ملیپوش رویینگ زنان ایران گفت: الان وقت آن است که مسئولان به سراغ ما بیایند و ببیند چه کمبودهایی داریم.
مهسا جاور در گفتوگو با روابط عمومی دربارهی پاداش وزارت ورزش برای دو مدال نقره رویینگ که در بازیهای آسیایی هانگژو کسب کرد، گفت: ما دو مدال در بازی های آسیایی گرفتیم اما جایزه یک مدال به ما تعلق میگیرد و همان جایزه را هم فعلا ندادهاند. در رشته قایقرانی ورزشکاران از لیگ هم درآمد آنچنانی ندارند و تنها درآمدشان پاداش بازیها است. صحبت از این است که جوایز سال آینده پرداخت شود و با این وضعیت تورم و نزدیک بودن المپیک، شرایط سخت میشود. همه در این جامعه زندگی میکنیم و شرایط سخت است. امیدوارم وزیر ورزش و کسانی که مسئول هستند، عمیقتر به این موضوع نگاه کنند تا جوایز زودتر پرداخت شود.
جایزه بازیهای آسیایی خوب نیست
جاور همچنین تاکید کرد: جوایز ما کم است. جوایز در دورههای قبل بازیهای آسیایی سکه بوده است و از لحاظ معیشتی و مسکن خیلی به ورزشکاران کمک میشد اما الان کل جوایز را جمع کنیم، خودروی چینی هم نمیتوان گرفت حالا مسکن که به کنار. با توجه به اینکه هر چهارسال یک بار این جایزه پرداخت میشود جایزه خوبی نیست. امیدوارم تا زمان پرداختن جوایز، تغییری ایجاد کنند. حالا ما نمیگوییم 100 سکه بدهند اما امتیازات را بالا ببرند تا ورزشکاران با جوایز خوب بتوانند آسودگی خاطر داشته باشند.
مسئولان مثل هانگژو یک ماه مانده به بازیها نیایند
ملیپوش رویینگ ایران در مورد انتظار خود از مسئولان برای بازدید از اردوها و حل کردن مشکلات در آستانه مسابقات کسب سهمیه المپیک پاریس تصریح کرد: سه ماه بیشتر تا مسابقات کسب سهمیه المپیک باقی نمانده است و الان وقتش است که مسئولان بیایند و ببینند ما چه کمبودهایی داریم. امیدوارم مثل بازیهای آسیایی هانگژو حمایت ها یک ماه مانده به آغاز بازیها نباشد و از الان شروع کنند تا ورزشکاران بتوانند با تمرکز و هدف بیشتری به تمرین فکر کنند نه مسائل حاشیهای.
اولین دختر قایقران میشوم که دو المپیک رفته است
او در مورد اینکه بازگشت خوبی به تیم ملی قایقرانی داشت، تصریح کرد: بازگشتم به تیم ملی بعد از به دنیا آمدن دخترم با حمایتهای رییس فدراسیون و مربیام بود. به من گفتند باید برگردم و نمیتوانم از این خانواده جدا شوم. خوشحالم جواب اعتماد و محبتشان را تا الان دادهام. سالهای سختی را گذراندم اما بودن دخترم باعث شد بیشتر برای هدفم بجنگم و خدا را شکر جواب دوری و دلتنگی از دخترم و زحماتی که خانواده و مربیانم کشیدند را گرفتم. در مسابقه انتخابی المپیک تلاش میکنم بهتر از هانگژو باشم و اولین دختر قایقران ایران باشم که در دو المپیک شرکت میکند و با زینب نوروزی در المپیک پاریس کار فوق العادهای انجام دهیم.
میخواهیم در المپیک پاریس تاریخ سازی کنیم
جاور با اشاره به اینکه انتظار حضور متفاوت از او در المپیک پاریس وجود دارد، بیان کرد: در المپیک ریو یک نفره سنگین وزن بودم و در المپیک پاریس در صورت گرفتن سهمیه در دونفره هستم که کاملا متفاوت هستند. با این حال تلاش میکنم قطعا جایگاه بهتری داشته باشیم. فکر میکنم این آخرین بار باشد که قایق دونفره در آسیا سهمیه میگیرد و ما آخرین دخترانی باشیم که در این ترکیب به المپیک میرویم. تلاش میکنیم کار بزرگی را انجام دهیم و تاریخ سازی کنیم به گونهای که سالیان سال باقی بماند و وقتی خودمان هم به آن فکر میکنیم خنده روی لبان ما بیاید.
او افزود: در بازیهای آسیایی هانگژو دوم شدیم و اگر بتوانیم همان رکورد را حفظ کرده یا ارتقاء دهیم میتوانیم برای مقام اولی در انتخابی المپیک تلاش کنیم. در بازی های آسیایی هانگژو ما فقط با چین رقابت داشتیم اما این کشور سهمیه گرفته و در مسابقه انتخابی المپیک نیست بنابراین دیگر بهانهای نداریم و سعی می کنیم برنامهریزی فدراسیون و مربیان را عملی کنیم و یک اتفاق خوب رقم بزنیم.
نگذاشتیم مشکلات راه ما را سد کند
نایب قهرمان بازی های آسیایی هانگژو در مورد تفاوت امکانات ملی پوشان رویینگ با دیگر رقیبان خود گفت: متاسفانه 12 – 13 سال که در تیم ملی هستم مشکلاتی مثل نداشتن پیست استاندارد را داشتیم اما هیچ وقت مشکلات راه ما را سد نکردند و رکوردهای بهتری ثبت کردیم. البته هر چقدر شرایط خوب شود با ذهن آسودهتر تمرین میکنیم. امیدوارم با برنامهریزی که دارند حالا اردوی برون مرزی است یا تمرین در پیست استاندارد و فراهم شدن تجهیزات بهتر، بتوانیم وظیفهای که داریم را انجام دهیم.
بیشتر بخوانید:
یکهتازی فاطمه مجلل در انتخابی تیم ملی رویینگ/ تیم جاور و نوروزی بیرقیب بود
انتهای پیام