دفترچه راهنمای کولر گازی هایر
با نزدیک شدن به فصل گرما، بسیاری از افراد به فکر خرید و استفاده از کولر گازی می افتند. اما همان طور که می دانید برای استفاده از کولر گازی، ابتدا باید سراغ ریموت کنترل آن بروید تا بتوانید از تمامی امکانات و عملکردهای دستگاه بهره مند شوید. اما آیا دقیقا می دانید که نحوه استفاده از ریموت کنترل کولر گازی چگونه است؟لطفاً با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا راهنمای کامل استفاده از ریموت کنترل کولر گازی را در اختیارتان قرار دهیم.
قیمت کولر گازی جنرال 30000 اصلی
به عوامل مختلفی از جمله مدل، سال تولید، نوع کاربری (سرد و گرم یا فقط سرد) و فروشگاه عرضه کننده بستگی دارد. با این حال، به طور کلی می توان گفت که قیمت این کولر گازی بین 9 تا 15 میلیون تومان است.
برخی از مدل های محبوب کولر گازی جنرال 30000:
-
کولر گازی جنرال مدل ASGG30LSCA: این مدل کولر گازی جنرال دارای ظرفیت 30000 BTU است و از نوع سرد و گرم می باشد. قیمت این مدل کولر گازی بین 11 تا 12 میلیون تومان است.
-
کولر گازی جنرال مدل ASGG30LTCA: این مدل کولر گازی جنرال دارای ظرفیت 30000 BTU است و از نوع سرد و گرم می باشد. قیمت این مدل کولر گازی بین 10 تا 11 میلیون تومان است.
-
کولر گازی جنرال مدل ASGG30LQCA: این مدل کولر گازی جنرال دارای ظرفیت 30000 BTU است و از نوع سرد فقط سرد می باشد. قیمت این مدل کولر گازی بین 9 تا 10 میلیون تومان است.
نکاتی برای خرید کولر گازی جنرال 30000 اصلی قیمت مناسب
- قبل از خرید، حتماً از قیمت کولر گازی در فروشگاه های مختلف استعلام بگیرید.
- از اصالت کالای مورد نظر خود مطمئن شوید.
- کولر گازی را با گارانتی معتبر خریداری کنید.
- به ظرفیت کولر گازی توجه کنید. ظرفیت کولر گازی باید با متراژ فضای مورد نظر شما متناسب باشد.
- به نوع کاربری کولر گازی توجه کنید. اگر به دنبال کولر گازی برای استفاده در تمام فصول هستید، باید کولر گازی سرد و گرم خریداری کنید.
راهنمای استفاده از ریموت کنترل کولر گازی
هر نوع از کولر گازی را که خریداری نمایید، ریموت کنترلی پر دکمه را به همراه آن خواهید دید که هر یک از دکمه ها برای فعالسازی عملکردی از این دستگاه تعبیه شده اند. برای آنکه بتوانید از تمامی قابلیت های این دستگاه استفاده نمایید، می بایست راهنمای استفاده از ریموت کنترل کولر گازی را بدانید. البته لازم به ذکر است که این ریموت کنترل ها در کولر گازی های مختلف تا حدودی با یکدیگر تفاوت دارند، اما در نهایت عملکرد تمامی آن ها یکسان است. از آن جایی که ممکن است استفاده از ریموت کنترل کولر گازی برای بسیاری از افراد سوال باشد، ما قصد داریم به طور جامع به آموزش استفاده از این وسیله بپردازیم.
معرفی دکمه های ریموت کنترل کولر گازی
دکمه on و off: همانطور که می دانید این دکمه برای روشن و خاموش کردن دستگاه مورد استفاده قرار می گیرد. بدین معنا که شروع کار کولر گازی، با این دکمه خواهد بود و با فشار دادن مجدد آن دستگاه خاموش میشود.
دکمه + و یا -: با این دکمه می توانید درجه حرارت و یا برودت کولر گازی را تنظیم نمایید و با هر بار فشردن آن دمای مورد نظر خود را تغییر دهید.
دکمه Mode: این دکمه حالت عملکرد دستگاه را تعیین می کند. با هر بار فشردن آن می توانید عملکردی متفاوت را برای کولر گازی مانند سرمایش، گرمایش، فن هوادهی، رطوبت گیری و… تعریف نمایید.
