به گزارش روابط عمومی به نقل از ایرنا دو مقام آمریکا که خواستند نامشان فاش نشود در گفتوگو با این خبرگزاری، خاطرنشان کردند که برنامهریزی برای سفر به کره جنوبی در کوتاه مدت در دست انجام بود، اما پس از این رویداد مشخص شد که زمان مناسبی برای سفر به سئول نیست. یکی از این دو مقام افزود: در مورد تغییر برنامه این سفر با کره جنوبی مشورت شده است.
رویترز خاطرنشان کرده است که آستین تا تاریخ ۲۰ ژانویه (یکم بهمن ماه) سال جدید میلادی و پیش از مراسم تحلیف دونالد ترامپ رئیسجمهوری منتخب در سمت خود به عنوان وزیر دفاع باقی خواهد ماند.
اعلام حکومت نظامی از سوی یون در روز سه شنبه با هدف تحکیم قدرت، ممنوعیت فعالیتهای سیاسی و سانسور رسانهها انجام گرفت. اما این اقدام سبب خشم مردم و تظاهرات خیابانی و نگرانی متحدان سئول در سطح بین المللی شد. در پی این وضعیت وزیر دفاع کره جنوبی به عنوان پیشنهاد دهنده حکومت نظامی از سمت خود کنارهگیری کرد.
رویترز یادآور شده است که آمریکا پس از پایان جنگ دو کره طی سالهای ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ میلادی، ۲۸ هزار و ۵۰۰ نیرو در این کشور مستقر کرده است.
همزمان ژنرال پل لاکامرا فرمانده نیروهای آمریکایی در کره جنوبی، روز چهارشنبه در بیانیهای به سربازان آمریکایی هشدار داد که در حالت آماده باش بمانند، از مناطق تظاهرات دوری کنند و در صورت وقوع اتفاقی غیرمنتظره به مافوق خود اطلاع دهند.
این خبرگزاری لغو سفر آستین به کره جنوبی را در گرماگرم یک لحظه مهم ژئوپلیتیک در منطقه ارزیابی و تشریح کرد: این سفر در برههای لغو شد که مقامهای آمریکایی و کره جنوبی مدعی هستند که پیونگ یانگ بیش از ۱۰ هزار سرباز به منطقه کورسک در روسیه گسیل کرده است تا در عقب راندن نیروهای اوکراینی از این منطقه وارد عمل شوند.
311311