مدیرکل بخش بهبود تغذیه عمومی وزارت بهداشت در مورد اثرات پوستی مواد افزودنی غیرقانونی به آرد گفت: علاوه بر مشکلات پوستی که می تواند پوست دست یک نانوا را تحت تأثیر قرار دهد ، ممکن است مشکلات گوارشی مصرف کنندگان با مواد افزودنی غیرقانونی نیز وجود داشته باشد. اختلالات گوارشی رخ می دهد.
دکتر زهرا عبداللهی در گفت وگو با روابط عمومی ، در پاسخ به ویدئویی که درباره حساسیت پوست نانوا به دلیل استفاده از آرد بی کیفیت در فضای مجازی منتشر شد ، گفت: چنین فیلم هایی و پخش آنها در فضای مجازی مشکل جدیدی نیست. این بحث مربوط به مشکلات موجود در زنجیره تأمین آرد ، نان و گندم است.
وی افزود: یکی از چالش های موجود در این زمینه بحث در مورد کیفیت گندم از نظر محتوای گلوتن است که به جهاد کشاورزی برمی گردد و این سازمان وظیفه کار با گندم را دارد تا گلوتن آن در سطح استاندارد باشد. در مرحله بعدی ، آرد باید مطابق با استاندارد تولید شود ، این وظیفه وزارت صمت است.
مدیرکل بخش بهبود تغذیه عمومی وزارت بهداشت با اشاره به استانداردهای تعیین شده هنگام اندازه گیری کیفیت آرد: اسید اسکوربیک را می توان به مقدار مشخص به آرد اضافه کرد.
وی حساسیت های پوستی را در تصاویر توزیع شده در فضای مجازی به شرح زیر عنوان کرد: ممکن است در کارخانه از مواد افزودنی غیرمجاز به آرد استفاده شود که این امر به دلیل کنترل آرد در کارخانه ها است و وزارت صمت باید با آن مقابله کند. اگر بداهه اضافه شده به آرد استاندارد نباشد ، قطعاً عوارض جانبی خواهد داشت.
عبداللهی ادامه داد: “بعضی اوقات چنین مشکلاتی مربوط به بحث در مورد غنی سازی آن با آهن و اسید فولیک است که نتیجه علمی نیست و حساسیت پوست نانوایان به دلیل وجود مواد افزودنی غیرقانونی در کارخانه های آرد است.”
وی درباره تأثیر این مواد افزودنی غیر مجاز بر کیفیت نان و قابلیت هضم مصرف کنندگان این نان توضیح داد: اختلالات گوارشی و اختلالات گوارشی نیز می تواند برای این مصرف کنندگان نان ایجاد شود. استفاده از ماده ای غیرمجازی مانند اسید سیتریک به جای اسید اسکوربیک می تواند منجر به خرابی سیستم گوارش مصرف کننده شود.
انتهای پیام