گندم کاران از هم اکنون به فکر تامین بذر خود باشند

تولید کنندگان گندم از هم اکنون قصد دارند بذر تهیه کنند

روابط عمومی / کردستان رئیس جهاد کشاورزی کردستان گفت: کردستان سالانه به بیش از 95 هزار تن بذر گندم نیاز دارد و اقدامات لازم برای تأمین بذر کشاورزان برای سال زراعی آینده انجام خواهد شد.به فکر تهیه از کشاورزان پیشرو باشید.

محمد فرید ساپری با بیان اینکه اقلیم کردستان سالانه به بیش از 95 هزار تن بذر گندم نیاز دارد ، افزود: طبق تجربه سال های گذشته حدود 20-30 هزار تن بذر و بذر گواهی شده و مابقی به حدود 75000 تن خواهد رسید. از طریق بذرهای خود مصرفی یا بذرهای کشاورز به کشاورز تحویل داده می شود.
وی با اشاره به استراتژی تأمین بذر برای سال برداشت بعدی گفت: 13 شرکت فرآوری در استان رسماً 30 هزار تن بذر ، گندم خود مصرفی و روش کشاورز به کشاورز را برای تهیه بذر اصلی تحویل می دهند. این نیاز حدود 70،000 تن را تأمین می کند.
رئیس جهاد کشاورزی کردستان گفت: 5000 تن بذر گندم در صورت لزوم از طریق مراکز خرید تعاون روستایی و مراکز خرمن کشی بخش خصوصی و دولتی تأمین می شود.
با توجه به خشکسالی بی سابقه در استان ، گندم کاران باید به فکر تهیه بذر از گندم خود یا سایر کشاورزان پیشرو باشند ، بنابراین در کاشت کمبود بذر احساس نکنیم.
به گزارش روابط عمومی و با اشاره به روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان ، کارشناسان جهاد کشاورزی سپاری در ادامه شناسایی بهترین مزارع و انواع جدید قابل ترکیب با کشاورزان در سطح استان ها ادامه دادند. دانه های خود را از این طریق تحویل دهید.
وی خاطرنشان کرد: موضوع پرداخت تسهیلات ارزان به کشاورزان در سطح ملی در حال بررسی است و به کشاورزان استان تسهیلات ارزان قیمتی در قالب کشاورزان کارت برای خرید بذر و کود ارائه می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: امسال 13 شرکت فرآوری بذر در حال اجرای برنامه ای برای تولید 36000 تن درجه مختلف بذر هستند که پیش بینی می شود به دلیل تنش خشکی و خشکسالی حدود 20 هزار تن باشد. نمایندگی از کلاسهای مختلف بذر.
وی گفت: این استان با عملیاتی مانند كنترل علف های هرز ، تغذیه كود جاده ای ، سمپاشی برگ ، كنترل تخمدان ها و پوره ها ، سازوكار جذب و فرآوری و توزیع حدود 10 هزار تن بذر انواع جدید را شناسایی كرده است. تحت نظر گرفتن.
ساپری خاطرنشان كرد: برای جذب و توزیع 10 هزار تن بذور ارقام جدید بیش از 60 میلیارد تومان نقدینگی لازم است و اطمینان حاصل شود كه نقدینگی به عنوان یك مسئله اصلی در تولید بیشتر بذر نسبت به بذرهای مجاز شناخته شده است و باید بقیه تصمیم گیری شود. .
در پایان ، وی یادآور شد: علاوه بر بذرهای مجاز و بذرهای اساسی ، کشاورزان باید تهیه بذرهای خود مصرفی را از محصولات خود یا سایر کشاورزان در نظر بگیرند.
انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا