روزانه چقدر نان و غلات بخوریم؟

گروه غذایی نان و غلات بیشترین نقش تامین انرژی بدن را بر عهده دارند، اما باید پرسید برای داشتن یک رژیم غذایی سالم روزانه چه مقدار از مواد غذایی این گروه را باید مصرف کرد؟

بر اساس این گزارش، مواد غذایی مانند نان، برنج، ماکارونی، برنج، گندم، جو و ذرت در گروه نان و غلات قرار می گیرند. گروه نان و غلات منبع کربوهیدرات های پیچیده و فیبر هستند. این گروه از مواد مغذی وظیفه تامین انرژی بدن را بر عهده دارند. علاوه بر این، غذاهای این گروه حاوی ویتامین های گروه B، آهن و پروتئین هستند.

لازم به ذکر است که میزان مصرف توصیه شده روزانه 6 تا 11 واحد از گروه نان و غلات می باشد.

هر واحد غذا در این گروه برابر است با:

30 گرم نان یا یک فنجان نان بدون انگشت یا یک برش 10 در 10 سانتی متر نان بربر سونگ و تافتون و 4 فنجان نان برای نان یا 30 گرم یا سه چهارم لیوان غلات صبحانه یا نصف یک لیوان برنج یا ماکارونی پخته، یا یک چارم لیوان glata خام (гендм، жо)، یا сех бисковит садх бех часть бусос.

این گروه از مواد مغذی بخشی از پروتئین دریافتی روزانه را تشکیل می دهند. البته نوع پروتئین موجود در برنج و گندم مانند پروتئین موجود در غلات، پروتئین گیاهی است و به همین دلیل توصیه می شود این دو نوع پروتئین را به صورت مخلوط مصرف کنید، مثلاً عدس را با نان مصرف کنید. یا عدس پلو و لوبیا پلو.

از گروه نان و غلات چگونه باید استفاده کرد؟

ता है में ब्रिंग बेड बह रूण कते में डं زیرا آبکشی برنج باعث می شود ویتامین های گروه B موجود در برنج در آب حل شده و دور بریزند.

همچنین برای تهیه آن از نان استفاده شود. نانی که با جوش شیرین تهیه می شود حاوی ماده ای به نام اسید فیتیک است که از جذب آهن و سایر نمک های دو ظرفیتی مانند روی و کلسیم جلوگیری می کند. در نتیجه کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن، کمبود روی و کمبود کلسیم. اگر از مخمر یا مخمر ترش برای پخت نان استفاده شود و مخمر نان به طور کامل رشد کند، اسید فیتیک مهار می شود و کمبود مواد مغذی جدی ایجاد نمی شود.

پاستا مانند نان و برنج منبع انرژی است. می توانید پاستا را با پنیر تهیه کنید. برای این منظور پس از پختن پاستا و گذاشتن روی ظرف یا بشقاب، مقداری پنیر روی آن رنده شود. این ماده غذایی ارزش پروتئین خوبی نیز دارد و ترکیبی از پروتئین گیاهی و پروتئین حیوانی است.

انواع غلات بوداده مانند برنج، گندم برشته و ذرت بوداده از میان وعده های با ارزش هستند و کودکان و دانش آموزان می توانند از آن ها به عنوان میان وعده استفاده کنند.

همچنین انواع بیسکویت، ویفر، کیک و کلوچه نیز در گروه نان و غلات قرار می گیرد و اگر کودکان و دانش آموزان به عنوان میان وعده مصرف کنند بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه را تامین می کنند.

پیام پایانی

خروج از نسخه موبایل