آشنایی با فیلم سینمایی سگ بند و عوامل آن
فیلم سینمایی سگ بند فیلمی کمدی، اجتماعی و خانوادگی به کارگردانی مهران احمدی است که در سال 1398 ساخته و در سال 1400 نیز اکران شد؛ فیلمنامه فیلم سگ بند را حمید اکبری خامنه به رشته تحریر درآورده و تهیهکنندگی آن را نیز محمدحسین قاسمی بر عهده داشته است؛ سگ بند دومین ساخته مهران احمدی بعد از فیلم مصادره است که در سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کرد؛
جالب است بدانید نام سگبند، برگرفته از نام یکی از فنون کشتی پهلوانی است؛ فیلم سگ بند در فضایی متفاوت و کمدی با رویکردهای اجتماعی روایت میشود و درباره دوستانی است که از هم جدا شدهاند و هر کدام سبک خاصی از زندگی را میپسندد؛ اما دست روزگار دوباره آنها را دورهم جمع میکند تا گروه سگبند را زنده کنند؛
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدمها رو نخورید؛ لشکر هیتلر با اون عظمت، اسمش نازی بود»؛ فیلم سینمایی سگ بند در تهران فیلمبرداری شده و بخش پایانی آن نیز در کشور ارمنستان بوده است که به مدت شش ماه به طول انجامید؛ این فیلم پس از حضور در جشنواره فیلم فجر موفق شد نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شود؛ لینک دانلود سریال خارجی و ایرانی جدید در سایت هت فیلم موجود است. فیلم سگ بند نیز به زودی در سایت قرار خواهد گرفت.
ستارگان :
مهران احمدی بیشتر در عرصه بازیگری فعالیت داشته تا کارگردانی.اولین فیلم وی مصادره بود که با حضور رضا عطاران و هومن سیدی و هادی کاظمی و …ساخته شد و فروش مناسبی داشت .
خلاصه داستان :
هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدمها رو نخورید؛ لشکر هیتلر با اون عظمت، اسمش نازی بود…. رسانه تفریحی سنتر شما را به دانلود فیلم کمدی سگ بند با کیفیت عالی و لینک مستقیم کامل،و تماشای آن دعوت مینماید.
تاریخ اکران فیلم سگ بند :
احتمالا نوروز 1401
تاریخ پخش و دانلود فیلم سگ بند
به احتمال زیاد لینک دانلود فیلم سگ بند و پخش در شبکه خانگی در تابستان 1401 منتشر خواهد شد
سایر عوامل:
مدیر فیلمبرداری: ساعد نیک ذات، طراح صحنه و لباس: سیامک احصایی، مدیر صدابرداری: آرش برومند، طراح گریم: عباس عباسی، مدیر تولید: مسعود زمانی، مدیر برنامه ریزی و دستیار یک: روزبه سجادی حسینی، منشی صحنه: آناهید روستا، عکاس: طاها آبیار، مدیر تدارکات: علیرضا اصلانی، تدوین: حمید نجفی راد، جلوههای ویژه میدانی: آرش آقابیک، جلوههای ویژه رایانهای: فرید ناظر فصیحی، سرمایهگذار: سعید خادمی، جانشین تهیه: محمدحسین انصاری، روابط عمومى: ادریس رفیع.
نقد فیلم سگ بند
این روزها تنها ژانری که در سینمای ایران میفروشد، ژانر کمدی است. تهیهکنندگان و کارگردانان و حتی فیلمنامهنویسان ژانر کمدی در ایران هم پذیرفتهاند که اقبال عمومی نسبت به کمدیهای معنادار و طعنهآمیز چندان زیاد نیست و البته که احتمال برخورد با کمدیهای تند و تیز هم وجود دارد. بنابراین بیشتر فیلمهای کمدی این روزهای سینمای ایران را عناوین تهی، فاقد چارچوب داستانی و واقعا مضحک تشکیل میدهند که تماشای یکباره آنها برای تماشاگران ریزبین سینمای ایران و جهان هم ممکن نیست.
