ارسال پیامک در هر یک از اپراتورهای تلفن همراه هزینههای متفاوتی دارد و با استفاده از سیمکارتهای دائمی و اعتباری، از حداقل ۸.۹ تا حداکثر ۲۹.۴ تومان را شامل میشود.
به گزارش روابط عمومی، با گسترش پیامرسانها و شبکههای اجتماعی که از اینترنت بهره میگیرند، استفاده از خدمات تماس و پیامک اپراتورها کاهش یافته است، با وجود این همچنان در مواقعی که شبکه اینترنت برقرار نیست و یا به دلایل دیگر، کاربرانی هستند که با استفاده از خطوط سیمکارت، به ارسال پیامک اقدام کنند.
ارسال پیامک در هر یک از اپراتورهای تلفن همراه، از جمله همراه اول، ایرانسل و رایتل و همچنین بسته به دائمی یا اعتباری بودن این سیمکارتها قیمت متفاوتی دارد که تعرفهی آن در وبسایت هر یک از اپراتورها آمده است. اما براساس اطلاعات سایت اپراتورهای تلفن همراه میتوان دریافت که هزینه پیامک برخی از آنها نسبت به سال گذشته با تغییراتی همراه بوده است. به طور مثال هزینه هر صفحه پیامک فارسی با سیمکارتهای دائمی اپراتور همراه اول ۸.۹ تومان است. این عدد برای پیامکهایی که به زبان انگلیسی نوشته شوند ۲۲.۲ تومان به ازای هر صفحه خواهد بود. همچنین ارسال پیامک با سیمکارتهای اعتباری همراه اول، به ازای هر صفحه پیامک فارسی، ۱۰.۶ تومان هزینه دارد و با ارسال هر صفحه پیامک انگلیسی نیز کاربران باید ۲۶.۴ تومان بپردازند.
در اپراتور ایرانسل دائمی، هزینه هر صفحه پیامک فارسی ۱۱.۹ تومان است. این عدد برای پیامکهایی که به زبان انگلیسی نوشته شوند، ۲۵.۲ تومان به ازای هر صفحه خواهد بود. هزینه ارسال پیامک با سیمکارتهای اعتباری ایرانسل نیز به ازای هر صفحه پیامک فارسی، ۱۳.۶ تومان بوده و هر صفحه پیامک انگلیسی نیز برای کاربران ۲۹.۴ تومان هزینه خواهد داشت.
همچنین تعرفه ارسال پیامک با سیمکارتهای دائمی اپراتور رایتل، ۸.۸ تومان به ازای هر صفحه پیامک با زبان فارسی است. این در حالی که ارسال هر صفحه پیامک به زبان انگلیسی در این سیمکارتها، ۲۲ تومان هزینه دارد. همچنین کاربران برای ارسال پیامک با استفاده از سیمکارتهای اعتباری رایتل به ازای هر صفحه به زبان فارسی ۱۰.۵ تومان میپردازند و ارسال پیامک به زبان انگلیسی نیز ۲۶.۲ تومان به ازای هر صفحه هزینه دارد.
طبق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ گفته شده بود اپراتورهای ارائهدهنده خدمات مخابراتی، علاوه بر قیمت هر پیامک، مبلغ ۳۰ ریال از اســـتفادهکنندگان خدمات مزبور دریافت و به حســـاب درآمد عمومی ردیف ۱۶۰۱۵۴ نزد خزانهداری کل کشور واریز میکنند. درآمد حاصله متناسب با وصول تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان جهت اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان و ساماندهی کودکان کار و خیابانی در اختیار ســازمان بهزیســتی قرار میگیرد و ۵۰۰۰ میلیارد تومان باقیمانده صرف شبکه ملی اطلاعات توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات میشود.
همچنین در لایحه بودجه سال آینده هم به این مسئله اشاره شده و براساس اطلاعات جداول لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ قیمت هر پیامک ۳۰ ریال افزایش پیدا خواهد کرد و درآمد دولت از این محل ۶۰۰ میلیارد تومان خواهد بود.
انتهای پیام