دستگاه تاپینگ پیتزا چیست؟

با لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود بیشتر آشنا شوید

با توجه به چرخش ذائقه ایرانی‌ها به سمت انواع فست فودها، رستوران‌های فست فودی زیادی در شهرها و محله‌های مختلف افتتاح گشت. امروز حتی شرکت ها تجهیز آشپزخانه بیشتر دستگاه هایی مناسب فست فود های میسازن تا پخت و اماده کردن مواردی همچون تاپینگ پیتزا و غیره سریعتر و راحت تر شود. همین طور با توجه به نوع منوی غذایی فست فودها، شکل راه اندازی آن‌ها و تجهیزات مورد نیاز فست فود با چیزی که در تجهیزات آشپزخانه صنعتی دیدیم، متفاوت است. برای راه اندازی فست فود، به ابزار تا حدودی محدودتر نیاز داریم، اما تقریبا می‌توان گفت که هیچ یک از موارد لیست وسایل فست فود قابل حذف نیستند. تجهیزات مورد نیاز فست فود را می توانیم در موارد زیر خلاصه کنیم.

دستگاه خمیرگیر و خمیر پهنکن

برای تهیه خمیر پیتزا، به دستگاه خمیرگیر و خمیر پهن‌کن نیاز خواهید داشت. این دستگاه‌ها هر یک قیمتی در حدود 1 تا 2 میلیون تومان دارند.

فر پیتزا ریلی یا صندوقی

فر پیتزا ریلی یا صندوقی برای تهیه انواع و اقسام پیتزا کارایی داشته و قیمت آن‌ها می‌تواند در ابعاد و مدل‌های مختلف بین 2 تا 5 میلیون تومان باشد. یکی از تجهیزات مورد نیاز فست فود که به هیچ وجه قابل حذف نیست را باید فر پیتزا در نوع ریلی یا صندوقی بدانیم.

دستگاه سرخ کن از تجهیزات مورد نیاز فست فود

سرخ کن به مدل‌های مختلفی دیده می‌شود و پرفروش‌ترین مدل‌های آن شامل سرخ کن تک لگن یا سرخ کن دو لگن است که با توجه به میزان و شکل نیاز خود، باید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. شما می‌توانید سرخ کن تک لگنه را به قیمت چیزی نزدیک به 1 میلیون تومان خریداری کنید و سرخ کن دو لگنه نیز بین 2 تا 3 میلیون تومان قیمت دارد. البته در صورتی که برند گران قیمت‌تری را برای خرید سرخ کن انتخاب کرده باشید، این رده قیمتی تا بالای 5 یا 6 میلیون تومان صعود خواهد کرد.

دستگاه خلال کن از لیست وسایل فست فود

دستگاه خلال کن برای خلال کردن سیب زمینی، هویج و غیره کارایی دارد و داشتن آن در فست فود، روال انجام کارها را تسریع می‌کند. قیمت دستگاه خلال کن، بین 1 تا 2 میلیون تومان برآورد می‌شود.

تاپینگ با X لگن از تجهیزات مورد نیاز فست فود

تاپینگ‌های فست فودی با تعداد لگن‌های مختلف عرضه می شوند. شما می‌توانید تاپینگ با 4 لگن خریداری کرده یا به سراغ یک تاپینگ با 10 لگن بروید. قیمت این تاپینگ‌ها نیز بسته به تعداد لگن‌های آن‌ها در لیست قیمت تجهیزات فست فود از حدود 4 میلیون شروع شده و تا 8 الی 10 میلیون تومان بالا می‌رود.

برای تکمیل تجهیزات مورد نیاز فست فود، باید حداقل یک تاپینگ با تعداد لگن مورد نیاز خود خریداری نمایید.

دستگاه گریل از لیست وسایل فست فود

غذاهای گریل شده در فست فودها، طرفداران زیادی دارند و شما حتما به یک دستگاه گریل با محدوده قیمتی 1 تا 2 میلیون تومان نیاز خواهید داشت. البته اگر دستگاه گریل بزرگتری انتخاب کنید، این رده قیمتی نیز در بازه 3 تا 4 میلیون تومان قرار خواهد گرفت.

دستگاه برگر ذغالی از تجهیزات مورد نیاز فست فود

همین طور در بخش برگرهای منوی فست فود خود، حتما باید چند مدل برگر زغالی قرار دهید. دستگاه برگر زغالی را می‌توانید با مبلغی بین 1 تا 2 میلیون تومان خریداری نمایید.

نکته: امروزه دستگاه‌های گریل و برگر میکس و کنار هم عرضه می‌شود و شما می‌توانید با یک بار پرداخت قیمت در حدود 6 میلیون تومان، هر دوی این دستگاه‌ها را یکجا در اختیار داشته باشید. صحیح است که احتمالا هزینه پرداختی‌تان، تفاوت چندانی از جهت ریالی ندارد، اما به لحاظ چیدمان آشپزخانه فست و فود و بهینه سازی فضای در اختیار، قدم مثبتی برخواهید داشت.

دستگاه کباب ترکی

دستگاه کباب ترکی می‌تواند 1 سیخه، 2 سیخه، 3 سیخه یا 4 سیخه، از نوع حرارتی یا تابشی باشد. این دستگاه نیز با توجه به تعداد سیخ آن، از 4 میلیون تومان قیمت شروع شده و در صورتی که از نوع تابشی باشد تا 20 میلیون تومان در لیست قیمت تجهیزات فست فود هزینه خواهد داشت.

دستگاه کباب ترکی: اگر در منوی فست فودی خود کباب ترکی موجود دارید، حتما لازم است که دستگاه کباب ترکی را خریداری نمایید.

شوت سیب زمینی از تجهیزات مورد نیاز فست فود

این شوت از جنس استیل بوده و برای نگهداری سیب زمینی‌های آماده و در اصل به عنوان گرمخانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. قیمت شوت سیب زمینی نزدیک به 1 میلیون تومان و کمی بیشتر خواهد بود.

شوت همبرگر از لیست وسایل فست فود

شوت همبرگر نیز کاربردی شبیه به شوت سیب زمینی دارد و باید برای خرید آن بین 1 تا 2 میلیون تومان هزینه نمایید.

نکته: شما می‌توانید با پرداخت مبلغی در حدود 2 میلیون تومان، یک دستگاه مشترک شوت سیب زمینی و همبرگر که غالبا 2 طبقه است، را خریداری نمایید.

دستگاه هات داگ گردان

دستگاه‌های هات داگ گردان به دو شکل گازی و برقی عرضه می‌شوند، اما به لحاظ قیمتی تفاوت چندانی میان این دو نیست و هر دو مدل را می‌توانید با پرداخت مبلغی نزدیک به 3 میلیون تومان خریداری کنید.

دستگاه هات داگ گردان: نمی توانیم انواع ساندویچ های هات داگ را از منوی فست فودی حذف کنیم و از این روی خرید یک دستگاه هات داگ گردان، جزء ملزومات راه اندازی فست فود به نظر می آید.

دستگاه کراکفپز از تجهیزات مورد نیاز فست فود

دستگاه کراکف‌پز، طبق انتظار از جنس استیل بوده و دارای موتور گیربکس 8 قلابه است. این دستگاه قیمتی بین 4 تا 5 میلیون تومان در لیست قیمت تجهیزات فست فود خواهد داشت.

یخچال صنعتی

برای خرید یخچال صنعتی مخصوص فست فود، گزینه‌های مختلفی پیش روی شما قرار خواهند داشت. ممکن است بخواهید یک یخچال ویترینی خریداری کنید که مبلغ آن بین 7 تا 10  میلیون تومان خواهد بود. اگر به سراغ یخچال‌های رومیزی بروید، هزینه‌تان کاهش پیدا کرده و در حدود 5 تا 6 میلیون تومان خلاصه می‌شود. همین طور با انتخاب یخچال کبابی، باید به فکر پرداخت چیزی بیش از 11 میلیون تومان باشید.

