به گزارش روابط عمومی، منابع رسانهای روز چهارشنبه از حملات جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق اسکان آوارگان و بیمارستانها در چهارصد و بیست و پنجمین روز جنگ نسلکشی علیه نوار غزه خبر دادند؛ جنگی که ارتش رژیم صهیونیستی نتوانسته به اهداف متوهمانه خود برای نابودی مقاومت در این باریکه دست یابد و رزمندگان فلسطینی همچنان ضربات سنگینی را به نیروها و تجهیزات نظامی آنها وارد میکنند.
روزنامه «واشنگتن پست» در گزارشی با اشاره به تصاویر و ویدئوهای منتشر شده سربازان صهیونیستی در فیسبوک مینویسد: طی ۱۴ ماه جنگ اسرائیل در غزه، ویدئوها و تصاویری هستند که نشان میدهند نیروهای اسرائیلی تمامی ساختمانها از جمله خانهها و مدارس را ویران کردهاند.
این روزنامه آمریکایی مینویسد: «اگرچه ارتش اسرائیل به نیروهایش دستور داده تا فیلم نگیرند و ویدئوهای انتقامجویانه ارسال نکنند، اما آنها در حین جنگ آنلاین بوده و در فضای مجازی مطالب و ویدئوهایی منتشر میکنند.»
جنایات رژیم صهیونیستی در غزه
برخی از سربازان صهیونیستی در گفتوگو با واشنگتن پست به این مسئله اذعان کردهاند که برخی از نیروهای ارتش این رژیم با حس انتقامجویی از عملیات طوفانالاقصی جنبش حماس، افرادی را به شهادت میرساندند و با حس انتقام ویدئوها و تصاویری را در این خصوص منتشر کردهاند.
یک سرباز صهیونیستی اذعان کرد: «شما این حس بسیار شدید انتقامجویی را از هر سربازی میتوانید دریافت کنید.»
کارشناسان حقوقی با بررسی این ویدئوها میگویند: «این پستهای منتشر شده بهطور کارآمدی نقض احتمالی قوانین بینالمللی را توسط نیروهای اسرائیلی بهتصویر میکشند.»
«شانتال ملونی» استاد حقوق در دانشگاه میلان و مشاور جنایات بینالمللی در مرکز اروپایی قانون اساسی و حقوق بشر میگوید: «علاوه بر نگرانیهایی که این ویدئوها برانگخته، ویرانی گسترده زیرساختهای غیرنظامی مورد دیگری بوده که در این خصوص برجسته میشود.»
ویدئوهای رژیم صهیونیستی از جنایات جنگی در غزه
بسیاری از سربازانی که این ویدئوها و تصاویر را منتشر کردهاند هنوز به درخواست روزنامه واشنگتن پست برای اظهار نظر پاسخی ندادهاند.
آفریقای جنوبی از برخی از ویدئوهای منتشر داده توسط نیروهای رژیم صهیونیستی در پرونده نسلکشی علیه اسرائیل در دیوان بینالمللی دادگستری به عنوان مدرک استفاده کرده است.
کارشناسان میگویند که این ویدوها بیانگر بدرفتاری با زندانیان و اجساد فلسطینیان است و نگرانیهای جدی را طبق قوانین بینالمللی برمیانگیزد.