واکسنی که ایمنی بدن در برابر کرونا را تقویت می‌کند

روابط عمومی / خراسان رضوی تیمی از محققان کالج امپریال لندن در تلاشند تا میزان موثر بودن واکسنهای saRNA در برابر Qovid را مشخص کنند ، به ویژه دوزهای تشدید شده طی 10 سال آینده.

طبق گفته دولت ، اکنون جهان دسترسی نابرابر به واکسن ها دارد. این بدان معناست که سویه های جدید و قدرتمند ویروس قبل از واکسیناسیون اکثر مردم جهش خواهند یافت.

محققان اثرات فنی واکسن های مختلف را بر روی 192 نفر در سنین 18 تا 45 سال بررسی کردند. آنها دریافتند که 87٪ گروه با بدست آوردن saRNA واکنش آنتی بادی شدیدی ایجاد می کنند.

واکسن های SARNA چه نوع واکسن هایی هستند؟

واکسن RNA خود تقویت کننده (saRNA) از فناوری مشابه واکسن های RNA ارتباطی مانند Pfizer و Modern برخوردار است. استراتژی SaRNA ایجاد پروتئین های سنبله ای در سیستم ایمنی بدن است ، و به ویروس اجازه تکثیر در بدن را می دهد. سیستم ایمنی ذرت را به عنوان خطر اصلی تشخیص می دهد. بنابراین ، آنتی بادی علیه خود تولید می کند.

در حقیقت ، این فناوری از یک کد ژنتیکی به نام RNA خود تقویت کننده (saRNA) استفاده می کند و این اطلاعات ژنتیکی تولید پروتئین های سنبله خارج از ویروس کرونا را دستور می دهد.

آیا واکسن Covid saRNA با واکسن mRNA متفاوت است؟

واکسن Covid SaRNA را می توان در دوزهای کوچک تزریق کرد. بنابراین ، می تواند جمعیت کمی را با واکسن های کمتر تحت پوشش قرار دهد.

فناوری بسیار کم SARNA می تواند در برابر سایر بیماری های عفونی مانند هاری و ابولا محافظت کند. جالب اینجاست که محققان بر این باورند که از این واکسن می توان برای درمان بیماری های دیگر مانند سرطان نیز استفاده کرد.

آیا عوارض جانبی واکسن SARNA وجود دارد؟

این مطالعه در مراحل ابتدایی است و هنوز با بررسی تأیید نشده است. مطالعات قبل از چاپ عوارض جانبی خفیف ، از جمله لرز و درد عضلانی ، و عدم واکنش آلرژیک را نشان می دهد. با این حال ، حد بالای مطالعه 45 سال بود ، بنابراین واکنش افراد مسن و آسیب پذیر ناشناخته است.

پروفسور رابین شاتوک گفت: “همانطور که منتظر ظهور واکسن کشنده SARS-Cov-2 در دهه آینده و تشدید واکسن هستیم ، تقاضای جهانی برای واکسن کوویید زیاد خواهد بود.” ما نشان داده ایم که فناوری saRNA بی خطر است و می تواند باعث ایجاد پاسخ ایمنی شود.

وی گفت: “ما در حال حاضر سیستم عامل saRNA امپریالیستی را برای تولید واكسن برای انواع دیگر بیماریهای عفونی اصلاح می كنیم.”

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا