شرکت خدمات پرستاری یکی از کسب و کارهایی است که در زمینه سلامت و مراقبت فعالیت دارد و به دنبال رفع نیاز جامعه می باشد. این مراکز با ارائه خدمات مختلف مانند پرستار جهت نگهداری از سالمند در منزل ، پرستار کودک در منزل و یا خدمتکار منزل درصدد حل مشکلات ناشی از استخدام نیروی خدماتی می باشند. علاوه بر بهتر شدن وضعیت سالمندان و خانواده ها، برای اکثر افراد نیز کار آفرینی ایجاد کرده است. چندین سال است که شرکت های مختلفی در زمینه خدمات پرستاری تاسیس شده و با ارائه خدمات متنوع به مشتریان توجه افراد را به سمت خود جلب کرده اند.
این شرکت ها معمولا شرایط و ضوابط خاص خود را دارند که مشتریان می توانند با تماس با کارشناسان یا مراجعه به شرکت از آن ها مطلع شوند. در دنیای امروز که اکثر افراد به دنبال حل مشکلات یا انجام کارهای خود هستند، فردی باید وجود داشته باشد تا از کسانی که در شرایط خاصی هستند مراقبت کند. با مراجعه به شرکت خدمات پرستاری از شرایط ویژه آن ها بهرهمند شوید. در ادامه این مطلب قصد شرح شرایط و ضوابط این گونه شرکت ها را داریم، جهت کسب اطلاعات بیشتر تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
ثبت شرکت خدمات پرستاری در منزل
با افزایش جمعیت و مشکلات دیگر امروزه افراد زیادی به دنبال ثبت شرکت خدمات پرستاری هستند، البته طی چند سال اخیر ثبت این گونه شرکت ها با استقبال زیادی همراه بوده و شاهد رشد فزاینده آن در شهرهای مختلف کشور هستیم. زمانی که شرکت خدمات پرستاری ایجاد شود، افراد مختلفی مانند پرستار، پزشک، بهیار و سایر افراد وارد این حوزه می شوند و جهت خدمات رسانی بهتر به مردم کمک می کنند، علاوه بر اینها برای افراد زیادی نیز کار آفرینی می شود.
معمولا این شرکت ها با اهداف مختلفی از جمله خدمات رسانی و سهولت در برآورده کردن نیازهای سایر افراد جامعه هستند و باید وظایف خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهند تا بتواند در مدت زمان کوتاه توجه مشتریان را به خود جلب نمایند. برای ثبت شرکت خدمات پرستاری یک سری مدارک لازم است که تمامی آن ها در ماده 20 کمیسیون وزارت بهداشت لحاظ شده و شما با مراجعه به صادر کننده این مدارک برای گرفتن آن می توانید اقدام کنید. پس از صدور مدرک می توانید به صورت قانونی برای دریافت این مدارک اقدام کنید و پرستار، پزشک، بهیار و سایر عوامل را استخدام کنید.
خدماتی که شرکت خدمات پرستاری و مراقبتی ارائه می دهند چیست؟
در صورتی که شرکت فقط اقدام به اعزام نیروی پرستار سالمند و پرستار کودک و خدمتکار منزل نماید، نیاز به مجز وزارت بهداشت نمی باشد. اما در صورتی که پرستار بیمارستان یا پزشک را به منازل اعزام نماید در این صورت می بایست با یک پزشک همکاری نموده و مجوزهای لازم از یک پزشک دریافت شود. اعزام پرستار بیمار به منزل و نیروی مراقب جهت مراقبت از سالمندان و کودکان از مهمترین خدماتی است که این شرکت ها ارائه میدهند.
شرایط ثبت شرکت خدمات پرستاری به چه صورت است؟
ثبت این نوع شرکت تفاوت چندانی با ثبت سایر شرکت ها ندارد و تقریبا همه آن ها مسیر یکسانی را طی می کنند، در این بخش به صورت خلاصه با ثبت این گونه شرکت ها آشنا خواهیم شد. برای ثبت باید حداقل یک یا دو نفر را به عنوان اعضا یا سهام دار اصلی معرفی کنید، البته در صورتی که مسئولیت به یک نفر محدود می شود نیاز به ثبت و معرفی اعضای اصلی نیست. در غیر این صورت شما باید حداقل دو نفر را معرفی کنید، سپس سرمایه مورد نیاز را مشخص کنید.
برای پیشبرد کارها لازم است ابتدا حدود 35درصد از کل سرمایه خود را وارد شرکت کنید، در مراحل بعد نوبت ثبت آدرس و کد پستی است تا کد اقتصادی شرکت اخذ شود. شاید در ابتدای کار اخذ کد اقتصادی چندان مهم نباشد و بسیار از افراد نیز آن را نادیده می گیرند اما بعدها برای تمامی امور مالیاتی به این کد نیاز دارید. با انجام تمامی این مراحل به دنبال ارائه مجوز برای شروع فعالیت شرکت باشید.
هزینه ثبت شرکت خدمات پرستاری چقدر است؟
یکی از اساس ترین چالش هایی که اکثر افراد هنگام ثبت شرکت با آن رو به رو می شوند هزینه ثبت شرکت خدمات پرستاری است. معمولا انواع مختلفی از این شرکت ها وجود دارد و هزینه ثبت نیز بستگی به نوع شرکت و عوامل مختلف دارد، البته تقریبا هزینه تمامی انواع شرکت ها برابر هستند اما تفاوتی میان آن ها نیز دیده می شود. برای این که از هزینه دقیق ثبت شرکت خدمات پرستاری مطلع شوید می توانید با متخصصانی که در این زمینه فعالیت دارند در تماس باشید تا مبلغ دقیق در اختیار شما قرار داده شود. قبل از پرسیدن هزینه ثبت شرکت باید نوع شرکت را مشخص کنید زیرا هزینه ها معمولا متفاوت است و بستگی به هزینه های دولتی و سایر واریزی ها دارد.