فیلم سگ بند به عنوان دومین فیلم بلند مهران احمدی تلاش میکند تا از این فضای مسموم فاصله بگیرد. در شرایطی که بیشتر فیلمهای کمدی سینمای ایران در سالهای اخیر عناوینی بودند که بیشتر شبیه به ویدیوهای چنددقیقهای اینستاگرامی به نظر میرسیدند، فیلم مهران احمدی تلاش میکند تا کمدی متفاوتی به مخاطب عرضه کند و الحق و الانصاف هم که در رسیدن به این هدف واقعا موفق ظاهر میشود.
هنرنماییها در فیلم سگ بند به شکل تحسینبرانگیزی چندین سطح از سایر عناوین سینمای کمدی ایران بالاتر قرار میگیرد. دلیل این دستاورد را باید در شخصیتپردازی و موقعیتسازی فیلمنامه جستجو کرد که تلاش میکند تا شخصیتهایش را در موضع ضعف قرار ندهد. اگرچه در راه رسیدن به این هدف گاهی هم شکست میخورد اما فیلمنامه فیلم سگ بند نقطه در مقایسه با بیشتر فیلمهای کمدی چند سال اخیر سینمای ایران کیفیت بهتری دارد.
از سوی دیگر، شوخیهای فیلم جدید مهران احمدی عاری از شوخیهای زشت جنسیتزده و طعنههای سیاسی چندشآور است و همین مسئله به موفقیت بیشتر فیلم سگ بند کمک میکند. فیلم به شکل وفادارانهای به درام خود تکیه میکند و تا آخرین لحظات میجنگد تا به داستان خود وفادار بماند. به عبارت دیگر، فیلم سگ بند به شدت تلاش میکند تا عنوانی متفاوت در این روزهای سینمای ایران باشد و در رسیدن به این هدف هم موفق ظاهر میشود.
اخبار فیلم :
صدور پروانه نمایش برای فیلم مهران احمدی
فروش هفتگی اکران نوروزی فیلم سگ بند خیلی فوق العاده بود و به صدر جدول پرفروش ها رسید
تیزر جدید فیلم قرار گرفت
«سگ بند» ١٨ میلیاردى شد
سگ بند در آستانه 25 میلیاردی شدن
«سگ بند» که در ایام عزادارى اکرانش متوفق شده بود با فروش بیش از ٢۵ میلیارد تومان به رتبه اول پرفروش ترین فیلم نوروز ١۴٠١ رسیده است.
تیزر سوم سگ بند قرار گرفت
«چهار متر برادر دارم؛ یه جو احترام توی این خونه ندارم» در تیزر جدید
خلاصه داستان: روایت فیلم سازان خودفروخته و خودتحقیر ایرانی که جایزه را از جشنوارههای بینالمللی گدایی میکنند… فیلم مرگ فروشنده (Death of Salesman) به کارگردانی و نویسندگی امین گودرزی پور و تهیه کنندگی سید احمد هاشمی
درباره کارگردان (مهران احمدی) و فیلم های پیشین
مهران احمدی در کودکی به نیشابور مهاجرت کرد و در نوجوانی دوباره به زادگاهش تهران بازگشت. او در سال ۱۳۷۳ وارد دانشگاه آزاد و در رشته تئاتر در رشته بازیگری فارغالتحصیل شد. وی فعالیت سینمایی خود را در سال ۱۳۸۵ با بازی در فیلم «آدم» ساخته رضا کاهانی آغاز کرد.او همچنین به عنوان برنامهریز، دستیار کارگردان و مدیر تولید در چند اثر حضور داشتهاست.
مهران احمدی متولد 1 اسفند 1352 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است. فارغ التحصیل لیسانس رشته نمایش از دانشگاه آزاد می باشد، از کار در رستوران شروع کرد تا اینکه با نقش شکیب در آوای باران شناخته شد و حالا یک دختر هم دارد.
دانشگاه و اساتید
سال 1373 وقتی 21 ساله بود بعد از قبولی در دانشگاه و پذیرش در آزمون ورودی زیر نظر مرحوم عزت الله انتظامی مجوز حضور در این رشته را دریافت کرد.
شروع بازیگری
با تئاتر از سال 1373 فعالیت حرفه ای خود را شروع کرد تا اینکه سال 1376 در 24 سالگی با سریال جدال با سرنوشت از شبکه یک وارد قاب تلویزیون شد.
ورود به سینما
سال 1385 وقتی 33 ساله بود با فیلم آدم به کارگردانی عبدالرضا کاهانی بعنوان بازیگر، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان وارد سینما شد.
سیمرغ
احمید در سال 1383 برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از بخش جلوه گاه شرقی جشنوراه 29 فیلم فجر برای فیلم آلزایمر شد.
شهرت با شکیب آوای باران
در نوروز 1392 با نقش بهبود در پایتخت 2 چهره اش شناخته تر شد تا اینکه چند ماه بعد با سریال آوای باران در نقش شکیب به اوج شهرت رسید. می گوید بعد از این همه سال هنوز هم مردم من را با بهبود و شکیب می شناسند
ازدواج و دختر عاشق تتلو
مهران احمدی ازدواج کرده و ثمره این زندگی یک دختر بنام باران است، می گوید دخترم عاشق امیر تتلو است و در ماشین آهن درخشش با سریال پایتخت. بعد از سریال آوای باران، مهران احمدی با نقش بهبود در سریال پایتخت به شدت محبوب شد، او در پایتخت دو، سه و شش بازی کرده است. اوج هنرنمایی او در چند قسمت آخر فصل ششم پایتخت بود
ساخت فیلم مصادره
همیشه دستیار کارگردان و برنامه ریز فیلمسازان معتبر درجه یک بودم، دغدغه من کارگردانی در سینما بوده اما منتظر فیلمنامه با عناصر و ویژگی های مورد نظرم بودم گذشت تا فیلمنامه مصادره به دستم رسید و در نهایت سال 96 آنرا ساختم و به اکران رسید که توانست در گیشه به فروش 15/5 میلیارد تومانی برسد. با این حال می مصادره حمایت دولتی نداشت تا بتواند از تبلیغات محیطی مانند بیلبوردها استفاده کند در حالیکه برخی فیلمها بودجه های جداگانه برای تبلیغات دارند
ثروت پدری تا کارگری
خدا بیامرز پدرم یک آدم فرهنگی شریف بود که بعد از فوتش، یک تسیح و یک کمربندی از او به من به ارث رسید و دیگر هیچ چیز نبود. برای ثبت نام در ترم اول دانشگاه، مادرم تنها یادگار ازدواجش را فروخت و بعد از آن خودم کار کردم از گارسونی در رستوران بگیر تا …
دغدغه محیط زیستی
یکبار در جنگل بخاطر آشغال هایی که مردم ریخته بودند گریه ام گرفت، خانمم بارها سر همین حساسیت های زیادی درباره محیط زیست به من گفته دیگر شورش را درآوردی … گ های او را گوش می دهد.
کار سینمایی
- کوسه – 1399
- سگ بند – 1398
- بی صدا حلزون – 1398
- مطرب – 1397
- من می ترسم – 1397
- قسم – 1397
- زیرنظر – 1397
- آشفته گی – 1397
- هزارپا – 1396
- روزهای نارنجی – 1396
- مصادره – 1396
- شاید عشق نبود – 1396
- فیلم کوتاه ساکنین محترم – 1396
- کاکا – 1395
- لیلاج – 1395
- من دیوانه نیستم – 1394
- کارگر ساده نیازمندیم – 1394
- ماحی – 1394
- نفس – 1394
- تگرگ و آفتاب – 1393
- تتل و راز صندوقچه – 1392
- تمشک – 1392
- سیزده – 1392
- شیار 143 – 1392
- آینه شمعدون – 1391
- از تهران تا بهشت – 1391
- روز روشن – 1391
- بغض – 1390
- یک خانواده محترم – 1390
- یکی برای همه – 1390
- بی خود و بیجهت – 1390
- آلزایمر – 1389
- اسب حیوان نجیبی است – 1389
- خواب است پروانه – 1389
- سیزده 59 – 1389
- صدای پای من – 1389
- خواب های دنباله دار – 1388
- هیچ – 1388
- آنجا – 1387
- بیست – 1387
- آدم – 1385
سایر عوامل فیلم سگ بند
مدیر فیلمبرداری: ساعد نیک ذات
طراح صحنه و لباس: سیامک احصایی
مدیر صدابرداری: آرش برومند
طراح گریم: عباس عباسی
مدیر تولید: مسعود زمانی
مدیر برنامه ریزی و دستیار یک: روزبه سجادی حسینی
منشی صحنه: آناهید روستا
عکاس طاها آبیار
مدیر تدارکات: علیرضا اصلانی
پیشنهاد می شود از دانلود سریال دینامیت هم دیدن فرمایید.
نقدی دیگر بر فیلم اجتماعی درام «سگ بند»
فیلم سگ بند برخلاف دیگر کمدیهای اخیر دارای محتوایی جالب است و از همان ابتدا مخاطب را با داستانش درگیر میکند؛ بهطوریکه در یک مکان مشخص (زورخانه) ابتدای فیلم را به انتهای فیلم وصل میکند. نام این فیلم از یکی از فنهای کشتی گرفته شده که نامی مناسب است. ما در فیلم سگ بند با خانوادهی رضا عیاران که مردی با آبرو است و در یکی از محلههای قدیمی تهران زندگی میکند، آشنا میشویم، نقش او را مرحوم سیروس گرجستانی بر عهده گرفت و به خوبی از پس آن برآمد.
ما در ابتدای داستان و در موقعیتهای مختلف با کاراکترهای خانوادهی عیاران (فردین، فرزاد، فرزانه) تا حدودی آشنا میشویم. بهطور مثال فردین عیاران که نقش او را امیر جعفری بازی کرده است، فرزند صالح خانواده است که همواره احترام پدرش را نگه میدارد و از او الگو میگیرد. در مقابل فرزاد عیاران با بازی بهرام افشاری، جوانی غیرتی و طمعکار است که دائما با خواهرش درگیر است.
سگ بندکشومکش این دو برادر با هم و گاهی برادر کوچکتر با خواهر، آنها را در موقعیتهای مختلف قرار میدهد که جنبههای طنز این فیلم را در ابتدا شکل میدهند. اما در ادامه بهدلیل غافلگیریای که در «سگ بند» به وجود میآید، از حجم کمدی فیلم کم میشود و مخاطب به وسط داستانی پر ماجرا پرت میشود. «سگ بند» با وجود لایههای طنزی که دارد اما گاهی مخاطب را آنقدر تحتتاثیر قرار میدهد که شاید اشک او نیز جاری شود؛ از نقاط قوت این فیلم میتوان به گریه و خنده در کنار هم اشاره کرد. همچنین داستانی که «سگ بند» روایت میکند، داستانی پر افتوخیز است که همواره ثروت، فقر، خنده، گریه، غم و شادی را با هم دارد.
نقطهی قابلتوجه در این فیلم الگوگیری فردین بهعنوان برادر بزرگتر از فرزاد (برادر کوچکتر) است. بهطوریکه در اواسط داستان شاهد تغییر کاراکتر فردین هستیم که این امر در زندگی واقعی بسیار رخ میدهد اما کمتر دیده شده که در فیلمها نیز به آن پرداخته شود. چراکه مخاطب همواره توقع دارد که کوچکترها از بزرگترا الگوبرداری کنند. «سگ بند» در پایان داستانش نیز عاری از قصهسرایی و هیجان نیست و همواره در تمام دقایقش، جنبهی سرگرمی خود را حفظ کرده و مخاطب را درگیر میکند. دیگر نقطهی قوت این فیلم، شوخیهای بسیار مناسب آن است و همین امر سبب شده تا مناسب برای تمام سنین باشد.
برگرفته شده از: هت فیلم سایت دانلود سریال ایرانی