نکاتی برای کاهش تشنگی و ضعف روزهداران
تشنگی و ضعف ناشی از گرسنگی از آثاری است که ممکن است در ماه رمضان در روزهداران ایجاد شود که میتوان این عوارض را با رعایت نکاتی کاهش داد.
به گزارش روابط عمومی، بنابر اعلام کانال تلگرامی وزارت بهداشت، تشنگی و ضعف در روزهداری از اولین آثار روزه است، اما گاهی شدت این موارد باعث میشود که نتوانیم از ماه رمضان بهره کافی ببریم. بر این اساس برای جلوگیری از تشنگی شدید باید نکاتی را رعایت کنیم.
– مصرف سرخکردنیها، شیرینیهای چرب و غذاهای شور و پر ادویه را کاهش دهید.
– از نوشیدنیهای خنککننده بدن مانند سکنجبین، شربت آب نارنج، شربت آبلیمو، شربت تخم ریحان، خاکشیر و ماءالشعیر طبی در فاصله افطار تا سحر مصرف کنید.
– سوپ جو، کوکو ریحان، خرفه، اسفناج، شیربرنج و ماشپلو رطوبت بدن را بیشتر و تشنگی را کاهش میدهد.
– در زمان افطار برای با کردن روزه و جهت کاهش تشنگی اصلا از آب یخ، هندوانه یا خربزه استفاده نکنید که بسیر مضر است.
– خوردن هندوانه در وعده سحری هم نمیتواند در کاهش تشنگی کمک کننده باشد.
برای کاهش ضعف نیز توصیههای زیر را مورد توجه قرار دهید:
– حتما وعده سحری را در زمان خودش مصرف کنید، حتی اگر در حد خوردن یک صبحانه سبک باشد.
– فرنی حریره بادام، کاچی، شلهزرد و … مقوی بدن هستند.
– پودر بادام، فندوق و نارگیل را حتما استفاده کنید.
– مصرف شیره انگور هم مقوی است.
– باید توجه کرد که مصرف کافی مایعات علاوه بر کنترل تشنگی به جبران افت فشار نیز کمک میکند.
انتهای پیام