نگرانی آتشنشانی از دشواری تردد ماشینآلات امدادی در معابر تهران به هنگام بحران
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران گفت: همه خیابانهای تهران تبدیل به پارکینگ شده و در مواقع امدادی، شرایط برای ورود ماشینآلات امدادی دشوار میشود لازم است.
به گزارش روابط عمومی، قدرت اله محمدی در شصت و ششمین جلسه کمیته ایمنی شورای شهر تهران که در شهرداری منطقه ۲۲ برگزار شد، گفت: خیلی خوشحالیم که جلسات کمیته ایمنی و مدیریت بحران به صورت مستمر در حال برگزاری است و با جدیت دنبال می شود و انشاله به زودی شاهد شهری ایمن باشیم.
وی با اشاره به نقش شهرداران نواحی در حل مشکلات ایمنی پایتخت، گفت:این نقشی که برعهده شهرداران مناطق و نواحی قرار دارد، بسیار مهم است چرا که این افراد بسیار مسلط به محدوده جغرافیایی ناحیه خود هستند، منطقه ۲۲ تهران هم که از مناطق مهم شهر تهران از نظر سازمان آتش نشانی است، یکی به دلیل پذیرش شهروندان طی سال و دیگری به دلیل موقعیت جغرافیایی این منطقه که بین چند استان و مسیر گردشگری قرار دارد. به این دلایل شهرداران نواحی ۶ گانه منطقه ۲۲ تهران باید با دقت و پیگیری مستمر مساله ایمنی این منطقه را مدنظر قرار دهند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران گفت: همه خیابانهای تهران تبدیل به پارکینگ شده و در مواقع امدادی، شرایط برای ورود ماشینآلات امدادی دشوار میشود لازم است که در این خصوص تدابیری اندیشیده شود.
بررسی نقاط حادثه خیز، تعدد تصادفات، نیازمندی به تاسیس یک ایستگاه آتشنشانی دیگر در سطح منطقه ۲۲ برای رسیدن به تعداد ۱۰ ایستگاه، توجه ویژه به پارک جنگلی چیتگر و راهاندازی ایستگاه غواصی با توجه به وجود دریاچه چیتگر در منطقه، موضوعات دیگری بود که محمدی به آنها اشاره کرد.
در ادامه این جلسه کامران عبدولی، معاون پیشگیری سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران نیز گزارشی از وضعیت حریق در منطقه و اقدامات آتشنشانی در این زمینه ارائه داد. وی در گزارش خود به تعداد ایستگاههای آتشنشانی، تعداد حریق، حوادث و خدمات ایمنی در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ اشاره کرد و در ادامه به بررسی وضعیت ساختمانهای ناایمن، بحرانی، پرخطر، میان خطر ، وضعیت مراکز درمانی، مدارس، ساختمانهای پرخطر و بازدیدهای آتشنشانی در این منطقه پرداخت.
ارائه توضیحاتی در خصوص شیوهنامه ابلاغی و پیگیری اجرای دستورالعمل ایمنی و آتشنشانی در کمیته ایمنی نواحی، ساختمانهای بحرانی و شرح ناایمنیها در این ساختمانها و اقدامات انجام گرفته در خصوص رفع ناایمنیها و نقاط بیدفاع ، نقاط کور با موانع هنگام حضور خودروی عملیاتی و طرح پلاک ایمن در منطقه، موضوعات دیگری بود که در گزارش آتشنشانی مورد بررسی قرار گرفت.
اسماعیل سلیمی، معاون پیشگیری و کاهش خطر سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز به ارائه توضیحاتی در خصوص بافت فرسوده، مخاطرات و پهنههای سیلابی این منطقه، وضعیت اطراف رودخانه کن و لزوم توجه به مخاطرات احتمالی آن در زمان وقوع سیلاب، وضعیت گسلها، وضعیت قنوات و لزوم تکمیل شناسنامه این قنوات، وضعیت زمینلغزشهای احتمالی در منطقه، وضعیت فروریزش و لزوم تکمیل اطلاعات در این خصوص، آمار پراکندگی تلفات انسانی و خسارات ساختمانی بر مبنای سناریوی گسل ری، سامانههای هشدار محلی، وضعیت ارزیابی ساختمانهای مهم و بلندمرتبه در ۴۶۰ ساختمان بلندمرتبه شناسایی شده، گودهای رها شده و سند کاهش خطر محلات پرداخت.
انتهای پیام