مقالات بخش کشاورزی باید منجر به تغییر در این بخش شوند
روابط عمومی/ آذربایجان شرقی معاون وزیر جهادکشاورزی با تاکید بر اینکه مقالاتی در حوزه کشاورزی باید منجر به تغییراتی در این حوزه شود، خاطرنشان کرد: باید از ماده محوری فاصله بگیریم و نظام پژوهشی کشور را تغییر و بازسازی کنیم. بخش کشاورزی».
علیرضا مهاجر روز پنجشنبه 13 آبان در آذربایجان شرقی در نشست پیشرفت تولیدات گیاهی در کشاورزی زراعی و پیمانی در سال برداشت 1401-1401، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، طرح گندم کشور، مدیر کل سرلشگر وزارت جهاد کشاورزی و سرپرست استان گفت: باید در زمینه تولید دیم بیشتر تلاش کنیم. در همه جای کشور. ویژگی هایی وجود دارد که برای هر کدام با مناطق مختلف و موقعیت های متفاوت تصمیم مشترکی نمی گیرند.
به گزارش روابط عمومی، وی بر لزوم مشارکت پژوهشگران در این حوزه تاکید کرد و خاطرنشان کرد: هر نوع زمین نیازمند چند راهکار و گزینه های متفاوت برای هر کدام است.
وی ادامه داد: نتایج تحقیقات در این زمینه باید به صورت آزمایشی در نقاط مختلف استان انجام شود و وزارتخانه نیز از این امر حمایت می کند.
وی گفت: این نظر وجود دارد که برخی از مناطق پرباران با خاک های پتاسیمی نیازی به کودهای پتاسیم ندارند. – به عنوان یک قاعده، کشاورزان دارای خاک های پتاسیمی از کودهای پتاسیمی استفاده نمی کنند، بلکه فقط از کودهایی استفاده می کنند که بتوانند تنش های مختلف را تحمل کنند. گیاه – پتاسیم. برای تعیین نحوه استفاده از این نوع کود در مناطقی که پتاسیم وجود دارد، پروژه های آزمایشی مورد نیاز است.
معاون وزیر جهادکشاورزی همچنان به استفاده از کودهای پتاسیمی در مزارع توجه ویژه ای خواهد کرد و افزود: این موضوع در 10 سال گذشته اهمیت فزاینده ای پیدا کرده است چرا که اکنون تغییرات اقلیمی، خشکسالی، آب و … تنش های سرد و عملاً خاک.” سرزمین های ما مواد غنی و عناصر مهم را از دست داده اند و چیزی ندارند.
وی ادامه داد: کود پتاسیم در باغ نیز یکی از عوامل مقاومت گیاه به شرایط مختلف محیطی است و منجر به افزایش ایمنی محصول می شود.
انتهای پیام/