۲۴ مرکز تولید و توزیع موادغذایی پلمب شد

به گزارش روابط عمومی از خراسان، محمدرضا مجدی در گفتگویی با بیان اینکه در طرح سلامت نوروزی امسال دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، بیش از ۱۷ تن مواد غذایی غیربهداشتی و فاسد ضبط و معدوم شده است، اظهارکرد: از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تا نیمه فروردین‌ماه، بیش از ۲۱ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در قالب این طرح انجام شده است.

وی از پلمب ۳۴ مرکز تولید و توزیع مواد غذایی متخلف در نیشابور خبرداد و گفت: علاوه بر این، بازدید از ۲۲۱ داروخانه‌، کارخانجات مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی، ۱۰۳ مورد بازدید از بیمارستان‌ها و پایگاه‌های اورژانس و حدود ۱۰۰ بازدید از پایگاه‌های بهداشت، کلینیک‌ها، خانه‌های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت نیز در این ایام انجام شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: در این مدت بیش از پنج هزار و ۹۵۰ تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پزشکی نیشابور برقرار شده است و حدود ۲ هزار مصدوم و بیمار توسط کارشناسان فوریت های پزشکی امدادرسانی شدند.

مجدی با بیان اینکه از این تعداد ۳۷۰ مصدوم حوادث تصادفی و ۹۳۵ مصدوم و بیمار حوادث غیرتصادفی به اورژانس مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور منتقل شدند، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت در چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می کنند.

۴۶

خروج از نسخه موبایل