فریزر صنعتی از تجهیزات مورد نیاز فست فود

در یک فست فود نیز درست مانند رستوران به فریزر صنعتی نیاز خواهید داشت. قیمت فریزرها با توجه به صندوقی یا ایستاده بودن آن‌ها متفاوت خواهد بود. فریزرهای صنعتی صندوقی را می‌توانید با چیزی در حدود 7 میلیون تومان خریداری کرده، اما برای خرید فریزر ایستاده باید به فکر پرداخت بیش از 10 تا 11 میلیون تومان باشید.

فریزر صنعتی: خرید یخچال و فریزر صنعتی در میان تجهیزات مورد نیاز فست فود جایگاه قطعی دارد و لازم است که حتما این دو مورد را در آشپزخانه فست فود خود قرار دهید.

میز کار استیل

میز کار استیل، جزء ضروریات راه‌اندازی هر نوع رستورانی اعم از رستوران سنتی یا فست فود است. این میز می‌تواند در ابعاد مختلفی سفارش داده شده و به همان نسبت نیز قیمت آن بین 1 تا 3 میلیون تومان متغیر خواهد بود.

هود استیل فست فود

هود استیل فست فود را باید برای رفع دود و بوی ناشی از آماده سازی غذاها، تهیه نمایید. در غیر این صورت آشپزخانه فست فود شما به یک دیگ بخار و بوی انواع و اقسام غذاها تبدیل خواهد شد. با نگاهی به لیست قیمت تجهیزات فست فود، قیمت هود استیل فست فود، مبلغی در حدود 1 تا 2 میلیون تومان می‌بینیم.

سینک ظرفشویی

سینک ظرفشویی نیز در مدل‌های دو لگنه یا تک لگنه به فروش می‌رسد. بدیهی است که حتی برای راه‌اندازی کوچک‌ترین فست فود نیز به یک سینک دو لگنه نیاز خواهید داشت. قیمت سینک بین 2 تا 4 میلیون تومان تعریف شده است.

سینک ظرفشویی: برای بخش شستشوی آشپزخانه فست فود، نیاز به تعبیه سینک ظرفشویی ترجیحا دو لگنه خواهید داشت.

کابینت و آبچکان

برای ساماندهی برخی وسایل و مواد اولیه خشک فست فودی، به کابینت و همین طور کابینت به همراه آبچکان نیاز خواهید داشت که قیمت آن‌ها از زیر 1 میلیون تومان تا نزدیک 2 میلیون تومان، متغیر است.

تستر

تستر صنعتی مورد استفاده در فست فود، با قیمتی بین 1 تا 1.5 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

کاتر پیتزا

کاتر پیتزا وسیله‌ای کاربردی است که برای برش زدن پیتزا به شکلی که همیشه می‌بینیم، کاربرد دارد و برای خرید آن زیر 1 میلیون تومان هزینه خواهید کرد.

چرخ گوشت

برای تهیه انواع و اقسام غذاهای فست فود، به گوشت یا مرغ چرخ کرده نیاز خواهید داشت و از این جهت خرید یک چرخ گوشت صنعتی ضروری به نظر می‌رسد. برای خرید چرخ گوشت صنعتی ساده، نرخی نزدیک به 2 تا 3 میلیون تومان برآورد می‌شود.

چرخ گوشت: با استفاده از چرخ گوشت صنعتی می توانید گوشت مرغ و گوشت قرمز و … را در آشپزخانه فست فود، به راحتی و با سرعت بالا چرخ نموده و کاملا بهداشتی عمل کنید.

ماشین ظرفشویی صنعتی

برای شستشوی ظروف مورد استفاده در آشپزخانه فست فود، به یک ماشین ظرفشویی صنعتی نیاز خواهید داشت که قیمتی نزدیک به 5 تا 6 میلیون تومان دارد. البته در صورتی که فست فود شما کوچک و فضای آشپزخانه آن محدود باشد، امکان حذف این مورد را خواهید داشت و می‌توانید این مورد را با نیروی انسانی شستشو، جایگزین نمایید.

