتبر، انواع قراردادها و انواع دستگاه ها باعث میشود نه تنها نگران ضرر و زیان مالی نباشید بلکه در زمانتان هم صرفه جویی شده و در اسرع وقت باشگاهتان را افتتاح خواهید کرد.بازرگانی اسپاد با سابقه طراحی و راه اندازی باشگاه های بدنسازی متعدد، میتواند مشاور خوبی برای شما در تمام مسیر و باشد.

مهمترین تجهیزات بدنسازی مورد نیاز برای باشگاه

امروزه سرمایه گذاری برای راه اندازی یک مرکز تمرین و پرورش اندام کاملا منطقی و پر بازده است. زیرا روز به روز با افزایش میزان آگاهی مردم نسبت به حفظ سلامت فردی، این نیاز بیشتر احساس میشود. بنابراین مدیران سالن های ورزشی باید تجهیزاتی را برای سالن هایشان در نظر بگیرند که در درجه اول استانداردهای لازمه را دارا باشند و در وهله دوم عمر مفید بالایی نیز داشته باشند. با توجه به میزان هزینه بالایی که در تجهیز کردن یک سالن ورزشی احتیاج است، می بایست ابتدا نیازهای اساسی یک سالن ورزشی را بشناسیم تا از اتلاف هزینه و وقت جلوگیری کنیم.

گرایش مردم به ورزش کردن آنقدر زیاد شده است که بعضی باشگاه ها به صورت تخصصی فعالیت میکنند. برای مثال باشگاه هایی تنها مخصوص خانم ها هستند و در تمام ساعات روز خانم ها در آن به ورزش می پردازند. در واقع امروزه معضل اضافه وزن به یکی از مهم ترین عوامل خطرآفرین برای سلامتی تبدیل شده است. زندگی ماشینی و آپارتمانی در کنار کمبود فضاهای سبز در شهرها و آلودگی هوا موجب شده است، تا افراد از تحرک کافی برخوردار نباشند. در سال های اخیر به دلیل ماشینی شدن زندگی، بیماری های ناشی از کم تحرکی توسعه یافته و بیشتر پزشکان در کنار نسخه های عریض و طویل و البته گزاف دارویی خود؛ داشتن فعالیت مستمر و منظم را به آن اضافه می کنند و همین عامل منجر به افزایش ورزش های سالنی شده و توجیهی برای سرمایه گذاری در این بخش است. باشگاه های ورزشی با فراهم کردن امکانات و شرایط مناسب برای ورزش کردن جزو اولین پیشنهادها برای این موضوع مهم هستند. از این رو امروزه باشگاه داری آن هم از نوع ورزشی  رونق چشمگیری یافته است. لذا تلاش داریم با توجه به درآمد زایی بالای باشگاه های ورزشی و بدنسازی و همچنین رونق پیدا کردن آن در میان افراد جامعه به چگونگی تاسیس یک باشگاه بدن سازی بپردازیم.

امروز قصد داریم تا به بررسی نیازهای یک سالن ورزشی و بپردازیم. رقابت در بین سالن های بدنسازی بر سر تعداد و کیفیت تجهیزات آن هاست. اما نیازهای اساسی یک باشگاه بدنسازی و چیست؟

در این مقاله قصد داریم تا این نیازها را بررسی و با توجه به استانداردهایی که برای و وجود دارد مدیران باشگاه ها را راهنمایی کنیم.

اگر حکم قهرمانی یا لیسانس تربیت بدنی دارید؛ راه  شما برای گرفتن کارت مربیگری بسیار هموار است. در غیر این صورت باید ابتدا به هیئت ورزش های همگانی سری بزنید و بعد از ثبت درخواست، در کلاس های تئوری و عملی مربوط شرکت کنید. بعد از این که دوره ها را با موفقیت پشت سر گذاشتید، کارت مربیگری برایتان صادر می شود. ناگفته نماند که این فرآیند بستگی به شرایط آن زمان فدراسیون دارد که خوش بینانه ترین حالت دو ماه و بدبینانه ترین حالت ممکن است حتی تا یک سال نیز طول بکشد. قبل از هر اقدامی برای گرفتن مجوز، باید تکلیف دو مورد مهم انتخاب همکار و انتخاب مربی و رشته های ورزشی در باشگاه را برای خود مشخص کنید. بهتر است فردی را که برای همکاری انتخاب می کنید؛ از لحاظ روحی و اخلاقی به شما بسیار نزدیک باشد. وجود موسس (سرمایه گذار) و مدیر با کارت مربیگری الزامی است. طبق قوانین موجود در هیئت ورزشی، تنها موسس است که می تواند همزمان سمت مربیگری را هم داشته باشد. پس چنان چه می خواهید از هزینه هایتان کم کنید، همت کنید و هر دو وظیفه موسس و مدیریت را خود بر عهده بگیرید. در صورت فعالیت باشگاه در دو بخش آقایان و بانوان حتما باید یکنفر به عنوان مدیر و یکنفر به عنوان مدیر بانوان انتخاب شود. مدیران باشگاه هم به تنهایی دارایی شرایطی هستند که نشان می‌دهد هر کس نمی‌تواند نسبت به مدیریت این فضا اقدام کند. از چند مربی حرفه ای دعوت به همکاری کنید. با در نظر داشتن تقاضای جامعه، نوع رشته هایی را که می خواهید در باشگاه  خود آموزش دهید، انتخاب کنید.

