صالح: به دنبال ایجاد نهاد مالی پولی در استان ها هستیم

روابط عمومی / مرکزی معاون مجلس، حقوقی و امور استان های سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: سازمان در پی ایجاد نهاد مالی استان ها و ارتقای سطح شورای برنامه ریزی استان ها از منابع تامین پول به نظام تامین مالی پایدار است.

دکتر علیرضا صالح چهارم فروردین ماه 1401 در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی با اشاره به سیاست های دولت سیزدهم در امور استان ها اظهار داشت: یکی از مهمترین موارد مطرح شده در سند تحول دولت سیزدهم است، تا امروز امور مورد بحث قرار گیرد. چیزی به نام فضانورد وجود ندارد، اما چیزی به نام ستاره شناس وجود ندارد و امسال نیز چیزی به نام ستاره شناس وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اختیارات دارایی وزارتخانه باید به نمایندگی ها در استان ها و اختیارات هیئت وزیران به شوراهای برنامه ریزی و برنامه ریزی و بودجه کشور بپردازد، گفت: یکی از موارد درج شده است. در بودجه ۱۴۰۱، سندوق پیشرفت و عدالت را ایجاد کرد که به تصویب مجلس شورای اسلامی نرسید و به شهل حباب درآم.

صالح بیان کرد: در سال جاری تا امروز رشد، درصدی مورح است و این رشد محل کارخانه در این منطقه باید مختص نوع گیاه و سهم گیاه و سرمایه گذاری در کارخانه باشد.

وی با بیان اینکه در رشد هشت درصد ناخالص، 4.5 درصد رشد ناشی از افزایش سرمایه گذاری و ناشی از بهره برداری از عوامل تولید خواهد بود، افزود: برخی از عوامل ملی، رشد تولید ناخالص داخلی در استان ها در مورد سرمایه گذاری از طریق اعتبارات. دولتی و اهرم کردن منابع مشخص شده است.

صالح یکی از دنبال شده در لایحه بودجه 1401 rạ ạy̰jạd ṣndwq py̰sẖrft w ʿdạlt bạ 2000 تومان اعتبار برای هر استان دانست و گفت: در نظری بود که این صندوق به شکل هیأت امنایی به ریاست جمهوری مستقل جمهوری و در استان به ریاست جمهوری است. این اولین دستور پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) است.

وی با بیان اینکه در استان ها زحمات زیادی کشیده می شود، اما استان ها به غیر از اعتبارات استانی بر سایر موارد و منابع، اختیاری دارند ولی با این صندوق می توان روال را معکوس کرد، گفت: در لایحه بودجه تقدیمی به مجلس شورای اسلامی. اسلامی اجازه داده شده بود که املاک مازاد فروخته و منابع حاصل از فروش اموال و املاک در کنار 2 هزار میلیارد تومان سرمایه اولیه، وارد صندوق شود که این صورت در واقع سرمایه استان ها شکل می گیرد، ولی این روزها استان ها انگیزه ای را برای خود رقم می زند. فروش اموال و املاک خود را ندارند، چراکه منابعی را از فروش اموال و اموال وارد خزانه می کنند و صرف پرداخت حقوق می کنند، در حالی که این صندوق محلی برای ذخیره منابع حاصل از فروش اموال و املاک خواهد بود.

معاون مجلس، حقوقی و امور استان های سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه چرا استان نداریم جز اینکه اختیار منابع را در جلسات برنامه ریزی استان بسپاریم، اضافه کنید: یکی از ویژگی های اختیار شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت، چیزی. 300 هزهارر یییممم مم تملی ت تورس ورری رررتت ا ا اررکتتت ا به نظر می رسد ارزش این شرکت ها و صندوق ها در استان های بالغ بر هشت هزار میلیارد تومان باشد و پروژه های عمرانی را به این صندوق ها سپرد و در دل این شرکت صندوق ها پروژه ایجاد کرد تا در پایان پروژه ها، احاد مردم نیز منتفع شوند. می شوند.

وی افزود: طرح های عمرانی که شهر واقعی دولت را می توان از استان کرد پذیرش برای تدوین برنامه صندوق پیشرفت و نظرات عدالت تا نهاد مالی پولی استان شکل می گیرد و سطح شورای برنامه ریزی استان را از جایگاه و سطح توزیع منابع به نظام تامین مالی پایدار ارتقا می بخشد.

هدف از این برنامه چیست؟هدف از برنامه چیست؟هدف از برنامه چیست؟هدف از برنامه چیست؟هدف از برنامه چیست؟

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا