برنامه وزارت بهداشت برای مکمل‌یاری «آهن و اسیدفولیک» در مدارس

مدیر مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت جزئیات طرح تکمیلی در مدارس را تشریح کرد.

دکتر مصطفی رضایی در گفتگو با روابط عمومی، وی درباره جزئیات نحوه هزینه کرد بخشی از درآمد 11 هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت از مالیات بر ارزش افزوده است، گفت: بخشی از درآمد صرف خرید مکمل ها و ویتامین ها می شود و به منظور کاهش هزینه ها هزینه تهیه مکمل های دارویی، سیاست وزارت بهداشت بر خرید متمرکز است. زیرا اگر تصمیم به خرید تمامی شبکه ها از طریق واسطه دارید، قسمت قابل توجهی از اعتبار باید تنها از طریق خرید تکمیل شود.

وی افزود: در بحث خرید کالاهای کامل و سایر مواد مصرفی در شبکه بهداشتی مانند وارنیش فلوراید و… پس از مذاکره با شرکت های تولیدی و رفع نیاز اقدام به خرید خواهیم کرد.

و تاکید کرد: خوشبختانه اولین قطعه ای که در حال حاضر در حال خرید هستیم اولین قطعه ای است که تا یک ماه آینده توزیع می شود. با توجه به نیاز هر منطقه، خریدهای ما از طریق شرکت داروسازی خودمان به قسمت مورد نظر منتقل می شود.

وی درباره وضعیت آموزش تکمیلی مدارس شهری و روستایی پس از حدود دو سال آموزش غیرحضوری در زمان شیوع ویروس کرونا گفت: تمام تلاش بر این است که مواد تکمیلی تهیه شود تا بر اساس پیش از تحصیل در اختیار مدارس قرار گیرد. برنامه های تعیین شده است و مشکل خاصی در این زمینه نداریم. در مدارس کمی نگران نحوه مصرف داروها هستیم و اینکه دانش آموزان آموزش صحیح مصرف دارو را ببینند.درست مصرف شوند.

رضایی در خصوص مکمل هایی که در مدارس به دانش آموزان ارائه می شود، تصریح کرد: قرص آهن + اسید فولیک یکی از مکمل هایی است که ارائه می شود؛ از جمله مکمل هایی که به دانش آموزان ارائه می شود. زیرا یکی از شایع ترین مشکلاتی که نوجوانان دارند کمبود خون است و این مکمل می تواند بخش قابل توجهی از این مشکل را حل کند. البته اگر کم خونی درمان نشود، مشکلات زیادی حتی از نظر یادگیری و سلامت دانش آموزان ایجاد می کند.

پیام پایانی

خروج از نسخه موبایل