سفره دل کارگران هپکو برای رییس کل جدید دادگستری استان مرکزی باز شد
روابط عمومی / مرکز در سفر رئیس کل دادگستری استان مرکزی به این شرکت از کارکنان هپکو خواسته شد دارایی ، بدهی ، کار نامناسب مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره ، دادخواست کارمندان و غیره را شناسایی کنند.
حجت الاسلام عبدالمهدی موسوی که اخیراً به این سمت منصوب شده بود ، پس از بازدید از بخش های مختلف هپکو ، در این جلسه به خواسته های کارگران گوش فرا داد.
در این جلسه که با حضور جاسمید گلامی مدیرعامل شرکت همراه نبود و زندی رئیس هیئت مدیره شرکت نیز برای ارائه گزارش کار 8 ماهه خود در این جلسه حضور نیاورد و اعضای هیئت مدیره و برخی کارمندان مطالبات خود را توضیح دادند.
رئیس شورای کار اسلامی هپکو گفت: هپکو چنین روز غم انگیزی را متحمل شده است زیرا این کار را به دست بخش خصوصی تحویل داده بود زیرا به کسانی که به دنبال منافع خود بودند تحویل داده می شود: “اولین سهامدار یک شرکت خصوصی عطاریان است”. او سهام شرکت را بدون سرمایه و نقدینگی خریداری کرد و بدون پرداخت یک مبلغ واحد ، سهام را از طرف خودش خریداری کرد ، حتی اگر مجبور به پرداخت 60 میلیارد وام بود.
رضا عبدولی گفت: هپکو ، بزرگترین تولید کننده تجهیزات راه سازی در خاورمیانه است و محصولات آن می تواند با شرکت های بزرگی همچون Liberr ، Komatsu و Volvo رقابت کند. اما مشخص نیست که چگونه او از این حکم خلاص شد و حتی بدون پیوستن به این شرکت ، او بدهی هزاران میلیاردی را افزایش داد ، 210 میلیارد تومان تقاضا کرد و سرانجام مردی به نام احمدپور به عنوان سهامدار انتخاب شد.
احمدپور با بیان اینکه هپکو را 10 میلیون تومان خریداری کرده است و قول داده است 300 میلیارد تومان به شرکت ارائه دهد گفت: “او نه تنها این قول را برآورده کرد بلکه محاسبه حقوق شش ماهه را نیز بدست آورد.” وی کارگران را وارد کرد ، کارمندان را به طبقه خیابان کشید و 800 برابر این صندوق را بدون اضافه کردن ریال به شرکت افزایش داد.
عبدولی تأکید کرد که هیچ کس به فکر سازماندهی مجدد هپکو نبوده و از دستگاه قضایی خواسته است که این شرکت را بازرسی کند. “اغلب گفته می شود که هپکو هیچ بدهی ندارد و کارگران از سالهای 1995 و 1996 در بازپرداخت های معوقه قرار داشته اند.” درد می کند. ” کارگر هر روز صبح در محل کار شرکت می کند و تا ظهر در طبقه کارخانه می نشیند و به خانه برمی گردد. کارمندان این شرکت هیچگونه چشم انداز و امنیت شغلی ندارند و از این نظر رسانه های ملی گزارش می دهند که هپکو در حالی که یک کارگر بیکار در کارخانه نشسته است به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: با تولید 10 خودرو در سال ، نمی توان حقوق کارمندان شرکت را در این سطح تضمین کرد. متأسفانه مدیرعامل نیز هر هفته این شرکت را به بهانه کرونا تعطیل می کند.
رئیس شورای اسلامی کار هپکو با استناد به اعتراضات خیابانی و بسته شدن راه آهن ابراز تأسف کرد: باید دلایلی از این قبیل رفتارها پیدا شود ، ضرب و شتم ، توهین ، محکومیت ، بازداشت قبل از محاکمه ، امروز همه عناصر سیستم را فعال کنید. و رهبران نیروها از وضعیت گپکو اطلاع دارند ، اما آنها کاری انجام نمی دهند و ما احساس می کنیم که مردم تهران در تلاشند تا گپکو را نابود کنند.
عبدولی خواستار تعیین مسئولیت سهامدار و مالکیت شرکت بود و دولت برای پرداخت حقوق به این شرکت وام 39.2 میلیارد اسمی داد اما در عوض 98 درصد از سهام شرکت را فروخت. آنها باید هپکو را ترک کنند ، اما باید سعی کنند این صنعت بزرگ را احیا کنند.
