نقش حمایتی خانواده‌ها از دانش‌آموزان در روزهای امتحانی

یک مشاور تحصیلی در خصوص نحوه حمایت والدین از فرزندان در ایام امتحانات توضیحاتی بیان کرد.

میثم نجات‌خواه در گفت‌وگو با روابط عمومی، با اشاره به شرایط پیش‌رو و تغییراتی که در شیوه برگزاری کنکور به وجود آمده گفت: با توجه به تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور و اهمیت امتحانات خردادماه دانش‌آموزان، نقش حمایتی خانواده‌ها در این ایام اثر گذار و مهم است؛ دانش‌آموزان در دوره نوجوانی در دوره هیجانات زندگی قرار گرفته‌اند و خانواده‌ها باید با کمک مشاوران و مراکز آموزشی فرزند خود را در این مرحله آماده کنند.

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط اقتصادی جامعه، آینده‌نگری و دلسوزی خانواده‌ها در تحصیل و شغل مناسب برای فرزندشان بیشتر شده است افزود: این‌ها دلایلی است که فشار بر درس‌خواندن و کنکور را از سمت خانواده بر دانش‌آموز زیاد کرده است تا دانشگاه بهتر، رشته بهتر، با درآمد مناسب‌تر انتخاب کنند.

این مشاور تحصیلی با اشاره به اینکه هر چه میزان حمایت خانواده‌ها بیشتر شود، فضای درس خواندن دانش آموز بهتر است ادامه داد: با کمک از متخصص آموزشی و تحصیلی، فرزندان را راهنمایی کنید و تا رسیدن به هدف نهایی از مدرسه، سیستم آموزشی، مراکز آموزشی و مشاوران خبره کمک بگیرید.

نجات‌خواه با بیان اینکه به دانش آموزان توصیه می‌شود روی اصول مطالعه و روش مطالعه کار کنند گفت: با توجه به زیاد بودن محتوای کتاب‌های درسی توجه به روش انتقال اطلاعات به حافظه مهم است؛ توصیه می‌شود از روش‌های مطالعه اصولی استفاده کنند تا هم مطالعه با کیفیت داشته باشند هم بازه زمانی که به مطالعه اختصاص داده می‌شود نتیجه لازم را بگیرند.

وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها با درک متقابل و ایجاد محیط آرامبخش برای دانش آموز می توانند فضای مناسبی را برای آن ها به وجود بیاورند عنوان کرد: دانش آموزان دوره متوسطه دوم اولین تجربه خود را در امتحانات نهایی تجربه می کنند و سه سال متوسطه دوم را درگیر امتحانات نهایی و کنکور می شوند، بهتر است خانواده‌ها با کمک مشاوران، دانش آموز را با توجه به نوع شخصیت، هدف و مسیر تحصیلی راهنمایی کنند تا کمترین آسیب را تا رسیدن به هدفشان طی کنند.

این مشاور تحصیلی با اشاره به نقش تغذیه در تقویت حافظه اظهار کرد: با توجه به سخن متخصصین تغذیه، خوردن غذاهای پرچرب، پر نمک یا مواد غیر مجاز ممنوع و بهتر است از غذاهای دارای فسفر، گردو، ماهی، مواد پروتئینی، آب پز، سبزیجات، آب فراوان و صبحانه کامل مصرف شود، از مصرف قندها پرهیز شود تا به مغز آسیب نرسد و عملکرد را مختل نکند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا