تغذیه و رژیم غذایی در رژیم روزانه یکی از مهمترین عوامل محافظت از بدن در برابر سرطان روده بزرگ است.
یک متخصص تغذیه در ایالات متحده گفت: “مردم می توانند با خوردن پنج ماده غذایی از جمله سبزیجات ، غلات ، حبوبات ، آجیل و دانه ها خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند.” میوه ها سرشار از فیبر هستند.
امی روزنفلد ، متخصص تغذیه در نیویورک می گوید: “سبزیجات حاوی مواد مغذی هستند و از سرطان روده جلوگیری می كنند ، كاروتنوئیدها و فلاونوئیدها نامیده می شوند.”
وی گفت: مردم باید سعی کنند در هر وعده غذایی نیمی از ظروف خود را با سبزیجات رنگارنگ پر کنند ، از جمله سبزیجات منجمد که در دسترس هستند و آماده خوردن هستند.
غلات سرشار از فیبر هستند ، اما غلات سفید مانند برنج سفید را باید با غلات کامل ، محصولات جایگزین یا هر دو جایگزین کرد.
خوردن سه وعده غلات سبوس دار در روز علاوه بر افزایش فیبر دریافتی ، ویتامین های گروه B و مواد معدنی ضروری مانند آهن ، روی ، مس و منیزیم را برای بدن تأمین می کند.
حبوبات سرشار از فیبر هستند و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کنند. مصرف منظم لوبیا و عدس باعث کاهش سرطان روده بزرگ می شود.
آجیل و دانه ها از دیگر غذاهای سالم هستند که می توانند از سرطان روده جلوگیری کنند. فیبر ، چربی های سالم و آنتی اکسیدان های موجود در این غذاها خاصیت ضد سرطانی دارند.
این متخصص تغذیه در روز بهداشت گفت: ما باید میوه های تازه و منجمد را در رژیم روزانه بگنجانیم.
انتهای پیام