سایر تجهیزات مورد نیاز فست فود

از سایر موارد تولیدی تجهیزات فست فود می‌توان به کانتر گرم، ساندویچ ساز، سالاد خشک کن، اسنک ساز و غیره اشاره کرد که تا حدودی در رده بعدی ضرورت خرید قرار می‌گیرند.

خط پخت پیتزا متشکل از سه دستگاه فر پیتزا ریلی و تاپینگ پیتزا و دستگاه خمیر پهن کن رومیزی میباشد.به مجموع های از تجهیزات فست فود که برای پخت کنار هم  قرار مییگیرند خط پخت پیتزا میگویند.مهم ترین وسیله در این خط فر پیتزا ریلی میباشد.

فر پیتزا ریلی وظیفه پخت پیتزا را بر عهده دارد که مهم ترین وظایف در عمل پخت پیتزا میباشد.دومین وسیله تاپینگ پیتزا میباشد.تاپینگ پیتزا به وسیله ای که برای تاپ کردن مواد پیتزا و نگهداری خمیر و پنیر پیتزا را بر عهده دارد میگویند.در قسمت آماده سازی پیتزا مهم ترین وسیله فست فود تاپینگ پیتزا میباشد.

دستگاه سوم دستگاه خمیر پهن کن رومیزی میباشد.از خمیر پهن کن رومیزی برای پهن کردن سریع خمیر پیتزا و حتی نان و شیرینی هم میتوان استفاده کرد.خمیر پهن کن جای وردنه را در قسمت آماده سازی پیتزا گرفته است.منتهی با سرعت و کیفیت خیلی بالاتر و بیشتر این کار را انجام میدهد.به مجموع این سه دستگاه و یکسری دستگاههای جزیی فست فود خط پخت پیتزا میگویند.

در ادامه به برررسی جزیی تر این تجهیزات فست فود میپردازیم.

1فر پیتزا ریلی

بهترین و مهم ترین وسیله در خط پخت پیتزا فر پیتزا ریلی میباشد.پخت یکدست زیر و روی پیتزا با هم را در بر دارد.فر پیتزا ریلی به علت دقت پخت و سرعت بالای پخت امروزه به یکی از کحبوب ترین و پرفروش ترین دستگاهها در فست فود ها تبدیل شده است.فر ریلی دارای سه سایز دهنه 50/دهنه 70/ دهنه 85 موجود میباشد..

بهترین وسیله در خط پخت پیتزا در کنار خمیر پهن کن رومیزی.دارای ترموستات و پنل دیجیتال برای تنظیم دمای داخل فر میباشد.

فر ریلی پیشرفته ترین دستگاه پخت پیتزا در صنعتی فست فود میباشد.پخت با حرارت غیر مستقیم و سیرکوله در تعداد بالا را دارا میباشد.

استفاده از سیستم جدید تنظیم حرارت بالا و پایین دستگاه میباشد.استفاده در پخت انواع پیتزا،لازانیا،انواع ساتدویچ تنوری،سیب و پنیر و غیره میباشد.شما میتوانید این محصول را با قیمت عالی از تجهیزات فست فود کویر با گارانتی یک ساله خرید نمایید.

قیمت فر پیتزا ریلی

2-تاپینگ پیتزا

تاپینگ پیتزا اصلی ترین وسیله برای تاپ کردن و آماده سازی وسایل پیتزا میباشد.مواد اولیه ای همچون پنیر پیتزا،خمیر پیتزا،سوسیس،کالباس و غیره میباشد.دارای دو مدل یخچال تاپینگ و فریزر تاپینگ میباشد.تاپینگ فست فود مناسب برای قرار گیری در خط پخت پیتزا میباشد.

تاپینگ دارای فضای میز کار برای باز کردن خمیر و سس زدن به پیتزا و آماده سازی میباشد.در زیر تاپینگ یخچال و یا فریزر برای انباری مواد غذایی و خمیر پیتزا میباشد.دارای بن ماری برای قرار دادن گوجه و خیار شور و فلفل دلمه ای و سوسیس و کالباس مسیاشد.

