انواع قابلمه مسی موجود در بازار – قیمت قابلمه مسی
قابلمه مسی جز ظروف پخت و مسی هست که این روز ها مورد توجه خانم های ایرانی قرار گرفته ، قابلمه های مسی هم مانند دیگر ظروف در مدل ها و اشکال مختلف تولید و به بازار عرضه میشود در این مقاله مدل های مختلف رو به شما معرفی خواهیم کرد .
لیست مدل های مختلف قابلمه مسی :
- قابلمه مدل راسته یا استوانه مسی : این مدل قابلمه که به صورت راسته طراحی و تولید شده ، قیمت این مدل قابلمه از مدل های دیگه کمی ارزانتر هست ، از این مدل قابلمه بیشتر برای پختن پلو استفاده میشه ، البته برای خورشت ، آش و دیگه غذا ها هم میشه استفاده کرد ، قابلمه راسته در تولیدی های مختلف در شهر های زنجان ، اصفهان و کرمان تولید میشوند که یکی از با کیفیت ترین مدل های تولیدی در شهر زنجان و در نوین مس و در 6 سایز تولید میشوند ،
- قابلمه مدل شکمی مسی : این مدل قابلمه که به قابلمه شکمی معروف هست به خاطر اینکه قیمت پایین این ظرف به صورت شکمی طراحی و تولید شده مدل شکمی گفته میشود ، از مدل های جدید تولید شده در زنجان هست ، این مدل قابلمه که جدیدا در تولیدی های مختلف کشور تولید میشود بیشتر به صورت چکشی و در 4 سایز تولید و به بازار عرضه میشود .
- قابلمه تیانچه مسی : قابلمه تیانچه از دیرباز مورد توجه خانم های ایرانی بوده و هست به خاطر طراحی زیبایی که دارد و اینکه کاربرد های آن ، این مدل قابلمه برای درست کردن آبگوشت ، خورشت و آش و دیگر غذاهای کاربرد دارد .
- دیگچه مسی : نوع دیگری از قابلمه های مسی در زنجان تولید میشود در شکل دیگ های بزرگ قدیمی که از این مدل ها هم برای درست کردن آش و سوپ و … میشه استفاده کرد .
قیمت قابمله مسی :
قابلمه بر اساس وزن ، کیفیت ورق مس استفاده شده ، نوع چکش زنی ، کیفیت پرس کاری ، کیفیت قلع کاری ، نانو بدون یا نبودن ، نوع پرداختی که روی ظروف انجام شده قیمت های متفاوتی دارند .
ویژگی بارز قابلمه های مسی زنجان :
- ظرافت : ظرافت ظروف مسی بسیار مهم هست ، از این رو ما محصولات مسی را با ظرافت و زیبایی تمام تولید میکنیم .
- نوع طراحی : این ظروف طراحی بسیار زیبایی دارند ، که در کنار کیفیت بالا حس خوبی به خریدار میدهد .
- ضخامت ورق مس : در تولید این ظروف از بهترین نوع ورق مس و قلع درجه یک استفاده شده
- نانو مس : تمامی ظروف ما نانو شده با رنگ ثابت هستند .
- نوع چکش زنی : چکش زنی ظریف و منظم انجام شده .
نکات مهم در مورد قابلمه های مسی :
- مواد غذایی پخته شده را در ظروف مسی نگهداری نکنید
- داخل قابلمه مسی را با اسکاج نرم بشویید
- در اولین بار استفاده از قابلمه مسی داخل آن شیر بجوشانید
- سعی کنید غذاهایی که در قابلمه مسی درست میکنید با حرارت خیلی کم باشد .
- میتوانید از شعله پخش کن هم استفاده کنید .
- اگر قابلمه تان نیاز به قلع کاری داشته باشد در اولین فرصت این کار رو انجام بدید
- به مراکز معتبر قلع کاری مراجعه کنید .