متراژ فضای باشگاه را باید در نظر بگیرید. برای مثال ۵۰۰ مترمربع جهت قرار دادن مانند   و دوچرخه های باشگاهی، دمبل ها، هالتر ها، میزهای باشگاهی، دستگاه های ورزشی مانند دستگاه اسمیت و کراس و … و فضا جهت سرویس های بهداشتی، حمام و فضای مدیریت و … و فضای کمد های ورزشکاران و رختکن و محل عرضه مواد غذایی یا همان بوفه باشگاه و نیز فضای کمک های اولیه می بایست به درستی انتخاب شوند. نکاتی که باید در مورد مکان باشگاه در نظر گرفته شود مانند بزرگتر بودن باشگاه شما نسبت به سایر باشگاه های محدوده، نزدیکی محل زندگی شما به باشگاه، داشتن سالن برای آموزش خصوصی، مکانی که رفت و آمد در آن نقطه زیاد باشد مانند نزدیک بودن به یک خیابان بزرگ یا میدان اصلی بسیار حائز اهمیت می باشند. جهت انتخاب مکان و رشته ورزشی سالن های حاشیه اصلی خیابان، مزایا و مشکلات خاص خود را دارند. از مزایای آن ها، این است که بیشتر در معرض دید عموم هستند و این یعنی از هزینه های تبلیغات شما کاسته می شود. اما مشکل بزرگ آن، ترافیک و کمبود جای پارک است که زیاد به مذاق مشتریان خودرو سوار خوش نمی آید. پس از انتخاب و اجاره محل باشگاه، باید درخواست کتبی خود را به اداره ورزش جوانان شهرستان متبوع ارائه دهید. حالا نوبت بازرسی کارشناسان فرا رسیده است. تاییدیه نظریه ترافیکی اماکن عمومی و مجوز استحکام بنا نیز لازم است تا مجوز برای شما صادر شود.

ابتدا باید سالن را از نظر امکانات مدیریتی و مکانی آماده کنید و بعد به سراغ تجهیز ورزشی سالن بروید. آماده سازی سالن یعنی پوشاندن کف باشگاه با کف پوش، آیینه کاری دیوارها، نصب کمدهای تعویض لباس و میز مدیریت. میزان هزینه های آماده سازی سالن بستگی به متراژ سالن و سلیقه شما دارد.

فراهم کردن سازه هایی برای کاهش سروصدا و ایجاد آلودگی صوتی در فضای باشگاه الزامی است و هرچقدر یک باشگاه از محیط آرام تری برخوردار باشد با استقبال بیشتری مواجه خواهد شد. به همین دلیل کف باشگاه باید پارکت هایی قرار گیرد که از انعطاف پذیری بالایی برخوردار باشد. همچنین نیاز است دیوار باشگاه ها دارای عایق صوتی بوده و از سوی دیگر ارتفاع مناسبی داشته باشد، به همین دلیل تغییر کاربری یک فضا به با هزینه های زیادی برای ایجاد ساختاری مناسب با این ورزش همراه خواهد بود.

هر باشگاه نیازمند تجهیزات است. وجود برخی لوازم در باشگاه ها ضروری است و برخی دیگر از لوازم هستند که برای بهتر شدن سطح کیفیت باشگاه به آن اضافه می شوند و وجود آنها اجباری نیست. تجهیزاتی اجباری هستند که اگر در باشگاه وجود نداشته باشند امکان تمرین نیست، برای مثال ، دمبل و انواع وزنه ها. بدون این تجهیزات نمی توان در باشگاه ورزش کرد و یکی از دلایلی که افراد در باشگاه ثبت نام می کنند، استفاده از همین امکانات است. دقت کنید که هر باشگاهی که امکانات و تجهیزات بیشتری داشته باشد می تواند ورزشکاران بیشتری را جذب کند و از باشگاه های دیگر گوی سبقت را برباید.

