[vc_row][vc_column][vc_column_text]با گذشت تدریجی زمان و پیشرفتی که براساس تکنولوژی روز دنیا در گوشی هوشمند پدید آمد موجب شد تا باتری های متنوع با ویژگی های منحصر به فرد و کیفیت بالا نیز برای تامین انرژی مورد نیاز این گوشی ها تولید و در اختیار کاربران قرار گیرد. میزان نگهداری شارژ و خالی نشدن مورادی بودند که برای تولیدکنندگان باتری موبایل در زمان تولید این ابزار بسیار مهم و حائز اهمیت بود.
ساختار باتری موبایل از اصلی ترین و در عین حال مهم ترین مواردی است که می تواند در درصد سلامت و افزایش طول عمر مفید گوشی موبایل تاثیر گذار باشد، باتری های موبایل در انواع مختلف با درجه کیفیت- ظرفیت- طول عمر و میزان نگهداری شارژ متفاوت وجود دارد که در ادامه این مقاله به بررسی هر کدان از آن ها به صورت جداگانه می پردازیم با ما همراه باشید.در صورت خرابی باتری موبایل شما میتوانید از لینک زیر اقدام به خرید باتری اصلی موبایل از فروشگاه معتبر فونی شاپ نمایید.
انواع باتری موبایل به قرار ذیل است:
- نیکل کادمیوم
- نیکل هیدرید فلز
- لیتیوم یونی
- لیتیوم پلیمری
- لیتیومی با تکنولوژی جدید
باتری نیکل کادمیوم
اولین نسل باتری شارژی که برای تلفن همراه و برخی لوازم الکتریکی مورد استفاده قرار می گرفت، این باتری ها مدت زیادی دوام نیاوردند و با روی کار آمدن گوشی های پیشرفته تر فورا از دور خارج شدند و جای خود را به نسل جدید واگذار کردند.
اندازه این باطری ها بزرگ و با وزن بالایی داشتند و به دلیل ساختار داخلی سریعا گرم می شدند، باتری نیکل کادمیوم پس از مدت کوتاهی که مورد استفاده قرار می گرفت فورا دچار خرابی می شد و به گوشی نیر آسیب می رساند و حتی برای محیط زیست هم مضر اعلام شد.
باتوجه به مشکلات و آسیب هایی که این نوع باتری های برای گوشی های موبایل به وجود اوردند موجب متوقف شدن تولید آن شد و پس از آن باتری های جدیرتری روی کار امدند که برخی از مشکلات باتری نیکل کادمیوم ان اصلاح شده بود که از آن جمله می توان به برطرف شدن تخلیه سریع شارژ اشاره کرد.
باتری نیکل هیدریدفلز
این باتری به عنوان نسل دوم باتری های شارژی قرار دارند که شباهت زیادی به نسل گذشته خود دارند با این تفاوت که ظرفیت و میزان ذخیره سازی در باطری نیکل هیدریدفلز افزایش پیدا کرد.
این باتری در سال 1989 به بازار عرضه شد که با استقبال بی نظیری روبرو شد، مهم ترین و درخور توجه ترین تفاوت این باتری با نسل قبلی خود در حذف فلز سمی کادمیوم بود که موجب شده بود تا باطری نسل جدید سبک تر و باریکتر تولید شود اما بازهم ظرفیت این مدل توانایی پاسخگویی نیازهای کاربران را نداشت
باتری لیتیوم یونی
این باتری نیز مانند دو نسل گذشته خود از نوع شارژی تولید شد، که از کیفیت بالاتری برخوردار بودند و توانستند پاسخگوی نیازهای کاربران باشند از ویژگی های باتری لیتیوم یونی می توان به وزن سبک و حجم پایین آن اشاره کرد و قابلیت ذخیره سازی انرژی بیشتری نسبت به باتری های نسل دوم را دارند.
این نوع باتری ها مناسب برای انواع گوشی- تبلبت- لپ تاپ می باشد و امروزه برای اغلب گوشی های هوشمند نیز از این مدل استفاده می شود و تاکنون نیز توانسته است با توجه به قدرت بالای این گوشی ها از ظرفیت مناسب برخوردار باشد.
ساختار باتری های لیتیوم یونی به گونه ای است که قابلیت ذخیره سازی انرژی بیشتر را در خود دارند که این امر موجب می شود تخلیه شارژ نداشته باشد و به راحتی انرژی مورد نیاز گوشی را فراهم کند،
باتری لیتیوم پلیمری
این باتری ها که تکامل یافته باتری های نسل سوم هستند از ایمنی بیشتری برخوردارند و یکی از مهم ترین و درخور توجه ترین ویژگی های ان در باریک بودن و اندازه ان است؛ این مدل نیز برای انواع مدل گوشی های هوشمند- تبلت و لپ تاپ مورد استفاده قرار می گیرد.
لیتیومی با تکنولوژی جدید
جدیدترین و آخرین نسل تولید شده از باتری لیتیومی می باشد که بیش از 1000 برابر از نسل های گذشته خود قدرت و ظرفیت بیشتری دارد.
کمپانی های بزرگ تولید کننده برندهای مختلف گوشی برای جدیدتری مدل های تولید خود از این باتری استفاده می کنند و قابلیت ذخیره سازی آنرژی بیشتری را در خود دارند.باتری های lg و سامسونگ و بسیاری دیگر از این نوع قابلیت استفاده میکنند.
باتری های لیتیوم پلیمری با توجه به کیفیت عالی و ذخیره سازی انرژی بالا از قیمت مناسبی نیز برخوردارند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]