علائم خرابی استارت ماشین

علایم خرابی استارت خودرو، مشکل خرابی استارت می تواند مشکلات زیادی را برای راننده به وجود بیارد در این مقاله قصد داریم علائم خرابی استارت خودرو را بررسی کنیم و به رفع مشکل آن بپردازیم. اگر به هر دلیل خودروی شما استارت نمیخورد و در بین راه مانده اید میتوانید از خودروبر تهران کمک بگیرید. استارت خودرو یکی از قطعات مهم هر خودرو محسوب می شود که وظیفه راه اندازی خودرو و روشن نمودن آن را برعهده دارد .استارت ها نوع پیشرفته هندل های قدیمی محسوب می شوند و بدون آن ها روشن کردن خودرو امری دشوار می باشد.

مهم ترین دلایل استارت نخوردن خودرو

اگر ماشین شما استارت نخورد ، علت های زیادی وجود دارد اما بهتر است برای تصمیم درست از ساده ترین علت ها شروع کنید تا زمان را بیهوده از دست ندهید .

  • باتری تمام شده
  • باتری خراب شده
  • باتری خالی شده
  • باتری شارژ شده
  • سوئیچ قطع شده
  • سیم کشی استارت
  • خرابی استارت
  • خرابی سیم کشی و اتصالات .

چگونه بررسی کنم استارت خودرو سالم است؟

  • اگر می خواهید بفهمید که باتری ماشینتان سالم است از ولت متر استفاده کنید و اگر به این وسیله دسترسی نداشتید چراغ جلو ماشین را روشن کرده و نور بالا بزنید. در صورت سالم بودن باتری نور چراغ ها عادی است.
  • اگر فکر می کنید علت استارت نخوردن خودرو قطع شدن سیم کشی است ، لحظه چرخاندن سوئیچ ، چراغ های پشت آمپر روشن می شوند و صدایی هرچند خفیف می شنوید، این فکرتان منتفی است.
  • اگر علت استارت نخوردن، خرابی موتور استارتر یا سیم کشی استارتر باشد چراغ های پشت آمپر یک لحظه خاموش می شوند و صدای” تق” می شنوید.
  • در بیشتر موارد علت استارت نخوردن،خرابی باتری است که با تعویض باتری ماشین این مشکل حل می گردد .

موتور قفل شده یکی از دلایل استارت نخوردن خودرو

علت های قفل شدن موتور

  • شکستگی و چسبیدگی یاتاقانها و یاتاقانهای شاطون ها
  • جمع شدن آب زیاد سر پیستون ها و محفظه احتراق، که به علت سوختن واشر سر سیلندر است.
  • شکستن استارت یا دنده استارت، و افتادن قطعات شکسته لابلای دنده فلایویل .

دلایل زیادی برای اسارت نخوردن ماشین وجود دارد که من تعدادی از آن را اینجا برایتان گفتیم

میتوانید در زمان وقوع این مشکل با خودرو تماس گرفته تا سریعا مشکل شما را حل کند

علائم خرابی زغال استارت خودرو

  • خرابی بدنه اتصال: ممکن است مشکلی در اتصال بدنه بین بالشتک متصل به زغال استارت و بدنه استارت به وجود آمده باشد.
  • تمام شدن: تمام شدن زغال استارت یکی از مشکلاتی است که ممکن است به وجود آمده باشد.
  • قطع اتصال بین زغال استارت با بالشتک های استارت
  • کثیف شدن: ممکن است زغال های استارت کثیف شده باشد و همین امر موجب خرابی زغال استارت شده باشد.
  • کثیف بودن استصالات زغال استارت: ممکن است علت خرابی زغال استارت، کثیف بودن و یا خراب بودن اتصالات بین زغال و بدنه و پیچ های استارت باشد.
  • چسبندگی: ممکن است اشکال ایجاد شده به علت چسبیدن زغال به بدنه یا سایر بخش های استارت باشد.
  • نچرخیدن استارت بعد از اتصال مستقیم: گاهی اوقات بعد از باز شدن استارت و متصل شدن مستقیم آن به باطری باز هم استارت کار نمی کند. این نیز یکی دیگر از علائم خرابی استارت خودرو است.
  • استارت کار نمی کند: زمانی که استارت کار نمی کند قبل از هر کاری بهتر است شرایط باتری خودرو را چک کنید. فراموش نکنید که خالی شدن شارژ باتری و یا خراب شدن باتری می تواند سبب نچرخیدن موتور استارت شود. البته در صورت وجود این مشکل علائم خاصی را نیز مشاهده می کنید، مانند این که صدای درگیر شدن دنده استارت را هنگام استارت زدن می شنوید اما بعد از این صدا استارت نمی چرخد. و یا اینکه برق خودرو به قدری ضعیف می شود که چراغ ها روشن نمی شوند یا بسیار کم نور هستند. اگر جریان مورد نیاز به استارت نرسد، گشتاور کافی تولید نمی شود و صدای تلق تلق شنیده می شود. این موارد همه برخی از علائم خرابی استارت خودرو هستند. البته گاهی نیز ممکن است این موارد به علت گیر مکانیکی موتور استارت، دمای هوای بسیار پایین، کثیف بودن و یا شل بودن اتصالات باتری، تمام شدن زغال استارت و یا خشک شدن بلبرینگ های استارت ایجاد شود.
  • استارت آرام می چرخد و دیر خلاص می شود: ضعف استارت و یا خشک شدن بلبرینگ های استارت می تواند سبب ایجاد این مشکل شود. هم چنین اگر با هربار استارت زدن در هنگام روشن شدن، صدای خرخر دنده برنجی شنیده می شود ممکن است به این علت باشد که اتوماتیک استارت، ارتباط دنده استارت را به شکل دقیق بر قرار نمی کند و یا اینکه ممکن است فنرهای داخلی کلاچ دنده استارت خراب شده باشد. احتمال دیگر نیز این است که این صدا با خرد شدن دنده استارت شنیده شود. به هر حال این موضوع نیز یکی دیگر از علائم خرابی استارت خودرو است.
  • موتور استارت نمی‌چرخد و نور چراغ‌ها ثابت است: این مشکل می تواند به علت خرابی اتوماتیک استارت باشد. در این صورت ممکن است توپی سوئیچ استارت خراب شده باشد. البته اگر رله استارت سوخته ببا سلام امروز می خواهیم در مورد خرابی استارت خودرو توسط تیم فنی حافظ باتری بپردازیم. استارت خودرو یکی از اصلی ترین و پرکارترین قطعه روی خودرو محسوب می شود، که خرابی آن مانع از روشن شدن خودرو می شود و دسترسی خودرو به تعمیرگاه  را دشوار می کنند. وقتی شما سوار خودرو می شوید و سوئیچ را وارد می کنید و استارت می زنید قاعدتا منتظر شنیدن صدای استارت و همچنین روشن شدن خودرو هستید.

