به گزارش شفاف به نقل از دیلی میل. اگرچه علت این عوارض هنوز نامشخص است، تحقیقات جدید اکنون می تواند به حل این معما کمک کند.
محققان موسسه ملی بهداشت (NIH) می گویند که ویروس می تواند در عرض چند روز به قلب و مغز سرایت کند و ماه ها در بدن باقی بماند.
محققان در مطالعهای که در مجله نیچر منتشر خواهد شد، بافت 44 نفری را که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند، بررسی کردند.
آنها نشان دادند که ویروس به خارج از دستگاه تنفسی گسترش یافته و تا 230 روز پس از عفونت در چندین اندام از جمله قلب و مغز وجود داشته است.
دانیل چرتو، نویسنده اصلی این مطالعه، می گوید: «نتایج ما نشان می دهد که اگرچه ویروس SARS-CoV-2 در مجاری تنفسی و به طور کلی ریه ها شایع است، ویروس می تواند در مراحل اولیه عفونت و در سراسر سلول های بدن گسترش یابد. ” بدن و سلول های مغز تا حد زیادی.
طبق گفته مؤسسه ملی بهداشت، مدت زمان بهبودی یک فرد از کووید-19 در افراد مختلف متفاوت است.
او توضیح میدهد که بیشتر افراد در عرض چند روز تا چند هفته بهبود مییابند و بیشتر آنها در عرض 12 هفته به طور کامل بهبود مییابند، اما در برخی افراد این علائم بیشتر طول میکشد.
به نظر نمی رسد کوویدیوم طولانی مدت در درجه اول با شدت بیماری مرتبط باشد و افراد مبتلا به کوویدوز خفیف ممکن است به کوویدوز طولانی مدت مبتلا شوند.
اگرچه مدتها تصور میشد که کووید از هر 20 نفر یک نفر را مبتلا میکند، اما بار ویروسی خارج از دستگاه تنفسی و مدت زمانی که برای از بین بردن آن لازم است هنوز مورد مطالعه قرار نگرفته است.
در مطالعهای در بتسدا، مریلند، محققان بیوپسیهای گستردهای را بر روی بافتهای ۴۴ بیمار انجام دادند که در طی کالبد شکافی بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.
تجزیه و تحلیل آنها وجود ویروس SARS-CoV-2 را در چندین اندام در عرض 230 روز پس از شروع علائم نشان داد.
محققان در این مقاله نوشتند: “ما نشان دادهایم که ویروس SARS-Cow-2 حتی در بین کسانی که به دلیل کووید-19 بدون علامت یا درجه پایین میمیرند، گسترده است و این ویروس در بافتها تکثیر شده است.” ریه و نه. – بیماری های ریوی در مراحل اولیه بیماری بروز می کند.
ما همچنین وجود عرصههای ویروسی را در چندین ناحیه آناتومیکی، از جمله مناطقی از مغز که تا 230 روز پس از علائم اولیه باقی ماندهاند، یافتیم.
اگرچه علت آن هنوز ناشناخته است، اما محققان می گویند که سیستم تنفسی ممکن است پاسخ ایمنی کمتری به ویروس داشته باشد.
محققان توضیح میدهند که این پاکسازی کم در بافتهای غیر ریوی ممکن است به دلیل یک پاسخ ایمنی مادرزادی و تطبیقی ضعیف در خارج از دستگاه تنفسی باشد.
لازم به ذکر است که این مطالعه هنوز در دست بررسی است و در حال حاضر به موارد مرگ و میر ناشی از کوئیدیچ می پردازد نه افراد مبتلا به کویدیچ طولانی مدت.
با این حال، دانشمندان این یافته ها را “عالی” می دانند.
زیاد العلی، مدیر مرکز اپیدمیولوژی بالینی در امور کهنه سربازان سنت لوئیس که در این مطالعه شرکت نکرد، به بلومبرگ گفت: “این مطالعه بسیار مهم است.”
برای مدت طولانی، ما نمیدانستیم چرا کووید مزمن بر بسیاری از اندامها تأثیر میگذارد، و این مقاله تا حدودی روشن میکند و میتواند توضیح دهد که چرا کووید مزمن در افراد مبتلا به بیماری خفیف یا بدون علامت رخ میدهد.