ویزای دومینیکا برای اتباع ایرانی و افغانی

آیا ایرانیها به ویزای دومینیکا احتیاج دارند؟

برای سفر توریستی و اقامت کوتاه‌مدت ایرانی‌ها به ویزای دومینیکا نیاز ندارند. افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند، قبل از هر چیزی باید بدانند بخش بزرگی از کشورهای دنیا برای ورود به خاک دومینیکا به ویزا نیاز ندارند و صرفاً اگر مقصد از سفر، توریستی است، می‌توانند با گذرنامۀ ایرانی خودشان به‌مدت ۳۰ روز در خاک این کشور اقامت داشته باشند. درصورتی‌که قصد سرمایه‌گذاری یا تحصیل یا حتی را داشته باشید، نیاز به مدارک متفاوتی دارید که در ادامه خواهیم گفت.

منبع: visaindex.com

‌کشورهای بدون ویزا با پاسپورت دومینیکا: خوشبختانه ایرانیان برای ورود و خروج و اقامت کوتاه‌مدت در کشور دومینیکا محدودیت ندارند و احتیاجی به ویزا نیست؛ اما برای ورود به این کشور به مدارکی نیاز دارند که حتماً باید ارائه دهند. اگر شما به‌عنوان توریست وارد خاک دومینیکا شوید، نیازی به ویزا ندارید. دولت دومینیکا برای توریست‌ها شرایط ویژه‌ای در نظر گرفته است تا افراد بتوانند با خیال آسوده از سفر خود لذت ببرند. ایرانیان هم از این قانون مستثنا نیستند.

انواع ویزای دومینیکا

برای ورود به خاک این کشور، نیاز دارید تا با انواع ویزای دومینیکا که شامل ویزای دیجیتال نومد، ویزای تحصیلی، ویزای توریستی و ویزای کاری میشوند، آشنایی داشته باشید. البته به جز ویزای توریستی که دسترسی به آن بسیار راحت است، برای باقی ویزاها کمی چالش پیش رو خواهید داشت.

ویزای Digital Nomad دومینیکا

حتماً می‌دانید که هنگام مسافرت در کشورهای خارجی و با داشتن ویزای توریستی، نمی‌توانید در آن کشور کار کنید و کار کردن شما امری غیرقانونی است. برای آن دسته از افراد که قابلیت آن را دارند که از راه دور کار خود را انجام دهند، دولت دومینیکا ویزایی طراحی کرده است که به دیجیتال نومد (Digital Nomad) معروف است.

افراد متقاضی این ویزا می‌توانند از راه دور کارهای خود را اداره کنند. این ویزا می‌تواند به‌مدت ۱ تا ۶ سال اعتبار داشته باشد.

ویزای تحصیلی دومینیکا

کشور دومینیکا علاوه بر داشتن جاذبه‌های توریستی زیبا دانشگاه‌های معتبری دارد که افراد محصل را بیش‌ازپیش به خود جذب می‌کند. یکی از دانشگاه‌های معروف این کشور، دانشگاه ایبروآمینریکا است که رتبه بسیار خوبی را بین ۱۲۳ دانشگاه‌ آمریکای جنوبی کسب کرده است.

همچنین می‌توان به دانشگاه خصوصی مانند دانشگاه پدروهنریکس ارونه هم اشاره کرد. ابتدا باید از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرید؛ سپس درخواست خود را به سفارت قانونی دومینیکا بفرستید. در کمتر از ۹۰ روز ویزای شما صادر می‌شود.

ویزای توریستی دومینیکا

اگر قصدتان سفر به کشور دومینیکا و تفریح است، نیازی نیست نگران ویزای توریستی دومینیکا باشید؛ زیرا این امکان برای بسیاری کشورها ازجمله ایران وجود دارد که با پاسپورت کشور خودشان سفر کنند و ۳۰ روز در دومینیکا اقامت داشته باشند.

ویزای کاری دومینیکا

یکی از راه‌های ورود به این کشور، اخذ است. اخذ این ویزا مستقیم با داشتن دعوت‌نامه از سوی یک کارفرما از این کشور بستگی دارد؛ زیرا برای کار کردن در این کشور نیاز به مجوز کار دارید. ابتدا درخواست شما را سازمان LI12 بررسی می‌کند.

یکی از شرایط اخذ ویزای کاری، ارائه گواهی مبنی بر سلامتی جسمی شما است. بعد از بررسی‌های لازم و تأیید مدارکتان از سوی دولت این کشور، مصاحبه آنلاین با شما انجام خواهد شد. اگر مصاحبه موفقیت‌آمیز باشد، مجوز کار و ویزای شما صادر می‌شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای دومینیکا

برای اقامت توریستی در این کشور به ویزا نیاز ندارید؛ اما اگر قصدتان اخذ یا اخذ ویزاهای کاری و تحصیلی این کشور باشد، تهیه مدارک زیر الزامی است:

منبع: Bahia Principe

مراحل اخذ ویزای دومینیکا

هنگامی که متقاضی خواستار اخذ ویزای دومینیکا باشد، در مرحلۀ اول برای تشکیل پرونده و تکمیل اطلاعات شخصی باید به یک کارگزاری معتبر برود. این کارگزاری وظیفه دارد اطلاعاتش را بررسی و ترجمه کند.

سپس مدارک به سازمان مربوطه در کشور دومینیکا فرستاده می‌شود تا به تأیید نهایی برسد. بهتر است اطلاعات خود را در دقیق‌ترین و صحیح‌ترین حالت ممکن وارد کنید تا اشکالی در روند پرونده شما ایجاد نشود. اگر سوءپیشینه کیفری نداشته باشید و سوابقتان در بهترین حالت ممکن باشد، ویزای شما در زمان کوتاهی صادر خواهد شد.

اعتبار ویزای دومینیکا

اتباع ایرانی برای ورود به دومینیکا به ویزا نیاز ندارند و امکان اقامت ۳۰روزه با گذرنامۀ ایرانی در دومینیکا بدون دریافت ویزا وجود دارد. کشور دومینیکا از معدود کشور‌های جهان است که این شرایط را برای ایرانیان فراهم کرده است. همچنین در مورد اعتبار ویزای کاری کشور دومینیکا ویزای یک‌ساله ارائه می‌دهند که هر سال باید تمدید شود.

منبع: Cruise Hive

هزینه ویزای دومینیکا

دومینیکا نیز مانند هر کشور دیگری برای اعطای ویزا (اعم از ویزای کاری و تحصیلی) از متقاضی هزینه‌ای دریافت می‌کند. این هزینه بر حسب دلار از شما گرفته می‌شود. هزینه‌هایی ازجمله ثبت درخواست متقاضی، بررسی سابقه متقاضی، هزینه صدور یا تمدید اعتبار گذرنامه، هزینه حق‌الوکاله وکیل فرد متقاضی و هزینه‌های مربوط به بررسی اطلاعات شما، جزو هزینه‌های مربوطه است. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید از کمک بگیرید

منبع : passports.io

دکمه بازگشت به بالا