پیشینه یابی خواص درمانی سیر سیاه

سیر سیاه چه تفاوتی با سیر معمولی دارد ؟

با تخمیر سیر تازه و خام ، سیر سیاه (Black Garlic) فرآورده ای است که بدست می آید. فرایند تخمیر به این صورت است که سیر تازه و خام را به مدت ۳ ماه و توسط دستگاههای مخصوصی در درجه حرارت بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی گراد و رطوبت بین ۸۰ تا ۹۰ درصد نگه داری می کنند. با گذراندن این پروسه، سیر به رنگ سیاه در آمده و دارای حالتی ژله ای و مزه ای ترش و شیرین (ملس) می شود ، افزون بر اینکه سیر سیاه در مقایسه با سیر تازه ی اولیه بوی بسیار کمتری هم پیدا می کند؛ در نتیجه شما می توانید از خواص این ماده غذایی ارزشمند، بدون اینکه نگران بو گرفتن دهان خود باشید، بهره مند گردید.

سیر سیاه دکتر بیز: منبعی انرژی زا بوده و امروزه عده بسیاری در سراسر جهان از آن به عنوان چاشنی و طعم دهنده در غذای خود استفاده می کنند. جالب است بدانید در کشور کره جنوبی این محصول به عنوان ترکیب دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.

در رابطه با سیر فرآوری شده و تخمیر گشته، خواص درمانی بسیاری تاکنون به ثبت رسیده که در ادامه به یکی از مهمترین آنها می پردازیم.

تاثیرات منفی داشتن فشار خون بالا

خرید قهوه گانودرما: شاید تا به حال به این موضوع دقت نکرده باشید ولی جالب است بدانید که فشار خون یکی از عوامل مهم در بیماری قلبی، سکته و نارسایی قلب و کلیه است. میزان خطرات ناشی از این بیماری همراه با افزایش میزان فشار خون بیشتر می شود. طبق آمارهای موجود حدود یک میلیارد نفر در سراسر جهان از مشکل فشار خون رنج می برند.

یکی از برجسته ترین خاصیت های سیر سیاه ، تنظیم فشار خون است. امروزه فشار خون بالا یکی از دلایل اصلی ابتلا به بیماری های قلبی یا تشدید این بیماری ها می باشد.

خرید قهوه سوپریم گانودرما دکتر بیز: پس اگر نگران هستید دچار بیماری قلبی، حمله قلبی و یا سکته مغزی شوید می توانید برای مدتی از سیر سیـاه در وعده های غذایی خود استفاده کنید. سیر، فشار خون را پایین می‌آورد و در این رابطه به اندازه‌ی داروهای تجویز شده موثر می باشد. کافی است روزی ۴ حبه سیر بخورید. البته این مقدار سیر زیاد است و باید تدریجاً به این میزان برسید تا معده‌تان را ناراحت نکنید. مصرف سیر سیاه این امتیاز را دارد که تنفس و عرقتان را بد بو نمی‌کند.

خوردن سیر سیاه چه تاثیری بر فشار خون دارد؟

تحقیقات در رابطه با اثر سیر بر فشار خون چه می گویند؟

با توجه به آزمایشات و بررسی های صورت گرفته توسط موسسه ملی بهداشت ( NIH )، به نظر می رسد که سیر قادر است به میزان قابل توجهی به کاهش فشار خون افراد کمک کند .

بر اساس آخرین تحقیقاتی که در مورد سیر و تاثیر آن بر  فشار خون انجام گرفت و نتایج آن در مجله اروپایی تغذیه بالینی در سال ۲۰۱۳ منتشر شد ، دیده شد که مصرف عصاره سیر می تواند باعث کاهش فشار خون افراد مبتلا به پرفشاری خون شود . در این مطالعه به مدت ۱۲ هفته  به ۷۹ نفر از افرادی که فشارخون سیستولیک بالا و کنترل نشده داشتند ، دوزهای متفاوتی ( با دوز ۲۴۰ میلی گرم، ۴۸۰ میلی گرم، و  ۹۶۰ میلی گرم در روز ) عصاره سیر و دارونما داده شد .

نتیجه آزمایش شگفت انگیز بود! کسانی که میزان بیشتری عصاره سیر به صورت روزانه مصرف کرده بودند( در دوز های 480 یا 960 میلی گرم )، کاهش قابل توجهی در فشار خون سیستولیک شان داشتند، در حالی که افراد با دوز های کمتر عصاره سیر تغییر چندانی در فشار خون سیستولیک شان تجربه نکردند.

با توجه به نتایج حاصل شده از این آزمایش، میتوان گفت که خواص نیز امری به اثبات رسیده می باشد. لذا شما می توانید از این ماده غذایی به صورت پودر و به عنوان یک چاشنی بی ­نظیر در انواع سوپ، سالاد، سس­ ها و برای پاشیدن روی غذاهایی مانند نودل، برگر و تخم مرغ استفاده کرده و یا به عنوان یک میان وعده مقوی و خوشمزه، سیر سیاه را در ترکیب با انواع دسرها و نوشیدنی­ ها به کار ببرید و بدین طریق از خواص شگفت انگیز آن برای فشار خون نیز بهره مند گردید

خروج از نسخه موبایل