عدس، صدرنشین افزایش قیمت در اردیبهشت

عدس، صدرنشین افزایش قیمت در اردیبهشت

آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت ، معدن و تجارت (سمات) نشان می دهد که در اردیبهشت ماه سال جاری قیمت ۳۵ عدد از ۴۴ کالای اصلی و مهم افزایش یافته است که بالاترین قیمت عدس تقریباً به یک کیلوگرم رسیده است. ۲.۵ برابر افزایش یافته است.

به گزارش روابط عمومی ، براساس این آمار ، در اردیبهشت ماه سال جاری در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته ، قیمت سه محصول بیش از ۱۰۰ درصد ، شش محصول ۵۰ تا ۱۰۰ درصد و ۲۶ محصول کمتر از ۵۰ درصد افزایش یافته است. همچنین قیمت یک محصول بدون تغییر باقی مانده و قیمت ۸ محصول کاهش یافته است.

در اردیبهشت ماه امسال بیشترین افزایش قیمت در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته مربوط به عدس ، نخود فرنگی ، نخود قرمز و لوبیا پینتو بوده که به ترتیب ۱۵۷.۸ ، ۱۳۱.۵ ، ۱۰۶.۸ و ۶۸.۴ درصد افزایش داشته است. در اردیبهشت سال گذشته قیمت این سه محصول به ترتیب ۷۶۰۰ ، ۱۰ هزار و ۳۰۰ ، ۱۰ هزار و ۸۰۰ و ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان بوده است ، اما در اردیبهشت امسال ۱۹ هزار و ۷۰۰ ، ۲۳ هزار و ۹۰۰ ، ۲۲ هزار و ۳۰۰ و ۲۳ تومان بوده است. . به ۱۲۰۰ جلد رسیده است.

دبیرکل اتحادیه بانکداران مواد غذایی در اواخر فروردین گفت: افزایش قیمت غلات باعث بسته شدن مرزهای واردات و صادرات شده است ، در حالی که برخی از کشورها انواع خاصی از محصولات خود را محدود و ممنوع کرده اند و مردم را به سمت حمل دانه و غلات سوق می دهد. محصولات خود را با قیمت های بالا بفروشید. به دلیل افزایش قیمت در یکی از جلسات ستاد تنظیم بازار در ماه ژوئن ، بانک مرکزی عرضه ارز خارجی به غلات را در اولویت قرار داد و همه تنظیم کننده ها بازرسی ها را افزایش دادند ، به ویژه با سفت کردن کنترل بر روی انبارها و واحدهای بسته بندی و تصمیم به عدم رعایت درآمدهای مصوب.

پنج محصول باقیمانده با قیمت های بالاتر از ۵۰٪ در طی دوره شامل دو نوع پرتویی با افزایش قیمت بیش از ۵۸ و ۵۴٪ و دو نوع روغن موتور با افزایش قیمت بیش از ۵۰ و ۵۴٪ و همچنین موز از ۵۵.۴ است. درصد رشد قیمت. قیمت یک کیلو موز از حدود ۱۳ هزار تن در اردیبهشت سال گذشته به ۲۰ هزار تن در ماه مشابه امسال رسیده است.

برنج ، تخم مرغ ، شیر ، شکر ، نخود فرنگی و همچنین لاستیک ، سیمان و لوازم جانبی از جمله کالاهایی است که در ماه مه امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته ۲۰ تا ۵۰ درصد افزایش یافته است.

همچنین در این ماه ، قیمت ۱۰۰ گرم روغن پاستوریزه بدون تغییر باقی ماند و با ۴۵۰۰ تومان عرضه شد. ۲۴ هزار جلد ارائه شد.

پیاز ، رهبر کاهش قیمت است

علاوه بر این ، قیمت پیاز در اردیبهشت امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته ۶۵.۷ درصد کاهش یافته و به حدود ۳ هزار و ۷۰۰ تومان رسید. در ماه مه سال گذشته ، قیمت این محصول ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان بود.

در ماه مه امسال قیمت مرغ مرغ یک روزه ، گوشت سویا وارداتی ، گوشت گاو مخلوط ، مرغ تازه ، جو ، سیب زمینی و گوشت گوسفند مخلوط به ترتیب ۵۱.۳ ، ۱۹.۵ ، ۱۴.۱ ، ۱۰.۳ ، ۵ بود. به ترتیب ۲.۲ ، ۴.۹ و ۲.۹ درصد بود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا