طرز تهیه پاستای ریحان؛ عطر و طعمی که غافل‌گیرتان می‌کند

دسترسی:

پاستا آنقدر متنوع است که دیگر هرگز تکرار نمی شود. یکی از جذاب ترین خمیرها خمیر ریحان با عطر و طعم بی نظیر است.

مواد لازم برای تهیه رب ریحان:

کره: یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ​​(خرد شده): یک عدد
سیر (رنده شده): دو یا سه حبه
ریحان تازه (خرد شده): یک فنجان
سبزیجات خشک به انتخاب شما (ریحان ، رزماری ، آویشن ، مریم گلی): یک قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: یک فنجان
آب لیمو: یک یا دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: در صورت لزوم
پاستا (پخته شده): 500 گرم.

طرز پخت و پخت ماکارونی با سس ریحان:

1. برای ذوب شدن ، کره را در ماهیتابه بریزید ، سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

۲. سیر رنده شده ، ریحان و سبزیجات خشک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 30 ثانیه دیگر صبر کنید.

3. کرم صبح را اضافه کرده و به مدت 6 تا 7 دقیقه آن را بپزید تا نرم شود.

4. مواد سس ماکارونی را در مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شوند.

5. سس را در قابلمه بریزید ، آب لیمو ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بجوشانید. حالا سس ماکارونی آماده است.

6. در قابلمه بزرگی آب بریزید. وقتی جوش آمد ، ماکارونی را اضافه کنید. وقتی ماکارونی شما نرم شد ، محتوای کاسه را داخل فیلتر بریزید.

7. ماکارونی را نجوشانید ، بلکه آن را با سس مخلوط کنید. حالا می توانید آن را بچشید.

خروج از نسخه موبایل