گزارش شفاف و کپی از هوش مصنوعی، بر اساس تحقیقات جدید منتشر شده در آخرین شماره مجله mBio، محققان آنتی بیوتیک ضد قارچ جدیدی به نام سولانیمایسین را کشف کرده اند که در باکتری های موجود در سیب زمینی یافت می شود.
بیانیه مطبوعاتی اخیر محققان دانشگاه کمبریج نشان می دهد که از آنجایی که مقاومت ضد میکروبی هر روز به یک چالش بزرگ تبدیل می شود، محققان به دنبال مواد جدید برای تولید آنتی بیوتیک های جدید هستند.
اکنون به نظر می رسد که یک مولکول جدید شناسایی شده است که در اصل از یک بیماری باکتریایی گرفته شده است که سیب زمینی را مبتلا می کند. به نظر می رسد که این مولکول توسط طیف وسیعی از باکتری های مرتبط با گیاه تولید می شود.