روابط عمومی/گلستان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان آسیب ساختاری و محتوایی به حوزه اجتماعی کشور را یکی از اهداف مهم دولتهای استکباری دانست و افزود: مواد مخدر یکی از ابزارها و مؤلفههای اثرگذار این بخش است.
مهدی طالبی در گفتوگو با روابط عمومی با اشاره به اینکه رشد و افزایش اعتیاد در جامعه از اهداف دشمنان در زمینه متلاشی کردن بنیان خانوادهها و از کار انداختن نیروهای مولد است، اظهار کرد: طبق پایش سال ۱۳۹۴ و آمار شیوعشناسی، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر معتاد به مواد مخدر در جامعه حضور داشتهاند که عملاً ۵۸ درصد زیر ۳۴ سال، ۵۴ درصد متأهل و حدود ۸۷ درصد شاغل بودهاند.
وی با استناد بر اینکه ایران در همجواری کشوری قرار دارد که در حال حاضر ۹۵ درصد مواد مخدر دنیا در حوزه افیون، کانابیس و صنایع شیشه را تولید و تأمین میکند، ادامه داد: استان گلستان با توجه به شرایط اقلیمی اجتماعی در حوزه مصرف مواد مخدر از شرایط قابل تأملی برخوردار بوده که باید به آن در بخشهای مختلفی مانند زیرساختها توجه ویژهای داشت.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان با بیان اینکه باید زیرساختها، توان و ابزار در حوزه مواد مخدر منطبق با شرایط موجود باشد، عنوان کرد: هم اکنون نسبت به گذشته با راهبری استاندار گلستان در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی در راستای منطبقسازی در حال اجرا است.
طالبی با اشاره به اینکه معتادین متجاهر به ویترین اجتماعی آسیب وارد میکنند و امنیت را دچار تزلزل میکنند، افزود: از اقدامات مهم در راستای ترمیم ویترین اجتماعی و ارتقاء امنیت، احداث مرکز ترک اعتیاد ۴۰ نفره زنان در گنبدکاووس، توسعه مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ توسکستان از ۱۰۰ به ۴۰۰ نفر در گرگان و راهاندازی مرکز ۴۴۰ نفره مردان در گنبدکاووس است.
وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر در استان گلستان «مجمع خیرین یاری گران زندگی» به عنوان پایلوت برخی اقدامات را در حوزه ترک اعتیاد و برقراری سلامت اجتماعی انجام میدهد، تصریح کرد: در حوزه معتادین متجاهر بحث «اقامت و درمان» و «صیانت» یعنی بحث «حرفهآموزی و اشتغال» به عنوان دو عنصر مهم مدنظر قرار دارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان به چند وجه مهم این حوزه از جمله دستگاههای دولتی، دستگاههای نظارتی، دستگاههای خدماتی و از همه مهمتر مردم اشاره کرد و یادآور شد: مؤلفه دولت مردمی یک مؤلفه بسیار کارآمد وسیع و پویا بوده که بهترین شیوه برای مبارزه با مواد مخدر مردمیسازی و هوشیاری خانواده هاست.
طالبی با عنوان اینکه در حوزه مصرف مواد مخدر آماری به عنوان فوت مصرفکنندگان منتشر میشود، تصریح کرد: در این حوزه تنها مرگ جسمانی وجود ندارد بلکه هر شخص معتاد از همان آغاز اعتیاد دچار ۵ مرگ اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، امنیتی و اعتقادی میشود.
انتهای پیام