الهام علیاف، رئیس جمهوری آذربایجان، در افتتاحیه اجلاس اقدام اقلیمی رهبران جهانی COP۲۹ در باکو گفت: میزبانی آذربایجان به معنی نقش فعال ما در عرصه بینالمللی است.
به گزارش روابط عمومی، الهام علیاف گفت: جمهوری آذربایجان حامی فعال چندجانبه گرایی است، ما نقش فعالی در گفتگوی بین فرهنگی ایفا میکنیم. چندفرهنگ گرایی سیاست دولت ما و در عین حال سبک زندگی ما است. مردم آذربایجان صرف نظر از هویت قومی و مذهبی خود در صلح و هماهنگی به عنوان یک خانواده زندگی میکنند.
وی افزود: آذربایجان کشوری است که شرق و غرب، شمال و جنوب در آن به هم میرسند و این فقط مربوط به جغرافیا نیست. ما میتوانیم پلهای سیاسی، فرهنگی، انرژی، تجاری و حمل و نقل بین بازیگران مختلف بینالمللی ایجاد کنیم.
رئیس جمهوری آذربایجان افزود: پروژههای بزرگی که آذربایجان آغاز کرده است، نقشههای انرژی و حمل و نقل اوراسیا را تغییر داده و منجر به ایجاد فرمتهای همکاری چندملیتی مثمر ثمر شده است.
رئیس جمهوری آذربایجان تاکید کرد که نفت، گاز و سایر منابع طبیعی «هدیه خداوند» هستند. نباید کشورها را به خاطر داشتن آنها سرزنش کرد و نباید آنها را به خاطر آوردن این منابع به بازار سرزنش کرد، زیرا بازار به آنها نیاز دارد.
وی در ادامه افزود: با وجود ۳۰ سال اشغال تقریبا ۲۰ درصد از اراضی بینالمللی آذربایجان توسط ارمنستان، علیرغم پاکسازی قومی و اخراج یک میلیون آذربایجانی از سرزمین اجدادی خود، ما موفق شدیم کشوری قوی با اقتصاد خودکفا و مستقل بسازیم.
به گزارش آپا، رئیس جمهور آذربایجان گفت: چهار سال پیش پیروزی تاریخی در جنگ دوم قره باغ را جشن گرفتیم. یک سال پیش، ما طبق منشور سازمان ملل، قوانین بینالمللی و قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل که ۳۰ سال روی کاغذ باقی مانده بود، به طور کامل حاکمیت خود را احیا کردیم. ما خودمان این قطعنامهها را اجرا کردیم و قوانین بینالمللی، عدالت را احیا کردیم و به اشغال ارمنیها پایان دادیم.
علیاف گفت: درست پس از انتخاب آذربایجان به عنوان میزبان COP۲۹، ما هدف یک کمپین هماهنگ و سازماندهی شده تهمت و باج خواهی قرار گرفتیم. به نظر میرسید رسانههای خبری جعلی غربی، به اصطلاح سازمانهای غیردولتی مستقل و برخی از سیاستمداران در انتشار اطلاعات نادرست درباره کشور ما با هم رقابت میکنند. متهم کردن ما به داشتن نفت مانند متهم کردن ما به داشتن بیش از ۲۵۰ روز آفتاب در سال در باکو است.
انتهای پیام