تاپینگ پیتزا زیر یخچال بهترین وسیله برای قرار گیری در فست فودها میباشد.یخچال تاپینگ پیتزا در سایز های 120/150/190 به ترتیب 6/8/10 للگن سایز 1/3 میباشد.یخچال تاپینگ یا تاپینگ پیتزا زیر یخچال دارای انباری در پایین برای قرار گیری خمیر پیتزا و سوسیس کالباس میباشد.تاپینگ پیتزا بهترین وسیله برای قرار گیری در کنار فر پیتزا ریلی و سرخ کن صنعتی برای تهیه پیتزا میباشد.

ابعاد یخچال تاپینگ 6 لگن:طول 120 در عرض 80 در ارتفاع 90 سانتیمتر میباشد

یخچال تاپینگ 8 لگن:طول 150 در عرض 80 در ارتفاع 90 سانتیمتر میباشد

یخچال اپینگ 10 لگن :طول 190 در عرض 80 در ارتفاع 90 سانتیمتر میباشد.

قیمت تاپینگ پیتزا زیر یخچال

ابعاد و اندازه تاپینگ پیتزا زیر یخچال

3- دستگاه خمیر پهن کن رومیزی

دستگاه خمیر پهن کن رومیزی برای باز کردن خمیر با دقت و سرعت بیشتر نسبت به ورده و دست میباشد.خمیر پهن کن رومیزی دارای دو سایز دهنه 30 و دهنه 40 میباشد.مناسب برای قرار گیری در کنار فر ریلی در خط پخت پیتزا میباشد. خمیر پهن کن رومیزی به صورت تمام استیل میباشد.

دستگاه خمیر پهن کن پیتزا)بهترین وسیله برای پهن کردن خمیر پیتزا در فست فود ها میباشد.خمیر پهن کن پیتزا در سایز دهنه 30 و دهنه 40 موجود تجهیزات فست فود میباشد.خمیر پهن کن رومیزی lincom برندی با یک سال ضمانت و ده سال خدمات پس از فروش و قیمتی مناسب میباشد.خمیر پهن کن رومیزی پیتزا لینکام دارای دو غلطک موازی از جنس پلاسنیک خشک قوی میباشد.

خمير پهن كن طرح ايتاليايي با همان كيفيت مدل های ایتالیایی

خمیر پهن کن یکی از ملزومات آماده سازی و پخت پیتزای با کیفیت است فست فودها معمولا وظیفه آماده سازی خمیر پیتزا را نیز به عهده دارند. داشتن یک خمیر مناسب برای پیتزا در کیفیت و طعم و مزه آن تاثیر بسزایی دارد .از دستگاه خمیر پهن کن رومیزی برای استفاده در فست فودها برای باز کردن خمیر با سرعت و دقت بالا استفاده میشود.

مناسب برای سایز قطر ۲۶ الی ۴۲ سانت خمیر پیتزا میباشد.بدنه دستگاه از جنس استنلس استیل ضد زنگ بسیار عالی و مقاوم و بهداشتی تهیه و تولید شده است.بسیار مناسب برای قرار گیری در فست فود ها و کافی شاپ ها و هتل ها میباشد.کیفیت قطعات بسیار بالا و اصطلاک دستگاه بسیار پایین میباشد

