عملیات طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد
نایبرئیس هفتمین اجلاس بینالمللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره با اشاره به اینکه عملیات طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد، گفت: عملیات طوفان الاقصی سبب شد تا وحدت مقاومت شکل بگیرد.
به گزارش روابط عمومی، حسین رویوران نایب رییس هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره گفت: حماسه بزرگ شب گذشته و پاسخ دندان شکن جمهوری اسلامی ایران به ترور شهید هنیه و شهید حسن نصرالله و دیگر شهدای مقاومت همه را خوشحال کرد و شکی نیست که عملیات طوفان الاقصی در منطقه اهمیت زیادی دارد عملیاتی که سالگردش همزمان با این اجلاس است. عملیات طوفان الاقصی نه تنها معادلات منطقه بلکه معادلات بسیاری از مسائل را تغییر داده است. سال گذشته در روز برگزاری اجلاس این عملیات رخ داد.
وی افزود: عملیات طوفان الاقصی سبب شد تا وحدت مقاومت شکل بگیرد. در تمام این مدت رژیم غاصب تلاش کرد با جنایات هایش به نسل کشی مردم غزه بپردازد اما نتوانست این کار را انجام دهد و در نهایت وحدت جبهه های فلسطین، لبنان، سوریه، عراق یمن و ایران به زیباترین شکل ممکن نمایان شد.
نایب رییس هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره گفت: هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره از ۱۴ تا ۱۶ آنلاین روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه با حضور بیش از ۲۰ کشور برگزار می شود.
وی ادامه داد: در عملیات طوفان الاقصی ۴۲ هزار نفر به شهادت رسیدند که بیش از یک سوم آن کودکان بودند. همبستگی با کودکان و حمایت از آنها یک مساله انسانی، اخلاقی و دینی است که باید انجام شود. امیدواریم در این اجلاس بتوانیم در حمایت از کودکان فلسطینی تلاش کنیم.
رویوران گفت: این اجلاس فرصت خوبی برای تبیین مسایل فلسطین در عملیات طوفان الاقصی است. جامعه باید با این تحولات آشنا شوند و نقش تاریخی خود را در دفاع از مظلوم داشته باشد.
وی افزود: سعی داریم در این اجلاس به همفکری و هم افزایی بپردازیم و در سطح بین الملل از آرمان های فلسطین دفاع کنیم.
نایب رییس هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مهم ترین دستاوردهای شش دوره برگزاری اجلاس چه بود، گفت: سالانه افراد را به اجلاس دعوت می کنیم تا بتوانیم با آنها به همفکری و هم افزایی و طراحی برنامه های مشترک بپردازیم. این هم افزایی می تواند در سطح بین المللی تاثیرات بسیاری داشته باشد.
وی افزود: متاسفانه تشکل های فراگیر محدودی در جهان هستند و انگیزه لازم در این زمینه در جهان وجود ندارد. جای این تشکل ها بشدت خالی است. این اجلاس تلاش می کند تا بخشی از جای خالی آن را پر کند.
رویوران گفت: امیدواریم فرهنگ حمایت از کودکان فلسطین گسترش یابد یعنی احساس مسئولیت بیشتری نسبت به آنها داشته باشیم تا کمترین آسیب ها به این قشر آسیب پذیر وارد شود. همچنین سازمان های بین المللی در این زمینه شکل بگیرد تا دفاع واقعی از کودکان داشته باشد.
وی افزود: ما فقط شاهد هستیم کودکان کشته می شوند این کافی نیست و باید همچنان از آنها دفاع کنیم تا وحدت در جهان اسلام و حتی در جهان و میان آزادگان شکل بگیرد و هیچ کودکی مظلوم واقع نشود.