دکمه fan: اگر این دکمه را فشار دهید، به این معناست که سرعت فن هوادهی پنل داخلی را تغییر می دهید، البته گاهی اوقات نیز شما کولر گازی را صرفا روی حالت فن یا چرخش هوا قرار داده اید؛ این یعنی موتور یا کمپرسور کولر گازی در این وضعیت خاموش می شود و تنها فن داخلی دستگاه (بدون عملکرد خنک کنندگی) و مانند پنکه دیواری کار خواهد کرد.
معمولاً این حالت کولر گازی برای فصل بهار مناسب است، چرا که باد مطبوع و ملایمی را در فضا پخش می کند.
دکمه Auto: هنگامی که دستگاه را روی این وضعیت قرار دهید، کولر گازی شما براساس دمای تنظیم شده روی پنل در حالت اتوماتیک قرار می گیرد. به این معنا که شما می توانید دستگاه را روی دمایی که دوست دارید، تنظیم نمایید تا کولر به طور خودکار دمای هوای محیط را مطابق با خواسته ی شما سرد یا گرم نماید.
دکمه Cool: هنگامی که این دکمه را فشار دهید، سیستم سرمایش کولر را فعال می کنید. این گزینه اصلی کولر های گازی و اسپلیت بوده و برای استفاده از سیستم سرمایش روزهای گرم تابستان کاربرد دارد و می تواند دمای هوای فضا را با کمک باد خنک تا حد مطلوبی کاهش دهد.
دکمه temp: از این دکمه برای تنطیم دمای محیط استفاده می شود. یعنی اگر بخواهید دمای اتاق را روی درجه حرارت خاصی تنظیم نمایید، می بایست از این دکمه استفاده کنید. به کمک دکمه temp می توانید تعادل دمای محیط را حفظ نمایید.
دکمه Fan Speed: با فشردن این دکمه شما می توانید سرعت فن را انتخاب کنید که معمولا در چهار حالت کم، متوسط، زیاد و نامنظم متغیر است.
دکمه Jet cool یا Tourbo: هنگامی که کولر گازی را روی حالت Jet cool تنظیم نمایید، این دستگاه را برای فعالیت در نهایت قدرت به مدت 30 دقیقه آماده می سازید.
دکمه Swing: در پنل داخلی کولر های اسپلیت دیواری و ایستاده پره هایی وجود دارد که جهت وزش باد را تغییر می دهد که به آن دمپر گفته می شود. حالت حرکت دمپر به کمک این دکمه مشخص می شود تا باد در جهات مختلفی در جریان باشد.
البته لازم به ذکر است که در انواع کولر گازی این تنظیمات به شکل دستی نیز انجام می شود.
دکمه Heat: این دکمه که بر روی ریموت کنترل ها به شکل تصویر خورشید می باشد، برای زمانیست که دوست دارید کولر گازی خود را روی حالتی قرار دهید تا گرما تولید کند. این دکمه برای فصول سرد سال کاربرد دارد.
توجه: پس از قرار دادن دستگاه روی مود Heat معمولاً یک یا دو دقیقه طول میکشد تا دستگاه شروع به ارائه باد گرم نماید.
دکمه Timer: به کمک این دکمه می توانید زمان های مشخصی را برای خاموش یا روشن شدن کولر گازی انتخاب نمایید تا به صورت اتوماتیک این کار صورت گیرد.
دکمه Sleep: با فشردن این دکمه، شما می توانید از امکان حالت عملکرد کولر در کمترین صدا و ملایم ترین وضعیت کولر گازی به صورت اتوماتیک، بهره مند شوید.
نتیجه گیری
همان طور که می دانید هر کولر گازی اسپلیت می تواند قابلیت های مختلفی داشته باشد که فعالسازی آن ها به کمک همین سیستم های کنترل از راه دور و دکمه های گوناگون آن ها انجام می شود. اما دکمه هایی که در بالا به معرفی آن ها پرداختیم، اغلب روی تمامی ریموت کنترل ها وجود دارد، یعنی شما با مطالعه این راهنمای استفاده از ریموت کنترل کولر گازی می توانید به راحتی دستگاه خود را تنظیم نمایید.لازم به ذکر است برای ایجاد تجربه خرید لذت بخش، کلیه تجهیزات تأسیسات و تهویه مطبوع وب سایت ما، شرایط خرید اقساطی را برای انواع کولر گازی و اسپلیت فراهم ساخته تا شما بتوانید به راحتی محصول مورد نظر خود را به صورت اقساط نیز خریداری نمایید.