ماهینی: بهره‌وری اقتصادی را نباید همواره با مسائل مالی تجسم کرد؛ ارتقای حوزه ادب و فرهنگ جامعه؛ خروجی فرهنگ

ماهینی: بهره‌وری اقتصادی را نباید همواره با مسائل مالی تجسم کرد؛ ارتقای حوزه ادب و فرهنگ جامعه؛ خروجی فرهنگ

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با تأکید کرد که بهره‌وری اقتصادی را نباید همواره با مسائل مالی تجسم کرد و ارتقای حوزه ادب و فرهنگ جامعه باید خروجی برنامه‌های فرهنگی باشد.

به گزارش خبرنگار آنا، با حضور جمعی از معاونان و مدیران ارشد سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه ستاد راهبری و نظارت بر پیاده‌سازی سند تحول و تعالی واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در این جلسه با اشاره اقدامات فرهنگی این واحد دانشگاهی حول سند تحول و تعالی دانشگاه گفت: سه بسته کاری سند تحول و تعالی از راهکنش‌هایی بودند که موجب ایجاد برنامه‌هایی راهبردی در تدوین و برنامه‌ریزی فعالیت‌های فرهنگی این واحد دانشگاهی شد.

انسیه ماهینی افزود: مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی واحد بوشهر حول بسته دوم سند تحول و تعالی با محور ارتقای تربیت اخلاقی، معنوی و هویتی، بسته هفتم سند با محور فعالیت منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و بسته دهم سند با محور بهره‌وری و پایداری اقتصادی پی‌ریزی، اجرا و تطیق شدند.

وی با اشاره به اینکه بوشهر، به شهر آوا‌ها و نوا‌ها معروف است و بسیاری این شهر را با شاعران بزرگی همچون فایض، مفتون و … می‌شناسند، عنوان کرد: بوشهر شهر خیام‌خوانی، بیت‌خوانی، شهری با معماری سنتی، فرهنگی ستودنی و سرشار از آداب و رسوم کهن است که با مردمی مهمان نواز که نشئت گرفته از فرهنگ غنی مردم که ریشه در این آب و خاک دارد، در بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی جزء اولین‌ها در کشور بوده است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با تأکید بر اینکه بهره‌وری اقتصادی را نباید همواره با مسائل مالی تجسم کرد، متذکر شد: خروجی برنامه‌های فرهنگی، که بی‌شک می‌توان به عنوان گنجینه‌ها از آن یاد کرد، ارتقای حوزه ادب و فرهنگ جامعه است و تمامی عرصه‌ها برای بهبود و اصلاح نیازمند فعالیت فاخر فرهنگی است.

ماهینی با اشاره به اینکه مشاعره، سابقه‌ای دیرباز در آیین و برنامه‌های مختلف استان بوشهر دارد، تبیین کرد: مشاعره رضوی و مشاعره علوی سابقه‌ای طولانی در بوشهر دارد، از این رو یکی از کار‌های اختصاصی دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر، برگزاری جشنواره ملی مشاعره علوی ذیل جشنواره فرهنگی، هنری و علمی امامت و مهدویت است.

وی با بیان اینکه بهمن‌ماه امسال، دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر افتخار میزبانی از سومین دوره جشنواره ملی مشاعره علوی است، تشریح کرد: این فعالیت بزرگ، تنها به یک برنامه و یک روز خاص ختم نشده و از دل این فعالیت کشوری، مشاعره عاشورایی، مشاعره مهدوی، شب نشینی با حافظ، مشاعره اشعار حافظ و … استخراج شده که در بهترین بازه‌های زمانی و همراه با مناسبت‌های مختلف جهت اثرگذاری بیشتر اجرا شده‌اند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با تأکید بر اینکه با هر برنامه فرهنگی در دانشگاه دنبال اهداف بزرگی هستیم، عنوان کرد: یکی از اقدامات مهم دانشگاه بوشهر در اجرای برنامه‌ها، عدم محدود کردن برنامه در محیط دانشگاه و اشاعه و تعمیم برنامه‌ها به فضای خارج دانشگاه و جلب مشارکت نهاد‌ها و مردم در اجراست.

ماهینی افزود: این مهم با هدف معرفی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه، تلاش برای قراردادن دانشگاه آزاد اسلامی در قله رفیع برنامه‌های فرهنگی استان و سوم، اشاعه امید، امیدآفرینی و امیدبخشی از اهم اهداف مدنظر بود.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در سردمدار اجرای برنامه‌های فرهنگی میان مراکز آموزش عالی استان بوشهر است، خاطرنشان کرد: یکی از دارایی‌های دانشگاه، دارایی‌های فرهنگی و معنوی است که بسیار ارزشمند و گرانبهاست و با همت همکاران این داشته مهم به خوبی به سازمان‌ها و نهاد‌های پیرامونی شناسانده شده، از این رو است که در بسیاری از برنامه‌ها شاهد حضور و حمایت‌های مالی و معنوی بسیاری از سوی سازمان‌ها هستیم.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با معرفی پروژه فرهنگی «سنت مشاعره مفتون دانشگاه آزاد اسلامی در استان بوشهر» توضیح داد: این پروژه فرهنگی که در حیطه پاسداشت ادب و شعر فارسی و در قالب هنر برای تأثیرگذاری بیشتر بر مردم خصوصاً جوانان براساس بسته دوم سند تحول و تعالی با همان اهداف معرفی ظرفیت‌های دانشگاه، قرارگاه فرهنگی بودن و امیدآفرینی با ایجاد جو نشاط معنوی طراحی شده که امید است منجر به محقق شدن اهداف در راستای بسته دهم سند تحول و تعالی یعنی افزایش دارایی‌های دانشگاه البته نه‌تنها در بُعد اقتصادی بلکه در بُعد معنوی آن باشد.

دکمه بازگشت به بالا