هرگاه برای خرید وسایل ورزشی به بازار رجوع می کنید، با تنوع مارک ها  و روبرو می شوید و همین تنوع، انتخاب شما را با سختی همراه می کند. از آن جا که شما لایق هستید با کمترین هزینه، وسایلی با ماندگاری بالا، کیفیت خوب و خدمات پس از فروش عالی (نظیر تعمیر و تعویض قطعات) انتخاب و خریداری کنید.؛ لذا در راستای ارزش افزایی و رضایت خاطر شما و ارتقای سطح سلامت جامعه و ایجاد نشاط اجتماعی، شرکت پارس ورزش نگین با بیش از سه دهه سابقه درخشان در صنعت قطعه سازی و ساخت دستگاه های عظیم صنعتی؛ پس از سالها تحقیق و تفحص و دانش اندوزی در زمینه تولید تجهیزات بدنسازی حرفه ای، با تمام قوا به برآورده ساختن نیازهای و عرضه آن به ارگان های دولتی، اماکن و سالن های ورزشی و باشگاه های بدنسازی عمومی و خصوصی در سراسر کشور اقدام نموده است.

با توجه به اینکه قیمت زمین در مناطق مختلف شهر متفاوت است و هزینه ساخت به ابعاد باشگاه بستگی دارد؛ لذا یک بودجه ثابت را نمی توان برای تمام نقاط شهر یکسان فرض کرد، اما با این حال ۵۰۰ متر زمین برای ساخت باشگاه نیاز است که قیمت آن متناسب با آن محله خواهد بود. از طرف دیگر، تجهیزات مورد نیاز یک باشگاه نظیر ، دستگاه های چندکاره و … قیمت های متفاوتی دارند که در مجموع برای یک باشگاه با ظرفیت ۳۰ نفر، همزمان به تعداد چهار دستگاه در هر حرکت نیاز است که متناسب با آن، باید بیش از ۲ تن وزنه برای دمبل و هالتر وجود داشته باشد، لذا معمولا بیشترین هزینه صرف خواهد شد.

اگر شما باشگاه خوبی داشته باشید ولی ورزشکاران کمی در باشگاه شما ثبت نام کنند، خیلی زود ورشکست می شوید. این درمورد تمام کسب و کارها صدق می کند. ابتدا شما باید شهری را که می خواهید در آن باشگاه تاسیس کنید را بررسی کنید و مطمئن شوید که این شهر از نظر جمعیت پاسخگوی باشگاه شما باشد.

بیشترین افرادی که در باشگاه ثبت نام می کنند، معمولا بین ۱۸ الی ۳۰ سال سن دارند و تعداد کمی خارج از این بازه ی سنی قرار می گیرند. بنابراین فضای باشگاه باید به گونه ای طراحی شود که با روحیه ی افراد در این بازه ی سنی سازگار باشد. اگر قصد و دارید ،باید ابتدا وضعیت رقبا را بررسی کنید.

اگر در یک شهر کوچک، تعدادی باشگاه قبل از شما فعالیت داشته باشند، تاسیس باشگاه جدید یک ریسک است، زیرا ورزشکارانی که بر اساس جمعیت شما روی آنها حساب کرده اید قبلا جذب باشگاه های دیگری شده اند و لذا شما برای جذب ورزشکاران جدید دچار چالش خواهید شد. شما می توانید با اندکی هزینه و البته گرفتن مجوز از وزارت بهداشت، فضای کوچکی از سالن خود را با دکوری جذاب به یک کافی شاپ تبدیل کنید.

کافی شاپ ها، به عنوان یک منبع درآمد عالی در سالن های ورزشی بسیار مورد توجه موسسان آن هاست. اگرخودتان را جای ورزشکاران بگذارید، خواهید دید که پس از ورزشی پر تحرک، نوشیدنی های مانند: عرقیجات گیاهی چربی سوز یا پروتئین های مکمل، لذت بخش است. بنابراین این بوفه کوچک و کم هزینه، کم کم به محلی برای گذراندن وقت و رفع خستگی ورزشکاران تبدیل می شود و این به معنای وجود یک فرصت مناسب، برای و اقلام رژیمی و مکمل های غذایی پیشنهادی مربیان به ورزشکاران است. برخی از باشگاه های بدنسازی به دلیل مزیت هایی چون داشتن جکوزی، سونا و … توانسته اند تعداد زیادی از ورزشکاران را جذب کنند. اگرچه هزینه ارائه خدمات به شهریه ورزشکاران اضافه شده اما این موضوع نه تنها منجر به کاهش مشتریان آنها نشده، بلکه زمینه حضور بیشتر مشتریان را فراهم کرده است. یکی دیگر از کارهای ساده و کم هزینه که سود سرشاری ایجاد می کند، استفاده از انواع شیوه های تبلیغاتی برای باشگاه  است. بنرها و تراکت های تبلیغاتی، ابتدایی ترین شیوه تبلیغاتی است. استفاده از فضاهای مجازی و درج آگهی در روزنامه های پرخواننده یکی از بهترین شیوه های تبلیغات است.

 

خروج از نسخه موبایل