دهمین همایش بینالمللی دوسالانه علوم شناختی، با هدف تبادل اطلاعات و یافته های علمی و تحقیقاتی و تقویت تعامل و همکاریها بین دانش پژوهان داخل و خارج از کشور درعرصه های نوین علوم شناختی برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دهمین همایش بین المللی دو سالانه علوم شناختی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی توسط موسسه آموزش عالی علوم شناختی، اواخر اردیبهشت ماه امسال، با هدف تبادل اطلاعات و یافتههای علمی و تحقیقاتی و تقویت تعامل و همکاریها بین دانش پژوهان داخل و خارج از کشور درعرصههای نوین علوم شناختی و نیز طراحی و اجرای پروژههای مشترک کاربردی میان مراکز پژوهشی و دانشگاهی درحوزههای علوم شناختی، در دانشگاه تربیتمدرس، برگزار میشود.
این همایش سه روزه که از ۲۶ اردیبهشت ماه، به مدت ۱۰ روز آغاز میشود، از یک سو بررسی تحقیقات بنیادین در زمینه کارکردهای شناختی مغز و از طرف دیگر استفاده از این یافتهها در بهبود عملکرد مغز، حول سه محور روانشناسی و شناخت، علوم اعصاب و فناوریهای عصب شناختی را مد نظر دارد.
در این رویداد بین المللی موضوعات آموزش و پرورش شناختی، ارزیابی شناختی، بازتوانی شناختی، رسانه و شناخت، روانشناسیشناختی، زبانشناسی شناختی، شناختاجتماعی، طراحی وشناخت، فلسفه ذهن، تحریک مغزی، علوم اعصابشناختی، علوم اعصابشناختی بالینی، نقشه برداری مغز و تصویربرداری عصبی، علوم اجتماعی محاسباتی، مدلسازی شناختی و هوش مصنوعی، واسط مغز رایانه و فناوری عصبی، مورد بررسی قرار میگیرند.
برگزاری این همایش میتواند در توسعه علوم و فناوریهای شناختی و به کارگیری دستاوردهای آن در زمینههای مربوطه و همچنین تبادل اطلاعات و تجربیات در این حوزه میان استادان و دانشجویان نقش مهمی را ایفا کند.
در دهمین همایش بین المللی علوم شناختی محققانی از کشورهای مختلف از آسیا، اروپا و امریکا به صورت آنلاین حضور دارند و اساتید برجسته درخصوص هوش مصنوعی، تشکیل و بازیافت حافظه، تحریک بصری هیپوکمپ برای درمان آلزایمر، تحریک مغزی، بررسی شبکههای اجتماعی بر سلامت روان و توانمندی شناختی سخنرانی و آخرین یافتهها و اطلاعات علمی و تحقیقاتی را به اشتراک میگذارند.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مدت برپایی این همایش، غرفههایی در حوزههای مختلف شناختی نیز دایر خواهد شد.