قیمت خمیر پهن کن پیتزا

ابعاد و اندازه خمیر پهن کن پیتزا

مراحل تولید پیتزا در فست فود و عملکرد تاپینگ پیتزا؟

مراحل تولید پیتزا در فست فود و عملکرد تاپینگ پیتزا؟

سس خانگی پیتزا در پنج دقیقه

طرز تهیه انواع سس پیتزا

مواد لازم برای تهیه سس عالی برای پیتزا

آماده کردن مواد روی پیتزا

 تاپینگ پیتزا استیل 0 تا 100_تجهیزات آشپزخانه صنعتی_تجهیزات فست فود

تاپینگ پیتزا و ساندویچ

تاپینگ سرد

مشخصات فنی

تاپینگ پیتزا رومیزی

تاپینگ پیتزا ایتالیایی

تاپینگ پیتزا و ساندویچ چه کاربردی دارد؟

راهنمای خرید و مقایسه، ماشین آلات و تجهیزات صنایع غذایی

تاپینگ پیتزا و ساندویچ چه کاربردی دارد؟

تا به حال نحوه‌ی آماده کردن پیتزا و ساندویچ را در آشپزخانه‌های صنعتی دیده‌اید؟

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

تاپینگ پیتزا چیست؟

انواع تاپینگ فست فود

مزایای خرید تاپینگ پیتزا و ساندویچ

برای افزایش سرعت کار در بسیاری از رستوران و فست فودها، مواد اولیه را داخل لگن‌های تاپینگ فست فود یا پیتزا می‌ریزند و در زمانی کم تعداد بالایی پیتزا یا ساندویچ را آماده می‌کنند.

در این مطلب یکی از پرکاربردترین و در عین حال ساده‌ترین تجهیزات آماده سازی رستوران وفست فودها را به نام تاپینگ پیتزا به شما معرفی خواهیم کرد. در ادامه انواع تاپینگ پیتزا و ساندویچ را نام برده و شما را با ویژگی‌های آن‌ها آشنا می‌کنیم تا اگر قصد خرید این ابزار پرکاربرد را دارید بتوانید مناسب‌ترین مدل را بر اساس نیازتان انتخاب کنید.

تاپینگ پیتزا چیست؟

تاپینگ پیتزا از پرکاربردترین تجهیزات رستوران و فست فوداست که در اغلب آشپزخانه‌های صنعتی برای راحت‌تر کردن پخت و آماده سازی پیتزا و ساندویچ مورد استفاده قرار می‌گیرد. از انواع مختلف تاپینگ ساندویچ و پیتزا در رستوران‌ها به شیوه‌های مختلف استفاده می‌شود که کار را برای صاحبان این مشاغل آسان می‌کند. با استفاده از تاپینگ فست فود می‌توان انواع مواد غذایی را به راحتی از هم تفکیک و دسته‌بندی کرد و در نتیجه سرعت کار را افزایش داد.

تاپینگ یک میز فلزی از جنس استیل ضد خش و ضد زنگ بوده کهبه قسمت‌های مختلف تفکیک شده است. داخل هر قسمت، یک لگن (که به نام بنماری تاپینگ شناخته می‌شود) قرار دارد که می‌توان مواد اولیه‌ی مختلف را در هر یک از آن‌ها ریخت و طبقه‌بندی کرد. جنس بنماری تاپینگ نیز از استیل مرغوب و قابل شست‌وشو است که به هیچ عنوان بر کیفیت مواد اولیه و غذا تاثیر نمی‌گذارد و آن‌ها را به مدت طولانی سالم نگه می‌دارد. علاوه بر این، در اکثر مدل‌های تاپینگ فست فود، هر لگن با درب تکی یا درب سرتاسری پوشیده می‌شود تا از ورود آلودگی به داخل آن جلوگیری گردد.

در قسمت زیر اغلب تاپینگ‌ها، یخچالی برای خنک نگه داشتن مواد داخل لگن تاپینگ و جهتجلوگیری از فاسد شدن یا خراب شدن آن‌ها وجود دارد. از قسمت پیشخوان دستگاه می‌توان به عنوان میز کار استفاده کرده و مواد را با هم ترکیب نمود.

