تیکتاک با عرضه قابلیت جدیدی به نام “سِریز” (Series)، راه دیگری برای درآمدزایی تولید کنندگان محتوا در این اپلیکیشن شبکه اجتماعی معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی، قابلیت جدید تیکتاک که “سِریز” نام دارد، به تولیدکنندگان محتوای منتخب اجازه می دهد ویدئوهای طولانیتری را به اشتراک بگذارند که تنها با پرداخت پول قابل دسترسی خواهد بود. هر کدام از سری ها، می تواند شامل ۸۰ ویدئو باشد که مدت هر کدام از آنها، حداکثر ۲۰ دقیقه است. تولید کنندگان محتوا میتوانند قیمت محتوای پولی خود را انتخاب کنند. کاربران تیکتاک پیش از این تنها قادر بودند ویدئوهای ۱۵ ثانیه ای، یک دقیقه ای، سه دقیقه ای و ۱۰ دقیقه ای را در این پلتفرم به اشتراک بگذارند.
قابلیت جدید، رقابت با پلتفرم هایی نظیر یوتیوب که برای ویدئوهای طولانی خود معروف است را داغ می کند اما رقابت میان یوتیوب و تیک تاک موضوع جدیدی نیست. در اوت سال ۲۰۲۱ یوتیوب، قابلیت YouTube Shorts را به عنوان جایگزین مستقیمی برای تیکتاک معرفی کرد. شرکتهای دیگر مانند متا و اسنپ هم قابلیت ویدئوی کوتاه را معرفی کرده و سعی کردند با افزایش محبوبیت تیک تاک در آمریکا مقابله کنند.
تیکتاک در بیانیهای اعلام کرد قابلیت جدید در حال حاضر برای گروه منتخبی از تولیدکنندگان محتوا موجود است. اما این شرکت قصد دارد این قابلیت را در ماههای آینده برای دیگران هم عرضه کند.
با این حال، نگرانیها پیرامون حریم خصوصی به دلیل اینکه بایت دنس (شرکت مادر تیکتاک) در چین مستقر بوده و یک شرکت خصوصی است، تیک تاک را احاطه کرده است.
بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، کمیته امور خارجی مجلس آمریکا هفته گذشته به پیشبرد قانونی رای داد که به جو بایدن، رئیس جمهور این کشور، اختیار ممنوعیت تیکتاک را می دهند. سناتورهای آمریکایی بعد از ظهر سه شنبه، لایحه دو حزبی جدیدی را معرفی کردند که به وزارت خزانهداری قدرت اقدام علیه بعضی از شرکتهای فناوری خارجی از جمله بایت دنس چین را میدهد.
انتهای پیام