به گزارش روابط عمومی ، در این جلسه نایب رئیس شورای اسلامی HEPCO و همچنین دولت تصمیمی برای حل مسئله HEPCO دارند؟ وی گفت: “روزی هپکو محصولاتی برای صنعت هسته ای این کشور داشت اما خروجی در آن سوی مرز به شکل نفوذ وجود داشت که به دولت اجازه نمی داد مشکل هپکو را حل کند.”
ابوالفضل رنجبر یکی از مهمترین الزامات کارمندان هپکو را از زمان تحویل شرکت به مدیریت فعلی ، یک ممیزی عملکرد ویژه دانست و گفت: این ممیزی باید از ابتدا تا انتها انجام شود ، زیرا اسناد بسیاری با تخلفات ناخالص در این مجموعه وجود دارد. .
وی با اشاره به اینکه این شرکت در حال حاضر هیچ ارتباطی با تولید ندارد ، گفت: ظرفیت تولید این شرکت سه هزار تن است و در سال انتقال (1385) در سال 2008 دارای یک دستگاه تولید بود اما در سالهای بعد روند تولید کاهش یافت. این به هیچ وجه در دو سال گذشته کار نکرده است و نمی توان حقوق کارمندان را با تولید 10 واحد در سال تضمین کرد.
رکنبر با بیان اینکه مدیرعامل که بین 30 تا 40 میلیون دلار پرداخت می شود ، متعهد به نقدینگی و عملکرد است و گفت: مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت در 8 ماه گذشته کار نکرده و باید اخراج شوند. آنها هشت ماه گذشته در حال مذاکره هستند ، اما شجاعت نداشته اند. 8 ماه است که این افراد برای اداره شرکت آمده اند ، پس کی می خواهند کار و نقدینگی را برای شرکت بیاورند؟ همه اینها به پلیس امنیت تحویل داده می شود ، اما وقتی کارگر امن نیست ، اعتراض می کنند.
وی افزود: “روگانی” رئیس هپدو هلدینگ ، شش ماه پیش استعفا داد و در دیدار با رئیس دادگستری گفت که وی حق امضاء ندارد و دستگاه قضایی به دلیل بدهی حق امضاء ندارد. البته چنین مدیر کل انگیزه ای برای کار کردن ندارد. از طرف دیگر ، همه اعضای هیئت مدیره می گویند ما استعفا داده ایم ، پس چرا حقوق دریافت می کنند؟
هپکو با اشاره به حضور سه وزیر در اراک و 93 تصمیمی که برای تولید 2 هزار و 400 واحد هپکو گرفته شده است که تاکنون اتخاذ نشده است ، گفت: وی وزیر فعلی کار بود که سال 1993 وزیر صنعت شد. ودکا به سفری رفت و در طی آن پرسیدم که چرا تولید این شرکت به شرکت منتقل نمی شود و وی پاسخ داد که بودجه کشور دچار مشکل است! متأسفانه ، همه تأیید فقط بر روی کاغذ است.
وی افزود: “درخواست هپکو این است که آن را به ایمیدرو تحویل داده و آن را به فرمانده معظم انقلاب تحویل دهیم.” اخیراً درباره انتقال به ایمیدرو شنیدیم ، اما در پشت صحنه سوال انتقال به یک کنسرسیوم معدن وجود دارد. دسترسی به رونق تولید.
رکنبر با اشاره به اینکه روند نفوذ در حال ورود به سپاه کارگران است ، گفت: “موضوع محاکمه برخی کارگران باید حل شود. هم اکنون دادگاه انقلاب علیه دو کارگر پرونده تشکیل داده و مشکل آنها لازم است. حل شده ، مشکلات هپکو موضوعات اتحادیه و کارگری است و نباید امنیت را نادیده گرفت.
به گزارش روابط عمومی ، یکی از کارمندان شرکت هپکو در این جلسه: ما خسته شده ایم اما ناراحت نیستیم و امیدواریم برای احیای هپکو و آینده این شرکت امیدوار باشیم.
میر ناصری: “من نمی دانم چرا افرادی که به عنوان مدیران هپکو انتخاب شدند ، سعی در تعطیل کردن شرکت دارند. راهی برای خارج شدن از هپکو وجود دارد ، اما برخی مدیرانی را انتخاب می کنند که شرکت را می بندند و هیچ اطلاعاتی در مورد شرکت ندارند و حتی نمی توانند تجهیزات را نامگذاری کنند. از سوی برخی مسئولان به ما گفته شده است که شما باید تا سال 1403 صبر کنید و اکنون هپکو نیروی انسانی نخواهد داشت و با سرزمین آن می توان همه کارها را انجام داد.
وی از کارشناسان ارشد شرکت منزوی خواست تا از قدرت خود در تصمیم گیری ها و موضوعات مربوط به هپکو استفاده کنند.
انتهای پیام