نکات مهم بعد از چک کردن باتری خودرو

حالا در نظر بگیرید که شما سویئچ را چرخانده اید و استارت زدید اما صدایی از استارت در نمی آید و یا صدای عجیبی می شندید و یا استارت تق تق می کند و وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهد. می خواهیم با یک برسی کلی متوجه تشیع که آیا اسارت خراب است یا مشکل دیگری در کار است.

بعد از چک کردن باتری خودرو و مطمئن  بودن از منبع برق خودرو به نکات زیر توجه داشته باشد:

  1. اگر صدای تق تق می شنوید اتوماتیک استارت خراب است.
  2. اگر صدای تق تق نمی آیند اتومانیک و دغال ها با هم خراب است.
  3. اگر به صدای استارت با ناله و کم جان می آید ایراد از بالتنک و آرمیچر است.
  4. اگر استارت صدای گیرپاچ می دهد گیر بکس چرخ دنده آن خرد شده است.
  5. اگه بوی سوختگی از استارت می آید یعنی سیم پیچی آن سوخته شده و باید عوض کنید.
  6. اگر صدای استارت با  چرخیدن سریع آرمیچر بدون درگیری با موتور است یعنی اتومات و دو شاخ استارت خراب است.
  7. اگر سویئچ خودرو سفت و یا سخت می چرند ایراد می تواند از مغزی سوئچ خودرو باشد.
  8. اگر سویئچ می چرخد و برق به پشت استارت نمی رسد مغزی موپیچ و یا  رله آن خراب است.
  9. ناپایداری استارت می تواند از اتصالات مثل سولفاته شدن آن باشد.
  10. اگر وقتی موتور گرم است استارت نمی خورد و وقتی موتور سرد میشود استارت می خورد اتوماتیک آن خراب است.

امیدواریم مجموعه اشکالاتی را که کارشناسان حافظ باتری از تجربیات خود برای شما ارائه کردند به شما کمکی کند تا از آن استفاده کنید.

تاثیر خرابی  استارت به روی باتری ماشین

وقتی استارت خراب میشود نظر به خرابی و علت آن گاها اثری مخرب بر روی می گذارد و می تواند باعث خرابی باتری و نتیجتاً تعویض اجباری  آن بشود. استارت یک قلعه مکانیکی الکتریکی است که اگرسیم پیچ با لشک آن اتصال کند و یا جریان برق بدنه را نه هم دیگر، درگیر کند.

این اتفاق فشار بسیار زیادی به سیم استارت و نهایتا به باتری وارد میکند که براثر تداوم آن یا سیم کشی استارت دود می کنند و یا می سوزددر پی این سوختگی باتری خود رو در گیر اتصال می شود. و شروع به جریان دهی در داخل می شود و در نتیجه صفحات  داخل باتری موجب قطعی  مدار داخل آن میشود و عملاً باتری از کار می افته و راهی بجز تعویض آن دیگر نیست. پس بهتر است وقتی استارت صدایی سنگین می دهد از استارت زدن خودداری کنید.

دکمه بازگشت به بالا