تجهیزات آشپزخانه‌های صنعتی و فست فودها از جمله تاپینگ پیتزا، تحول بزرگی در صنعت آشپزی ایجاد کرده و کار را برای افراد آسان‌تر کرده‌اند. از دیگر ویژگی‌های ظاهری و مشخصات فنی تاپینگ فست فود می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاربرد تاپینگ ساندویچ و پیتزا

اگرچه این محصول اغلب به عنوان تاپینگ پیتزا و ساندویچ شناخته می‌شود، اما می‌توان در موارد دیگری نیزاز آن استفاده کرد. شما می‌توانید کلیه‌ی مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن پیتزا مانند قارچ خرد شده، فلفل دلمه‌ای، پنیر، گوشت، پپرونی و گوجه را داخل هر یک از بنماری‌های تاپینگ ریخته و با در دسترس داشتن کلیه‌ی مواد اولیه در کنار دست‌تان، پیتزا را در کمترین زمان ممکن درست کنید. تاپینگ پیتزا به عنوان یکی از اصلی ترین وسایل در تجهیز و راه اندازی فست فود شناخته می‌شود.

علاوه بر پیتزا، از تاپینگ برای درست کردن ساندویچ نیز می‌توان استفاده کرد؛ کافی است مخلفات داخل ساندویچ از جمله خیارشور، کاهو، گوجه و… را به شکل خرد شده و آماده داخل لگن‌های تاپینگ فست فود ریخته و با اضافه کردن هر کدام داخل ساندویچ، خیلی سریع یک ساندویچ خوشمزه آماده کنید.

موارد استفاده از تاپینگ تنها به فست فودها محدود نمی‌شود. استفاده از تاپینگ‌ها برای رستوران‌ها نیز کاربرد فراوان دارد. می‌توان مواد غذایی مختلف را داخل بنماری تاپینگ ریخت و به شکل سلف سرویس به مشتری ارائه داد.

بستنی فروشی‌ها نیز از تاپینگ‌های یخچال داربرای تفکیک کردن طعم‌های بستنی اسکوپی استفاده می‌کنند.

انواع تاپینگ فست فود

انواع مختلف تاپینگ‌های پیتزا و ساندویچ با توجه به میزان حجم کاری فست فودها و رستوران‌ها متفاوت هستند و در ابعاد گوناگون به فروش می‌رسند. لذا تعداد لگن‌های تاپینگ پیتزا و ساندویچ با توجه به نیاز متقاضی برای سرویس‌دهی، متفاوت است اما معمولا مدل ۸ تایی آن‌ها فروش بیشتری نسبت به تعداد‌های دیگر آن دارد. تعداد لگن‌ها از ۴ تا ۲۰ لگن متغیر است،علاوه بر تعداد، اندازه‌ی لگن تاپینگ‌ها نیز با هم متفاوت است.

علاوه بر این، انواع تاپینگ پیتزا و ساندویچ از نظر طراحی نیز با هم متفاوت هستند و می‌‌توان آن‌ها را به دو مدل ساده و لبه‌دار تقسیم کرد؛ تاپینگ‌های لبه‌دار، دارای قسمتی شیشه‌ای در جلوی دستگاه هستند که از ورود آلودگی به داخل تاپینگ جلوگیری می‌کند. برخی از مدل‌ها نیز دارای یک یا دو طبقه در قسمت بالای تاپینگ برای قرار دادن ابزارها و مواد دیگر هستند و فضای بیشتری برای اپراتور فراهم می‌کنند. مهمترین تفاوت تاپینگ‌های ساندویچ و پیتزا در ابعاد آن‌هاست. تاپینگ‌ها را بر اساس اندازه می‌توان به دو دسته‌ی رومیزی و پایه‌دار تقسیم کرد.

تاپینگ‌های رومیزی فاقد یخچال هستند و به دو شکل تاپینگ سرد و یا تاپینگ بنماری ساده لگن‌دار تولید می‌شوند.تاپینگ‌های پایه‌دار اغلب در قسمت پایین دستگاه مجهز به یخچال هستند اما نمونه‌های ساده‌ی آن‌هانیز وجود دارد. از تاپینگ‌های ساده معمولا برای دورچین سلف سرویس در فست فودها و فلافلی‌ها استفاده می‌شود. مدل‌های این تاپینگ‌ها نیز به صورت چند درب کشویی وجود دارد که امکان نگهداری مواد مختلف را فراهم می‌کند.

خروج از نسخه موبایل