همچنین در ادامه این نشست سیدابوالقاسم رحیمیان دبیر اجرایی هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره گفت: این اجلاس با هدف تبیین جنایات رژیم کودک کش صهیونیسم علیه کودکان و نوجوانان فلسطین پس از عملیات طوفان الاقصی به میزبانی جمهوری اسلامی ایران و به همت اتحادیه بین المللی نوجوانان و جوانان مخالف رژیم اشغالگر و با مشارکت دستگاه ها و نهادهای دولنی و غیردولتب و سازمان های مردم نهاد فال در حوزه فلسطین از ۱۴ تا ۱۶ مهرماه با حضور بیش از ۲۵ فعال حوزه فلسطین از اقثی نقاط جهان در تهران برگزار می شود.
وی افزود: این اجلاس در۳ بخش برگزار می شود که بخش اول همان بخش اصلی اجلاس است که ۱۶ آنلاین با حضور شخصیت های مهم ایرانی و خارجی و رهبران جهادی در سالن اجلاس سران بزگزار می شود.
دبیر اجرایی هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره گفت : بخش دوم اجلاس شامل کمیسیون های تخصصی اجلاس است که روز یکشنبه ۱۵ آنلاین در دو نوبت صبح و عصر با حضور مهمانان و در کمیسیون های سیاسی و کمیسیون سازمان های مردم نهاد و کمیسیون رسانه و فضای مجازی در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می شود.
وی افزود: بخش سوم اجلاس مربوط به دیدارها و بازدیدهای میهمانان خارجی است که میتوان به دیدار با شهریاری رییس مجمع تقریب مذاهب، دیدار با آیتالله اختری رییس هفتمین اجلاس بینالمللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی و رییس کمیته فلسطین نهاد ریاست جمهوری و بازدید از دستاوردهای علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد.
رحیمیان گفت: برنامه رسمی اجلاس صبح روز شنبه ۱۴ آنلاین با حضور میهمانان خارجی در حرم امام خمینی(ره) آغاز می شود و در این مراسم حاضران با آرمان های حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تجدید میثاق می کنند.
وی افزود: کتابچهای با عنوان نسلکشی کودکان غزه به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی به چاپ رسیده است که در روز برگزاری اجلاس به میهمانان ارائه میشود.
دبیر اجرایی هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره گفت: یکی از کمیسیونهای اجلاس به نام کمیسیون سازمان های مردم نهاد است که در اجلاس شرکت کرده و گزارش آن را در کشورشان منتقل می کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه برگزاری هفتمین دوره اجلاس برای اولین بار همزمان در ۱۶ آنلاین مصادف با ۷ اکتبر سالگرد عملیات طوفان الاقصی است، در ۴ هزار و ۲۰۰ مدرسه شهر تهران با عنوان هر مدرسه یک برنامه خواهیم داشت و در آن به تبیین جنایات رژیم کودک کش و عملیات های رژیم غاصب علیه دانش آموزان فلسطینی خوهیم داشت.
رحیمیان گفت: دو برنامه متمرکز دیگر برای دانش آموزان تهرانی خواهیم داشت. روز دوشنبه (۱۶مهرماه) ساعت ۸ صبح در یکی از مدارس منطقه ۱ و ساعت ده و نیم صبح در یکی از مدارس منطقه ۵ تهران برنامه متمرکز برگزار میشود.
وی افزود: کانون پرورش فکری و چند ناشر فعال کودک چند کار را در دست انتشار داشتند که به اجلاس نمی رسدو برای دوره آتی اجلاس آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
در ادامه شکیبایی رییس کمیته رسانه هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره، گفت: عصر روز (۱۶ مهرماه) در اجلاس میزبان تعدادی از مجروحان کودک و نوجوان فلسطینی خواهیم بود. همچنین در اجلاس سخنرانان مهمی حضور خواهند داشت.
وی در پاسخ به خبرنگاری مبنی بر دستاوردهای مهم اجلاس گفت: مهمترین اقدام اجلاس شبکهسازی در میان فعالان حوزه کودک و نوجوانان مقاومت از جمله فلسطین است.
انتهای پیام